Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?
-
joe_black bunu yazdı
saldırma la aklını kullan kız zor duruma düşebilir.
Ben de göndermiştim, adam paketi almış açmış bi de kızın babasına yollamıştı :D
Darbenin kimden geldiğini bilmeze onun babası ağlar kızın değil,
-
Yasal yollardan hakkını sonuna kadar ara, o orospu çocuğu cahil ayı müdüre ceza aldırmazsan eğer sana çok pis söverim.
-
Vay arkadas olaya bak. Boyle tiplerde saygi olmaz hocam, anladigi dilden konusmak lazim. Annem bile acsa kargomu kizarim yani su ise bak.
-
elemanın telefonunu bulun ev okul hepsini eve çıkıyoruma verin ev arayan dul bayan olarak kaydedin, kahrolsun pezevenk.
-
anasını siktiğimin şakirti yaaaaa ! hacı allah sabır versin harbi kaldırabileceğim bişey değil.başıma gelse ömrüm boyunca unutmam.adamı dövmeye falan karar verirsen mutlaka benide çağır amnk.
bütün mesajları okumadım son durum ne bilmiyorum ama şikayet etsen haklı çıkartır kendini bi şekilde muhtemelen
-
ben dava actım kaybettim nıgdede okuyan cocugumun basına geldı dava ret
-
Herkezin de başına gelmiş böyle yaygın bi durummu la? eşkiyamı lan bunlar kargoların yolunu mu kesiyor?
Ben daha zekice bir pislik düşünürdüm.
Mesela bir kargo daha gönderirim. Nede olsa çöpe atılacak. Aynı gün kargomun çalındığını bildirir sonra çöpte buldurur sonra da tutanak tuttururdum. Ben hırsızlığı bildireyimde sebebini nasıl anlatacağını kendi düşünsün diye.
-
Bu arada kaybolan kuryenin cezası gönderim ücretinin 50 katıdır. zarf falan gibi şeyler gönderseniz iyi para elde edersiniz ama mesela gönderilen laptop kayipsa yine gönderim ücretinin 50 katı alınıyor.
-
Hocam tüm yorumları okumadım onu söyleyeyim öncelikle ama birkaç önerim olacak.
Kız arkadaşının yurda kaydolurken imzaladığı şunları şunları kabul ediyorum diye bir belge olmalı, orda mesela iç çamaşırınıza kadar arayabiliriz, beğeniyorsanız atın imzanızı falan da yazıyor olabilir. Şahsi fikrimce önce onu bir bulun, bakın bakalım özel hayatınızın neresine kadar müdahale hakkı vermişsiniz.
Sonra ilgili kargo firmasının teslimat şeysini okuyun. Şirketler/okullar/yurtlar vb. toplu yaşanan yerler için farklı düzenlemeleri olabiliyor, hiyerarşik olarak üstte olan insanlara teslim edilebiliyor paketler. Onu da bi inceleyin.
İkisinden birinde açık bulabilirseniz saldırın. Haksız çıkmayın durup dururken, açık varsa şikayet yolları görünür. Açık bulamazsanız da başka bir paket/hırsızlık tadında bir senaryoyla başlarını yiyebilirsiniz.
-
... millette nasıl bir yüzsüzlük meyl etmiş arkadaşlar benim çalıştığım yerede 1 kargo söylemiştim ( teleskop ) gelmiş dışardaydım o sırada arkadaşlar açmıştı, çok kızmıştım çünkü özel 1 şeyde olabilir kızınca hepsi bozarmıştı.
ya abi anlayamıyorum bu tip insanları lan yanımda adamın telefonu çalıyor elime bile alıp götürmüyorum telefonun çalıyor git bak diyorum yada 1 telefon çalıyor kimin vs diyorum, millet açıyor kılıfını açıyor ekrana bakıyor seni şu arıyor diyor, bunu gözümle gördüm lan çocuğuda uyardım müdür ( kadın ) cep telefonu vardı çaldı, elemanlardan biri aldı telefonu kılıfından çıkardı, şu şu arıyor dedi kadın müdüre, dedim sakın ha bana böyle bir şey yapma fıttırırım dedim, bu ne rahatlık kardeşim ya bıraksana adamın telefonunu vs özelidir ya.