Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?
-
Zeytun-i bunu yazdı
... millette nasıl bir yüzsüzlük meyl etmiş arkadaşlar benim çalıştığım yerede 1 kargo söylemiştim ( teleskop ) gelmiş dışardaydım o sırada arkadaşlar açmıştı, çok kızmıştım çünkü özel 1 şeyde olabilir kızınca hepsi bozarmıştı.
ya abi anlayamıyorum bu tip insanları lan yanımda adamın telefonu çalıyor elime bile alıp götürmüyorum telefonun çalıyor git bak diyorum yada 1 telefon çalıyor kimin vs diyorum, millet açıyor kılıfını açıyor ekrana bakıyor seni şu arıyor diyor, bunu gözümle gördüm lan çocuğuda uyardım müdür ( kadın ) cep telefonu vardı çaldı, elemanlardan biri aldı telefonu kılıfından çıkardı, şu şu arıyor dedi kadın müdüre, dedim sakın ha bana böyle bir şey yapma fıttırırım dedim, bu ne rahatlık kardeşim ya bıraksana adamın telefonunu vs özelidir ya.aynen belki telefonda sevgilin, seksi civcivim diye kayıtlı. Bunu görmek zorunda mı onlar.
-
hocalar bügün tanıdık avukatla görüşmüş annemin kocası avukat zor demiş çok masraflı gerekişrse ben ilgilenirim ama kız arkadaşımın şikayette bulunması gerekirmiş kız arkadaşım da korkuyor uğraşmak istemiyor vs.vs. yani soğuk bakıyor beni bile vazgeçirmeye çalıştı yani o müdürenin anasına atlıyamadım malesef
zaten iktidarda kendi adamları dava açsak bile kazanamıycağımız belli -
Ka1nsha bunu yazdı
hocalar bügün tanıdık avukatla görüşmüş annemin kocası avukat zor demiş çok masraflı gerekişrse ben ilgilenirim ama kız arkadaşımın şikayette bulunması gerekirmiş kız arkadaşım da korkuyor uğraşmak istemiyor vs.vs. yani soğuk bakıyor beni bile vazgeçirmeye çalıştı yani o müdürenin anasına atlıyamadım malesef
zaten iktidarda kendi adamları dava açsak bile kazanamıycağımız bellibence hocaya kutu içinde dildo yolla hocam. Not düş bide sana bu yakışır diye.
-
haklıyken haksız duruma düşmek kötü olur hocam
-
Kızın ailesi senı bılıomu? hatırladıgım kadarıyla kız arkadasın bası kapalı ailesı bılmıorsa yurt muduru herhangıbır yanlıs hareketınde kızın ailesine durumu bıldırır yıne sızı yener, baska seyler dusun resmıyetı unut
-
sorunda bilmiyor kızın ailesinin öğrenmesi için henüz erken 2 yıl oldu 2 yıl sonra söylemeyi düşünüyoruz yurt müdürü ya ilişkin biticek yada yurttan çııkıcaksın demiş kız arkadaşımda ayrıldım diyip sineye çekmiş bakalım 1 hafta sonra devlet yurduna çıkıcak ama dediğim gibi o uğraşmak istemiyor o yüzden yapıcak birşey yok bilgilendirmeleriniz için teşekkürler
-
Ka1nsha bunu yazdı
zaten iktidarda kendi adamları dava açsak bile kazanamıycağımız belliŞikayet etmekten korkuyorsun daha.
Afedersin ama daha şikayet etmekten acizsin korkuyorsun kendi suçunu adamlara bok atarak bastırıyorsun.
İktidarsa iktidar hakkını aramaktan acizmisin? Biri gelip cemaatciyim deyip ağzını burnunu kırsa eyvalahmı diyeceksin ?
Adamlar sana sindirecek ne yaptı? hiç birşey!! kendi kendini korkutup zaten iktidar diyip çıkmışsın işin içinden
Edit:
Kızı düşünüp şikayet etmedim dersen anlarım doğru olanı yapmışsında derim Ama sen tutup zaten iktidar dava açsam bile kazanamam diyosun
blackmir tarafından 11/Ara/12 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -