folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...

Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

94 model aracada para veriliyormu
    yoksa 93 ler ve öncesi mi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    HolyOne bunu yazdı

Beyler avrupada 8 sene sanırım o limit=) bırakın da 20 senelik araçları kaldırsınlar

bknz: http://tr.wikipedia.org/wiki/Ayl%C4%B1k_asgari_%C3%BCcretlerine_g%C3%B6re_Avrupa_%C3%BClkeleri_listesi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler avrupada 8 sene sanırım o limit=) bırakın da 20 senelik araçları kaldırsınlar

Avrupada ÖTV diye bişey yok ama :) bizde 20 sene normal bence çünkü tonlarca para veriyoz alırken 20 sene idare etmeleri lazım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

1995 model suv' um için 510 TL sigorta ödedim.

1962 otomobil için 798 TL sigorta ödedim.

Alpercim abartmıyorum en uygunları bunlardı kasko yapar gibi :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

65 mustangı olan adama gitseler deseler "senın arabana 5000 lıra verıcem men edıcem trafıken " o diyen adamın 7 sülalesini 7 bayram rakı masasında dansöz diye oynatırlar valla

SnowDrop tarafından 01/Eki/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    can498 bunu yazdı

men edileceğini sanmıyorum. benimde 86 model 131 murat'ım var canavar gibi. 

hurdaya ayırırsam 5bin tl veriyormuş devlet. ben satmak istesem 4 - 5bin tl arasına gidiyor. zati değerinde veriyor. 

satar mıyım ? SATMAM. 

satsam ne olacak ? yeni bi araba almak için daha çok paraya ihtiyacım olacak. aracımın yakıt düşük. yıllık vergisi 80kusur tl. 

yeni araba alıp yıllık 400tl niye vergi vereyim devlete??

trafikteki 4 milyon arabanın 1milyonu klasik araç olduğunu düşünürsek. men edemezler millet ayaklanır.

mantık da zaten bu değil mi vergiyi artırrak gelir kaynağını çoğaltmak

trafikte 20 yaş üstü arabalar kaldırılsa insanlar artık yürümeye değilde araba sürmeye alıştığı için yeni araba alacaklar

araba ile gelen vergi de artıcak ve böylece devlet baba vergilerden daha fazla yiyicek

elimizden toplayacakları arabaların paralarını halka verebilmek için bütçe yetmeyecek bu seferde herşeye zam gelecek. işin birde bu boyutu var.

klasik dediğiniz arabalarda ne ABS var ne hava yastığı arkadaş iktidarı kötülemek için ne komplolar kuruyorsunuz öyle.

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Fcuk bunu yazdı
    can498 bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    can498 bunu yazdı

men edileceğini sanmıyorum. benimde 86 model 131 murat'ım var canavar gibi. 

hurdaya ayırırsam 5bin tl veriyormuş devlet. ben satmak istesem 4 - 5bin tl arasına gidiyor. zati değerinde veriyor. 

satar mıyım ? SATMAM. 

satsam ne olacak ? yeni bi araba almak için daha çok paraya ihtiyacım olacak. aracımın yakıt düşük. yıllık vergisi 80kusur tl. 

yeni araba alıp yıllık 400tl niye vergi vereyim devlete??

trafikteki 4 milyon arabanın 1milyonu klasik araç olduğunu düşünürsek. men edemezler millet ayaklanır.

mantık da zaten bu değil mi vergiyi artırrak gelir kaynağını çoğaltmak

trafikte 20 yaş üstü arabalar kaldırılsa insanlar artık yürümeye değilde araba sürmeye alıştığı için yeni araba alacaklar

araba ile gelen vergi de artıcak ve böylece devlet baba vergilerden daha fazla yiyicek

elimizden toplayacakları arabaların paralarını halka verebilmek için bütçe yetmeyecek bu seferde herşeye zam gelecek. işin birde bu boyutu var.

klasik dediğiniz arabalarda ne ABS var ne hava yastığı arkadaş iktidarı kötülemek için ne komplolar kuruyorsunuz öyle.

He amk işimiz gücümüz yok iktidara komplo kuruyoz. İyimisin sen yav. Türkiyede son dönemde bişey ödemesi gerektiği zaman zam yapmayan hükümet varmıydı. Sadece şuanki iktidara değil belli bir dönemdeki tüm iktidarların götüne koyim.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 2828 Toplam Mesaj: 28