folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...

Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

slm ben hacettepede okuyan bir öğrenciyim bu sene bir woswos almayı düşünüyordum ama son yapılan bir kanunla20 yaş üstü araçlar trafikten men edilecekmiş yıkıldım bilgisi olan bilgilendirisin lütfennn

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

men edileceğini sanmıyorum. benimde 86 model 131 murat'ım var canavar gibi. 

hurdaya ayırırsam 5bin tl veriyormuş devlet. ben satmak istesem 4 - 5bin tl arasına gidiyor. zati değerinde veriyor. 

satar mıyım ? SATMAM. 

satsam ne olacak ? yeni bi araba almak için daha çok paraya ihtiyacım olacak. aracımın yakıt düşük. yıllık vergisi 80kusur tl. 

yeni araba alıp yıllık 400tl niye vergi vereyim devlete??

trafikteki 4 milyon arabanın 1milyonu klasik araç olduğunu düşünürsek. men edemezler millet ayaklanır.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

millet hiç bişide ayaklanmadığı gibi bundada siklemez zaten sürüüüü psikolojisi

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

hurdaya ayırırsam 5bin tl veriyormuş devlet. ben satmak istesem 4 - 5bin tl arasına gidiyor. zati değerinde veriyor. 

satar mıyım ? SATMAM. 

satsam ne olacak ? yeni bi araba almak için daha çok paraya ihtiyacım olacak. aracımın yakıt düşük. yıllık vergisi 80kusur tl. 

trafikteki 4 milyon arabanın 1milyonu klasik araç olduğunu düşünürsek. men edemezler millet ayaklanır.

mantık da zaten bu değil mi vergiyi artırrak gelir kaynağını çoğaltmak

trafikte 20 yaş üstü arabalar kaldırılsa insanlar artık yürümeye değilde araba sürmeye alıştığı için yeni araba alacaklar

araba ile gelen vergi de artıcak ve böylece devlet baba vergilerden daha fazla yiyicek

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    can498 bunu yazdı

satar mıyım ? SATMAM. 

mantık da zaten bu değil mi vergiyi artırrak gelir kaynağını çoğaltmak

trafikte 20 yaş üstü arabalar kaldırılsa insanlar artık yürümeye değilde araba sürmeye alıştığı için yeni araba alacaklar

araba ile gelen vergi de artıcak ve böylece devlet baba vergilerden daha fazla yiyicek

elimizden toplayacakları arabaların paralarını halka verebilmek için bütçe yetmeyecek bu seferde herşeye zam gelecek. işin birde bu boyutu var.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

zaten sigorta primlerinin ucunu devlet açtı 20 yaşında bi araç için hele bide yaş 30' un altındaysa 800 TL' den aşağı sigorta pirimi yok e hadi tamam ödeyelim de kaza yapınmca tedarikte edemiyor amk firmaları klasikten soğutmaya başladılar iyice amk çocukları tedarik edemeyeceksen ya sigorta yapma yada poliçenin fiyatını sembolik tut zaten tedarikte sıkıntı yaşıyorsun sonra gelip bana sen bul öde faturasını bana gönder ben öderim diyorsun 3 ayda anca ödeme yapıyorsun. Bu hükumet otomobil dünyasında attığı adımlarla insanları klasiklere karşı küstürdü amk. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

devlet kimsenin elinden aracını almaz sadece trafikten çekmek için teşfik eder

kanun yasalaşırsa yeni alınan araçlarda ötv indirimi olaacak

eski model araçların sigorta pirimine gelince normalinden %10 fazla ödenir okadar abarmaya lüzum yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

benim araçta 22 yaşında.

evet öyle bişi söz konusuydu , yeni yıl ile beraber araçlar 6.500 tl sayılacaktı.

tabi bu miktar sadece sıfır otomobil alırken geçerli olucaktı.

yeni araç alırken onu veriyorsun senden 6.500tl düşüyorlardı.

mehmet şimşek açıklamış geçen çok büyük bir mebla çıkacağından , öyle bişide vazgeçmişler :D 

sakiniz yanii :D 

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Adamın 93 model Porsche si var ve 20 yasında şimdi bu arabanın piyasa değeri 50-60bin tl buna 5 bin tl verip senin aracı men ettim diyebilirmisin hayır.

Mantıksız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

yanlış düşünüonuz

bu yasayla birlikte 20 yaşına yaklaşan arabaların fiyatları düşecek böylece sevdiğiniz arabaları daha uygun fiyata alacaksınız...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Men olayı yok. Teşvik var. İsteyen verir. Ki bu olay olmayacak. Haber sitesine bu konuyu eklemem için takibe almıştım. Bakan Şimşek cari açığımız var deyip olayı bitirdi şuan için. Ki ilerde olsa da herkes verecek diye olay olmaz. Teşvik diye geçiyor zaten çıksada.

Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 28