Karşınızda Apple Watch
-
cordelian bunu yazdıwhopper bunu yazdı
yahu saat lan saat ne yeteneği ne testi ne pazarı ne nedeni
ADAM DAHA FORUMA RESIM EKLEYEMIYOR APPLE WATCH DEGIL APPLE DON KULLANSA NE YAZAR.BOYLE ADAMLARLA DOLU OLDUGU ICIN PIYASA TURKIYE COK SAGLAM PAZAR.BOYLE ADAMLARLA DOLU OLDUGU ICIN ARGE YAPILSA DA IS TUTMAZ.PIYASADA RAGBET GORMEZ.
Daha buyuk fontta ve daha aciklayici yazayim mi?
Adam foruma resim ekleyemiyordur ama belki çok iyi bir makine mühendisidir. Ne yani foruma resim ekleyemeyen yeteneksiz ya da geri zekalı mı oluyor? Hepsini geç sana ne? Kimseyi bu şekilde peşin hükümle yargılama ya da aşağılama hakkına sahip değilsin hoca. Gereksiz tartışmalara meydan oluşturmanin manası yok. İstemiştir almıştır kimse bu şekilde yorum yapma hakkına sahip değil.
h2so4 tarafından 13/May/15 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
söğüt'e asker mi getirdin.
-
h2so4 bunu yazdıcordelian bunu yazdıwhopper bunu yazdı
ADAM DAHA FORUMA RESIM EKLEYEMIYOR APPLE WATCH DEGIL APPLE DON KULLANSA NE YAZAR.BOYLE ADAMLARLA DOLU OLDUGU ICIN PIYASA TURKIYE COK SAGLAM PAZAR.BOYLE ADAMLARLA DOLU OLDUGU ICIN ARGE YAPILSA DA IS TUTMAZ.PIYASADA RAGBET GORMEZ.
Adam foruma resim ekleyemiyordur ama belki çok iyi bir makine mühendisidir. Ne yani foruma resim ekleyemeyen yeteneksiz ya da geri zekalı mı oluyor? Hepsini geç sana ne? Kimseyi bu şekilde peşin hükümle yargılama ya da aşağılama hakkına sahip değilsin hoca. Gereksiz tartışmalara meydan oluşturmanin manası yok. İstemiştir almıştır kimse bu şekilde yorum yapma hakkına sahip değil.
sevgili arkadasim H2SO4,
7 yasindaki yegenim meryem`e anlatir gibi anlatiyorum.
http://www.bologna.yildiz.edu.tr/index.php?r=program/view&id=391&aid=97
Bu linkte ulkemizin en iyi okullarindan birinin,Yildiz Teknik/Makine muhendisliginin ders icerikleri var.Incelemeni tavsiye ederim.
"Introductory Computer Sciences" diye bir ders var genelde her muhendislik fakultesinin 1.doneminde ogretilen.Bu tip okullarda hic bilgisayari olmamis bir adam bile HTML nedir,Forum nedir,resim yukleme nedir gibi kavramlari duyarak gelmistir.Ki zaten yil 2015 bilgisayari var ya da erisimi olmustur.
2015 yilinda bir muhendis.Abi resimler gorunmuyor dediginde forum`a nasil yuklendigini arastirip ogrenip yapamiyorsa.Zaten o muhendislik fakultesi diplomasini hic kullanmasin.Anlatabildim mi? yani senin verdigin ornegin ihtimali cok az istatistik olarak.
Yargilamak degildir bu.Bu olay bak Ferrari aldim deyip 1 Beygir`in ne oldugunu bilmeyip gelip gosteris yapmaya benzer.
Humanistlik,diger adi ile meleklik yapip tum insanligi kirmayalim,ezmeyelim,dedikce sen,daha cok devletle,milletle kavga edersin ve ezilirsin dunyada.Yargilamak ile cahil bir adamin kafasina vurup be gerizekali gor artik demek arasinda cok fark var.
Sana daha uzun aciklamak isterdim fakat gereksiz.
Iyi gunler.
Not : Ulkenin bulundugu durumdan hic sikayetci olmadigini zannediyorum bu kadar humanizmden sonra.
cordelian tarafından 13/May/15 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Batarya kullanım süresinin şöyle bir kaç ay olması gerekirdi en az, şu an bu cihazı "kullanılabilecek" bir cihaz olarak göremiyorum malesef.
-
cordelian bunu yazdıwhopper bunu yazdı
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!!! Diye bir laf duymamışsın sanırım.
"Böyle adamlarla dolu" demişsin ama sanırım kastettiğin sıfatla ben pek uymuyorum :)
Kendimden bahsetmeyi sevmem ama had bildirmeyi çok severim!!!
Daha önceki konularda da söylemiştim; Dünyadaki 3100 Apple Product Tester'dan biriyim! Arkadaşlar sağolsun yazmışlar adamın elinde olmayan ürün yok diye evet bu ürünler elimde var bir kısmı Test için bazılarıda bulduğum Bug'lar ve Feedbackler yüzünden tıpkı bugün Fotolarını eklediğim ürün gibi!!!
