Kariyer.Net`Ten 2000 Adet Beleş Cebit Fuar Bileti (Aktif Üyeliği Bulunanlar)
-
ben gelirsem içeri beleş girecem:)
-
1. D.İ.S.C. nedir? - Kariyer.net'te sunulan kişilik envanteri
Bir müzik şirketi
Bir IT şirketi2. Fuarın bu seneki sloganı nedir? - Bilişim'in kalbi atıyor!
Tüm Sektörler Bilişim'le buluşuyor!
Bilişim'e dair şeyler Cebit'te!3. Hangisi su yüzeyinde yapılan eski bir Türk süsleme sanatıdır? - Tezhib
Ebru
Hat4. Kariyer.net bu yıl kaçıncı yaşını kutluyor? - 200
10
3005. Aşağıdakilerden hangisi bilgisayarda silme işlemidir? - Ctrl
Caps Lock
Delete6. İş ve Kariyer tematik bölümü fuarda hangi salonda bulunuyor ? - 6. Salon
20. Salon
40. salon7. 1'den 10'a kadar olan sayıların toplamı kaçtır? - 54
55
528. Kariyer.net'in hangi bülümünde diğer adaylarla mesajlaşabilirsiniz? - Kariyerakademi.net
Aday başarı hikayeleri
Mesaj Panosu9. 2008 yılında CeBIT Bilişim Eurasia'ya kaç ülke katıldı ? - 9
21
4010. Kariyer.net'in sunduğu e-eğitimlerde yüzde kaç indirim uygulanmaktadır ? - % 41
% 50
% 15 -
2 tane sorum kaldı bunların cevabı nedir ?
----------------
birde sonuçlar ne zaman açıklanıyor. hemen gönderince mi yoksa kontrolden geçiyormu?
edit :neyse cevapladım hepsini
cevapları ve linki veriorum linki deneyin aynı sorular çıkıcakmı
http://www.kariyer.net/marketing/2009/cebit/sorular.kariyer?arn=7694867&sid=200909271032R4524608850479113Ghy325vs2z3duwdwhbk1u
1. Liderlerden online kariyer tüyolarını nerede izlersiniz? - Televizyon
KariyerTV.net
Sinema2. Kariyerexecutive.net nedir? - Kariyer.net'in yöneticilere özel İK sitesi
Bir müzik grubu
Bir futbol takımı3. Şans getirdiğine inanılan yonca kaç yapraklıdır? - 5
4
34. D.İ.S.C. nedir? - Kariyer.net'te sunulan kişilik envanteri
Bir müzik şirketi
Bir IT şirketi5. Kariyerexecutive.net nedir? - Kariyer.net'in yöneticilere özel İK sitesi
Bir müzik grubu
Bir futbol takımı6. Hangisi CeBIT Bilişim Eurasia'nın bu yıl Anadolu şirketleri için hazırladığı özel projelerden biri değildir? - Anadolu VIP Heyetleri
Anadolu Sesi Günleri
Anadolu Basın Buluşmaları7. Hangi komşumuzla sınırlarımız diğerlerinden daha uzundur? - Suriye
İran
Yunanistan8. Kariyer.net bu yıl kaçıncı yaşını kutluyor? - 200
10
3009. 2008 yılında CeBIT Bilişim Eurasia'ya kaç ülke katıldı ? - 9
21
4010. Kariyer.net'in hangi bülümünde diğer adaylarla mesajlaşabilirsiniz? - Kariyerakademi.net
Aday başarı hikayeleri
Mesaj Panosudoğru cevapları kalınla belirledim...
-
Kazanamadım :|
-
Bende kazandımda ayın 25 inde bitip mail atılcak gibisinden bişeyler yazıyordu.. bi terslik var sanki
-
10 da 10 :) Bu iyi oldu bah
-
Bana sadece sınava girdiğiniz için tesekkur ederiz yazdı.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Bende kazandımda ayın 25 inde bitip mail atılcak gibisinden bişeyler yazıyordu.. bi terslik var sanki
-----------------------------hocam bende dün gece fark ettim.. hiç mailden filanda bahsetmiyor.. kazananlar listesinde adımız yer alıyor.
Davetiylerinizi almak için fuara gelir gelmez, nüfus kağıdınızla birlikte girişteki Kariyer.net masasına uğramanız yeterli. Davetiyeler iki kişiliktir
diye yazıyor. kıllık yapamazlar herhalde valla bir bidon benzin döker yakarım ortalığı aksiyon yaparım fuarda.
ayrı etten 8 tane soruyu cevaplamak yeterli 10 da 10 olucak diye bir olay yok.
-
burda yazıyor:
http://www.kariyer.net/marketing/2009/cebit/katilimkosullari.kariyer
- CeBIT Bilişim Eurasia için davetiye kazananlar 25 Eylül 2009 tarihinde e-posta ve sms yoluyla bilgilendirilecektir.
İsim çıkmasına benimkiside çıktı da buna güvenerek gideceksek tedarikli gitmekte fayda var yinede..
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ayın 25 i geçti :|