folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kasımpaşa Süper Ligte

Kasımpaşa Süper Ligte

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben zaten inanmıodum izmir takımının 1. lige çıkacağına :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bu günden beri basbas bağırıyorum!..mac uzar penaltılara kalır kasımpaşa cıkar diye..benim için oynanmış maçtı ama macı izledim gercekten super ligden daha kaliteli bir futbol wardı..paşayı kutluyorum..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------
    burdan iddaa ediyorum seneye kasımpaşa geri düşücek sakaryaspor gibi :)
    sakarya spor süper ligin en iyi futbol oynayan takımıydı bunu herkes biliyor futboldan cakmayan takımlar kaldı bu şike dolu ligde güselim sakaryaspor düstü yazık a.q sakrya\akyazılıyım gerçi fazla gitmem ama severim sakaryasporu çok ünlü futbolcu cıktı ordan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    fenerist07 bunu yazdı:

seneye karsıyaka coşsa bari aq 1 tanede izmir takımı gelsin 

---------------------------

seneye cikacaksa altay ciksin karsiyaka cikacagina :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    HeLaL oLsun, Maçı Sonuna Kadar BırakmamışLar..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    fenerist07 bunu yazdı:

seneye karsıyaka coşsa bari aq 1 tanede izmir takımı gelsin 

---------------------------

seneye cikacaksa altay ciksin karsiyaka cikacagina :)

alyatın a.q bütün izmir bütün iş admaları onlara destek veriyor.. karşıyaka çıkarsa bu şekilde çıkar..  altay'a yazık oldu onca para döktüler hepsi boşa , altaya verilen paraların %1 i  Karşıyaka Spor kulübüne verilse Karşıyaka 1.Lig'te A.koyuyor olacaktı...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    karşıyaka 1. lige çıksın amk. Oraya gidecem. Maç bahane maksat...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

iyide baba izmirde su anda tek ayakta kalan takım altay..en mülayim taraftarlar falanda onlarda sahaya git ne davul ne bayrak var aq tek tezahürat büyük altay :D

ksk de destek var halk benmsemiş göztepede öleydi mesela izmir diince göztepe-ksk derbisi gelir akla,altayı soran olmaz.adamlar ksk-göztepe rekabetinde aradan sıyrılır hep.en cok süper lig görenler,en yakın zamanda ligten düşenler yine onlar 2 senedirde play off ta finale kalıorlar ksk bunu bile yapamıor :( ksk deki halk destegi kimsede yok,gönül ister ksk altay beraber cıksın lige

izmirden bu aralar cıkarsa tek altay cıkar ne yazıkki...

altayın maddi destek yönünü bilmiorum ama cok saglam altyapıları var,köklüde bi kulüp,cogu büyük takıma damgasını vurmus isim altayın alt yapısından gelmiştir 

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

bir arkadasin baskisi ile karsiyaka macina gittim.taraftarin %95 i maltepe guzeltepe gumuspalalilar doluydu.karsiyakanin karsiyakaligi kalmamis artik.7 sulalem karsiyakali.ne zaman karsiyaka carsidan gecsem mutlaka, hava golgede 40 derecede olsa soba borusu gibi boyunlarina doladiklari ksk atkilariyla gumuspala yamanlarli malum insanlari gore gore nefret eder oldum karsiyakadan....

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kasımpaşa 3.cü ligten buralara nasıl geldi onu düşünmek lazım..

10maçta(7kez yenilip) 3puan topluyan bir takım öyle bir çıkışa geçiyor ki sihirli değnek değmiş gibi 8maçta hiç yenilmiyor 16puan topluyor.. Kaldki ligdeki son karşıyaka maçında nasıl yendiklerini Allah biliyor.. 

Daha da geçmişe dönersek 2.ci lig yükselme grubunda sondan 2.ci maçta Eskişehiri (Bizzat maçtaydım) bariz hakem hatalarıyla karşıyakıyı yendiği gibi 2-0 yenmeseydi eşkişehirle G.oftaş direk 2.lige yükselmişlerdi belkide 2.lig elemelerinde kasımpaşa elenip bu sene hala 2.ci lig yükselme grubnda 2.lig A ya çıkma mücadelesi veriyor olacaktı..

Bazıları Tayyipmi çıkardı diye maçtan örnek vermişler ama maçtan haberleri yok sanırım ilk pozisyonda golden once bence faul vardı..Kasımpaşanın 2.ci golunde de aut olan pozisyona korner verdi hahem hemde Kırmızı kart var diye her maça 6dk uzatma  verilmez oyun o kadar da durmamıştı..

Şeker spor başkanın onca transferine karşılık takım her maça 1.05 oranla çıkıp çok iyi top oynamalarına rağmen bu sene 2.ci lige çıkamıyorsa... 3.cü ligten 3SENEDE BELKİDE TÜRKİYEDE BİR İLK le 1.ci lige Kasımpaşa çıkıyorsa bir düşünmek gerek..

Sonuçta 100 de 100 Tayyip demesekte kesin olarak eli var diye düşünüorum kim ne derse desin.....

Yanlız Altayada üzülmemek elde deil Adamlar Bursasporun şikesiyle ligten düştüler kaçtırda çok pis ıska geçiyorlar.. Hele bugun eşek şansına çıkamadılar..

Ayrıca hiç bir taraftar kitlesi olmayan ankara ve istanbul takımları çıktı 1.lige..

1i satışta diğer 2takımnda durumu ortada.. Malatyayada Altayada yazık oldu.. :S

Toplam Hit: 3807 Toplam Mesaj: 35