folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...

Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    gowand bunu yazdı

slm ben hacettepede okuyan bir öğrenciyim bu sene bir woswos almayı düşünüyordum ama son yapılan bir kanunla20 yaş üstü araçlar trafikten men edilecekmiş yıkıldım bilgisi olan bilgilendirisin lütfennn

men edilme söz konusu değil diye biliyorum yalnızca devlet ötv desteği sağlıyor diye biliyorum araçların yaşları gençleşsin diye 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

68 model Mustang aldim, 90.000 avro ödedim. Ne olacak benim sonum?

Bu da bir senaryo. O yüzden düzenleme direkt araçların men edilmesi falan olamaz.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

68 model Mustang aldim, 90.000 avro ödedim. Ne olacak benim sonum?

Bu da bir senaryo. O yüzden düzenleme direkt araçların men edilmesi falan olamaz.

90 bin avroyu bulda tek sorunun o olsun :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

"Savaş halleri dışında Devlet hiç bir alacağı olmadığı halde durduk yere hiçbir vatandaşın malına el koyamaz"

bunu bi bilin gerisini çözersiniz zati

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Asfalttan çekilmesi doğru karar olacaktır çünkü bu araçlarda can güvenliği yok. Şimdi siz şasisi sağlam falan diyeceksiniz fakat ben 3 - 4ayda bir kaza yapan birisi olarak ve 2 kere klasik araca çarpmış sonuçlarını görmüş birisi olarak birisi olarak size şunu söyleyeceğim: Geçin Bu İşleri! Bırakın 20 yaşı 98 den önceki tüm araçların trafikten çekilmesi gerekir. Yürüyen araçların 15 yaşını geçmemesi gerekir. Ben olaya sadece can güvenliği kısmından bakıyorum, ekonomi vs ayrı konular.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Klasik araçlar kaldırılsında şu istanbul trafiği bi rahatlasın arkadaş bu ne ya 5bin lira bulan dandik araba alıyor sonrada suyu kaynatıyo bişeyi bozuluyo e5 te trafiğin amkoyuyosunuz :/ kbakmayın ama bu böyle...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Plastik ruhsuz arabalara binmektense, e-5 in ortasında yolda kalmayı tercih ederim. kodugumun trafıgı bı kere de benım yuzumden tıkansın. biri hapşırsa zaten tıkanıyo trafık. gereklı bakımı yapılan hıc bı araba yolda kalmaz. ıster 40 yasında olsun ıster 5. 30.000 km yol yaptım bu gune kadar benzın bıtmesı dısında hıc bı zaman yolda kalmadım ( kahrolsun benzin fiyatları ). bındıgın arabaya klasık gozuyle bakmıyosan gereklı ılgıyı vermıyosan zaten yazık etme altında guzelım araca.

konuya gelırsek 74 vosvos, 73 minibüsüm var. herhangi bir men söz konusu degil. ama canını yedıgımın devletı bu guzellıklerı kullanmaman ıcın elınden gelen ne varsa ardına koymayacak. sıgortalar halı hazırda hayvani rakamlara ulaştı. vergiler hala ucuz denebilecek düzeyde. muayne.

ötv olayı bana yaradı, önceleri parça maksadıyla bin lira teklif ettiğim bi hurdanın sahibi. ben bunu bin liraya verecegıme ötv yaparım gardaş. ötv yi bekliyorum zaten istersen 5bin lira ver senin olsun gibisinden abuk subuk cevaplar alıyodum. sonunda yasa acıklandı 3.5 deger bıctıler vosvoslara. kımse 3 bınlıra ıcın ugrasmas bıle. heheh gelsın yedek parçalar.

AntiSeptiK tarafından 30/Eyl/13 17:53 tarihinde düzenlenmiştir

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ya arkadaş arbede çıkartmaya ne kadar hazırsınız. Adamlar çıktı teşfik paketi diye açıkladı. Şöyle avantajlı, böyle avantajlı diye. Keyfin buysa satmazsın. Merak etme

Ayrıca bence de isabetli bir karar. Artık çevre dostu araçlarla birlikte elektrik ile çalışan araçlar devri başlıyor. Paradan ve çıkarcılıktan kafanızı kaldırıp, başka yönleri ile düşünmeye çalışın.

Ben de kendime bir woswos alayım dedim. 10 000 tl den aşşağı sağlamını bulamadım. 10 000 tl versem garajıma koyarım arada bir sürerim yani. Kim o arabaya 10 000 tl verip karda kışta sürmek ister ? Yazık yani..

NaZi_ tarafından 30/Eyl/13 17:55 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

ben bu durumdan mutluyum hocam. zamanında 3-4 binlere kral vosvoslar vardı, önüne gelen aldı kesti biçti ziyan etti mis gibi arabaları. ne kadar ulaşılamaz olursa o kadar iyi. değeri yükseliyo, yükseldikce ulaşılamaz oluyo ve gerçekten isteyen değerini bilen insanlar alıyo. belki hiç bi zaman vosvos bi mustang bi camaro olamıycak ama sonuç olarak bu arabalarda artık klasik değeri verilmeye başlanıyo gün geçtikce. benim vosvos 3 senede aldıgım fiyatı 3e katladı misal. (:

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler avrupada 8 sene sanırım o limit=) bırakın da 20 senelik araçları kaldırsınlar

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2829 Toplam Mesaj: 28