Sizin gereksiz, lazımsız diyebileceğiniz ürünlere kod yazan gece gündüz sadece öğrenmek ve geliştirmek isteyen insanlar için klavye delikanlılığı yapmaya, heves kırmaya hiç gerek yok. Bırakında teknoloji gelişsin, piyasa büyüsün, herkes bir ucundan tutsun, herkes kazansın. Hoş siz bunu yapsanızda bunlar olacak ama gelin sizde iyilik yapın ki iyilik bulasınız.
* Ben burdan "kardeş şu ürünü çok isterdim ama param yok"diyen arkadaşlara bişeyler geliştirmek şartıyla; sırf görsünler, kullansınlar, belki ortaya bişey çıkartırlar diye ürünler yolladım karşılık beklemeden.
Sen önce KİMLE ve NASIL konuşacağını öğren ondan sonra yorum yap!!!
*Bunca zaman hiç kimseye kötü tek bir kelime söylemedim. Birkaç kez sitem ettim sadece buda bir başka sitemimdir.
-
agrilion bunu yazdı
söğüt'e asker mi getirdin.
Evet kardeş kuzenimi
-
mkyb bunu yazdı
Turkiye fiyatinin 1.200 TL olmasi bekleniyor. Kimse kusura bakmasin ama birak bin lirayi 500 lira bile vermem bu saate. 1.200 liraya LG G3 alir onu kullanirim saate bakmak icin.
Türkiye fiyatı 1200 TL olması beklenen ürün en basit versiyonu olan Sport modeli, ön camı safir değil alt taraftaki seramik olan da normal cam. Dolayısıyla ürünün kalite olarka hissedilmesi için Watch modeli alınmalı şuandaki kurla ABD fiyatı 2000 TL ye geliyor burdaki fiyatının 2800 TL civarı olacağını düşünüyorum. Yurtdışından geldiğinde kayıt vs olmadığından yurtdışından almak herzaman daha mantıklı olacak sanırım Apple Watch'larda. Saygılar.
-
JOE bunu yazdı
Sizce bu nasıl?
Bu ürünü kısada olsa bir kaç saat deneme fırsatı buldum;
Ürün smart watch olarak değilde sanki biraz daha Analyze Watch olarak yapılmış gibi geldi bana.
Yani istatistik tutmak, Kalp atışı, adım sayar vs gibi bir analiz saati çıkmış ortaya.
Apple Watch'un sektöre girmesiyle çok şey değişecektir diye düşünüyorum çünkü çok fazla developer var birşeyler geliştirmeye çalışan bu yüzden satın alma için bir süre daha beklemek lazım. Saygılar.
-
Yaw arkadaş burada geleceğin teknolojilerinden birisi gösterilmiş. Gelmiş foruma nasıl resim eklenir onu tartışıyorsunuz.
İşte bu kadar dar görüşlüsünüz.
Neyse konuya gelirsek, bu ürüne param da olsa bu kadar parayı vermem ben. Klasik Apple markası olayları. Ama bu saatlerin geleceğini parlak görüyorum ben. Yapılabilecekler sınırsız.
-
cordelian bunu yazdıh2so4 bunu yazdıcordelian bunu yazdıwhopper bunu yazdı
sevgili arkadasim H2SO4,
7 yasindaki yegenim meryem`e anlatir gibi anlatiyorum.
http://www.bologna.yildiz.edu.tr/index.php?r=program/view&id=391&aid=97
Bu linkte ulkemizin en iyi okullarindan birinin,Yildiz Teknik/Makine muhendisliginin ders icerikleri var.Incelemeni tavsiye ederim.
"Introductory Computer Sciences" diye bir ders var genelde her muhendislik fakultesinin 1.doneminde ogretilen.Bu tip okullarda hic bilgisayari olmamis bir adam bile HTML nedir,Forum nedir,resim yukleme nedir gibi kavramlari duyarak gelmistir.Ki zaten yil 2015 bilgisayari var ya da erisimi olmustur.
2015 yilinda bir muhendis.Abi resimler gorunmuyor dediginde forum`a nasil yuklendigini arastirip ogrenip yapamiyorsa.Zaten o muhendislik fakultesi diplomasini hic kullanmasin.Anlatabildim mi? yani senin verdigin ornegin ihtimali cok az istatistik olarak.
Yargilamak degildir bu.Bu olay bak Ferrari aldim deyip 1 Beygir`in ne oldugunu bilmeyip gelip gosteris yapmaya benzer.
Humanistlik,diger adi ile meleklik yapip tum insanligi kirmayalim,ezmeyelim,dedikce sen,daha cok devletle,milletle kavga edersin ve ezilirsin dunyada.Yargilamak ile cahil bir adamin kafasina vurup be gerizekali gor artik demek arasinda cok fark var.
Sana daha uzun aciklamak isterdim fakat gereksiz.
Iyi gunler.
Not : Ulkenin bulundugu durumdan hic sikayetci olmadigini zannediyorum bu kadar humanizmden sonra.
Cevabı benim yerime mürit kendisi vermiş zaten daha fazla uzatmaya gerek yok