Kariyer.Net`Ten 2000 Adet Beleş Cebit Fuar Bileti (Aktif Üyeliği Bulunanlar)
-
İsmim niye listede yazıyor o zaman ?
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------burda yazıyor:
http://www.kariyer.net/marketing/2009/cebit/katilimkosullari.kariyer
- CeBIT Bilişim Eurasia için davetiye kazananlar 25 Eylül 2009 tarihinde e-posta ve sms yoluyla bilgilendirilecektir.
İsim çıkmasına benimkiside çıktı da buna güvenerek gideceksek tedarikli gitmekte fayda var yinede..
-----------------------------la o sayfa nereden çıktı? hayda
telefon açtım olayın akibiyetini öğrenmek için pazar olduğu için kapalı . sadece mesaj kaydediyorlar. -
o zaman kapatsınlar yarışma olayını ayın 25 inde böyle saçmalıkmı olur toplanalım kariyer.net in standının orada biraz hır çıkartalım rezil olmamak için verirler sanrım:)
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
o zaman kapatsınlar yarışma olayını ayın 25 inde böyle saçmalıkmı olur toplanalım kariyer.net in standının orada biraz hır çıkartalım rezil olmamak için verirler sanrım:)
-----------------------------valla ben bütün çirkefliğimi çingeneliğimi yaparım la. ben anlamam adım yazmış orada. :)
sizlerde doldurdunuz öyle bir sayfa gördünüz mü ya?
-
şimdi siz tarikat müridleri olarak emreee sen boşa doldurdun o özgeçmişi'mi demeye getiriyorsunuz.. :@
-
baba bozuk o site benim dün ismm yazıyodu bugun yazmıyo enteresan herkesi kabul ediyo orası sanırım
-
10 - 9 - 8 = doğru yapanları listeye otomatik koyan bir program yapmışlar.
bizde bukadar doğruları yapınca o listeye otomatik giriyoruz. halbuki kazananlar listesini belirleyip yayınladıklarında o sistemi kapatmaları gerekiyordu. bunun için liste sürekli güncelleniyor. (atıyorum :D)
-
Ben doldurdum şimdi ismim kazananlar listesinde ekran görüntüsünü aldım hatta,nolcak şimdi kazandık mı :s
-
kazanmışım hiç affetmem valla. o bileti seve seve verecekler :W
her ne kadar bugün doldurmuş olsamda kazandınız yazıyo :D:D:D
-
nerde yazyor ya be bulamadım xD