Kasım 2012 Askerlik Yerler Açıklandı
-
Aytekinet bunu yazdıfisek bunu yazdı
merhaba müridlerim şimdi baktım ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT 22 Kasımda teslim olmam lazım nasıl bi yerdir yapan gören bilen duyan var mı :)
gel gel ankaranın toprağana kurban ol sen kardeşim :)
Dedin ya bana inş Ankara çıkar yaşarsın die bakalım yaşıycaz mı aytek :D
-
MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/ANKARA MAMAK burayı bilen yokmu beyler ya benim buraya çıkmış
-
Hoşgeldiniz torunlar :F gözlerimiz yollarda kaldı
-
Askere giden arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.Askerde müridlerin yaşadığı şehirlerde askerlik yapanları gezdirelim yaaa :D adam oranın yabancısı oluyor :))) Antalya'ya düşen varsa bol bol gezdirebilirim...Misafirim olabilir
SaNaL_AjaN tarafından 04/Kas/12 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
ahh ulan ahhh
-
BeYaZZZ bunu yazdı
amk laynnnn sen deyince baktım şimdi MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/ANKARA MAMAK
bilen gören duyan varmı burayı
ben nisan da oradaydım kardeşim. On numara yerdir kafan rahat olsun. Yemekleri özel şirket yapıyo ben pek sevemedim ama diğer yerlerle karşılaştırınca askerde bulabileceğin en kral yemeklerdir. Acemi birliği için muhteşem ama usta birliğin ordaysa sıkıntı. Acemilere el bebek gül bebek davranıyolar. Hastane konusunda çok rahatlar en ufak bişeyde hemen yollarlar niye gidiyosun demezler. Sağlık ilk dikkat ettikleri şeydir. Öyle bi talimat almışlar sanırım sağlık mesele oldu mu tutuşuyolardı anlamadım. Hayırlı olsun soracağın bişey olursa pm at :)
-
Hayrlı olsun, inşallah güle güle gidip güle güle gelirsiniz.
-
fisek bunu yazdı
merhaba müridlerim şimdi baktım ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT 22 Kasımda teslim olmam lazım nasıl bi yerdir yapan gören bilen duyan var mı :)
Bende Aynı yerde yaptım. kısa dönemmisiin uzun dönem mi ? ona göre sana nasıl geçeceğini anlatayım.
Ben çavuş eğitim taburundaydım.
-Tankçı olacağın ve siyah bere takacağın kesin.
-
opusdei bunu yazdıfisek bunu yazdı
Bende Aynı yerde yaptım. kısa dönemmisiin uzun dönem mi ? ona göre sana nasıl geçeceğini anlatayım.
Ben çavuş eğitim taburundaydım.
-Tankçı olacağın ve siyah bere takacağın kesin.
uzun dönem yapıcam :D
-
BeYaZZZ bunu yazdı
MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/ANKARA MAMAK burayı bilen yokmu beyler ya benim buraya çıkmış
Ankaranın göbeğinde bir yer sayılır.
Ankara Bentderesinden Keçikıran dolmuşlarına binersin önünde inersin.
Ben askerlik yapmadım, sadece sabah akşam otobüsle önünden geçiyorum..