Kasik Araçlar Artık Asfaltları Terk Mi Ediyor...
-
94 model aracada para veriliyormu
yoksa 93 ler ve öncesi mi -
HolyOne bunu yazdı
Beyler avrupada 8 sene sanırım o limit=) bırakın da 20 senelik araçları kaldırsınlar
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler avrupada 8 sene sanırım o limit=) bırakın da 20 senelik araçları kaldırsınlar
Avrupada ÖTV diye bişey yok ama :) bizde 20 sene normal bence çünkü tonlarca para veriyoz alırken 20 sene idare etmeleri lazım.
-
1995 model suv' um için 510 TL sigorta ödedim.
1962 otomobil için 798 TL sigorta ödedim.
Alpercim abartmıyorum en uygunları bunlardı kasko yapar gibi :)
-
65 mustangı olan adama gitseler deseler "senın arabana 5000 lıra verıcem men edıcem trafıken " o diyen adamın 7 sülalesini 7 bayram rakı masasında dansöz diye oynatırlar valla
SnowDrop tarafından 01/Eki/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir -
can498 bunu yazdıc0nverse bunu yazdıcan498 bunu yazdı
men edileceğini sanmıyorum. benimde 86 model 131 murat'ım var canavar gibi.
hurdaya ayırırsam 5bin tl veriyormuş devlet. ben satmak istesem 4 - 5bin tl arasına gidiyor. zati değerinde veriyor.
satar mıyım ? SATMAM.
satsam ne olacak ? yeni bi araba almak için daha çok paraya ihtiyacım olacak. aracımın yakıt düşük. yıllık vergisi 80kusur tl.
yeni araba alıp yıllık 400tl niye vergi vereyim devlete??
trafikteki 4 milyon arabanın 1milyonu klasik araç olduğunu düşünürsek. men edemezler millet ayaklanır.
mantık da zaten bu değil mi vergiyi artırrak gelir kaynağını çoğaltmak
trafikte 20 yaş üstü arabalar kaldırılsa insanlar artık yürümeye değilde araba sürmeye alıştığı için yeni araba alacaklar
araba ile gelen vergi de artıcak ve böylece devlet baba vergilerden daha fazla yiyicek
elimizden toplayacakları arabaların paralarını halka verebilmek için bütçe yetmeyecek bu seferde herşeye zam gelecek. işin birde bu boyutu var.
klasik dediğiniz arabalarda ne ABS var ne hava yastığı arkadaş iktidarı kötülemek için ne komplolar kuruyorsunuz öyle.
-
Fcuk bunu yazdıcan498 bunu yazdıc0nverse bunu yazdıcan498 bunu yazdı
men edileceğini sanmıyorum. benimde 86 model 131 murat'ım var canavar gibi.
hurdaya ayırırsam 5bin tl veriyormuş devlet. ben satmak istesem 4 - 5bin tl arasına gidiyor. zati değerinde veriyor.
satar mıyım ? SATMAM.
satsam ne olacak ? yeni bi araba almak için daha çok paraya ihtiyacım olacak. aracımın yakıt düşük. yıllık vergisi 80kusur tl.
yeni araba alıp yıllık 400tl niye vergi vereyim devlete??
trafikteki 4 milyon arabanın 1milyonu klasik araç olduğunu düşünürsek. men edemezler millet ayaklanır.
mantık da zaten bu değil mi vergiyi artırrak gelir kaynağını çoğaltmak
trafikte 20 yaş üstü arabalar kaldırılsa insanlar artık yürümeye değilde araba sürmeye alıştığı için yeni araba alacaklar
araba ile gelen vergi de artıcak ve böylece devlet baba vergilerden daha fazla yiyicek
elimizden toplayacakları arabaların paralarını halka verebilmek için bütçe yetmeyecek bu seferde herşeye zam gelecek. işin birde bu boyutu var.
klasik dediğiniz arabalarda ne ABS var ne hava yastığı arkadaş iktidarı kötülemek için ne komplolar kuruyorsunuz öyle.
He amk işimiz gücümüz yok iktidara komplo kuruyoz. İyimisin sen yav. Türkiyede son dönemde bişey ödemesi gerektiği zaman zam yapmayan hükümet varmıydı. Sadece şuanki iktidara değil belli bir dönemdeki tüm iktidarların götüne koyim.