folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?

Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Tanıdık avukatlarla da görüşmeye başladım yani araya insan sokarak ciceksepetini de sikayetvar a şikayet ettim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Okurken bile olan olaya ben olduğum yerde sinirlendim.

aynen amk. benim yerime de s.k şu müdürü..

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1501535/baskasina-teslim-edilen-kargom-aliciya-ulasmadi/y4dfx

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Okurken bile olan olaya ben olduğum yerde sinirlendim.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Git savcılığa ver dilekçeni şikayetçiyim.

Şu şu isme yollanan şu tarihte şu saatteki kargom başka kişiye teslim edilmiştir ve kaybolmuştur.

Kargomdaki eşyaların manevi değeri vardır. (maddi dedinmi kargoya ibraz etmek zorundasın göndermeden önce) bu yüzdedn kargoyu teslim alan yurt mdürü .... ve .... kargo firmasından şikayetçiyim diyeceksin :)

pek bir masrafı ve avukatlık bişeyi yok hocam git ver savcılığa dilekçeni 2-3 lira bişey

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

İçinden mal çalınmış de, kargo teslimati eksiksiz verdiğini adama imzalatmıştır onların başı yanmaz, kız da şahit oldu mu ebesini bellersiniz adamın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

nasıl bir ülke olmuşuz vay bee.. kargoya muhtemelen bir şey olmaz bu durumlara alışıktır. başkası adına gelen kargoyu benim de aldığım olmuştur,

sadece imza attırıyorlar. kargo verdiğin firmanın sözleşme şartlarına bir bak, görüştüğün kargo sorumlusu adreste ilgili kişi bulunamadığı için

başkasına imza karşılığı verilmiştir dediğine göre bu işi garantiye almışlar demek ki kargo firması bir sorumluluk almayacak. Ama kargoyu teslim

alan kişiye bir şey yapabilirsin, sonuçta imzası var bir kaç şahit daha olursa hatta kadının kargoyu vermediği ya da çöpe attığı ispatlanırsa dava işi

daha sağlam olur ama bu iş biraz uzun sürer gibi.. Tabii böyle şerefsiz insanlara pabucu bırakmamak lazım. maksat para koparmak değil ders

vermek. bugün birileri sessiz kalırsa yarın daha fazlasını yaparlar. durumun uygunsa yani uğraşabileceksen aç davayı ama muhtemelen kız

arkadaşın yurttan atılır buna karşı da farklı bir çözüm bulmalısın. o şehir çok uzak değilse bizzat kendin gidip o şahısla konuşabilirsin ve yanında bir

kaç kişi olursa davada şahit olarak yazdırabilirsin, bilmiyorum gizli kamera ile alınmış ses-görüntü kaydı geçerli mi ama bunu da çekebilirsin.

sonuçta o şahsın bunu yapmaya hakkı yok. geçmiş olsun

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ya abi mal çalınmasına gerek yok. sadece boş bir kutu bile gondersen. senin özelin o. hırsızlık var gibi ifadelere girme bi acık verirsen sen suclu olursun. adamın sadece kargoyu acmıs olması bile suctur.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

o karıyı varya alcan yatırcan, o yurdun avlusuna gelen geçen sikicek oç nu . Kız dememiş sen ne hakla açıyorsun benim postamı diye? 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

hırsızlıktan çok senin özelinle ilgili bir mesele . . @rotkerim in dediği gibi bence de çok girme o meseleye.hem isterse içinde 50 kuruşluk şeker olsun,başkalarının bilmemesi gereken bir durum için gönderdiğin kişinin ismini yazıyorsun sonuçta. yoksa alıcı olarak isim yazmayıp "xx yurdu'na" diye de gönderebilirdin.

basit birşey gibi görünse de  psikolojik olarak rahatsız edici bir durum , bence olayı haklı olarak abartıp savcılığa gidip, şikayet edebilirsin.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 8373 Toplam Mesaj: 79