folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kasımpaşa Süper Ligte

Kasımpaşa Süper Ligte

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

2.ligten cıkmayı malatya diyarbakır ve altay hakediodu aq

ist. belediye nedir kasımpaşa nedir zaten ist.te millet 3 büyüklerin macına gidior kim gidecek ist.belediyenin takımına

gençler oftaş altyapı takımı onların alt liglerde pişmesi gerekiodu nası bi alt yapıysa1.lige cıktı adamlar..ulan altay 2 senedir direkten dönüon :| 

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

bir arkadasin baskisi ile karsiyaka macina gittim.taraftarin %95 i maltepe guzeltepe gumuspalalilar doluydu.karsiyakanin karsiyakaligi kalmamis artik.7 sulalem karsiyakali.ne zaman karsiyaka carsidan gecsem mutlaka, hava golgede 40 derecede olsa soba borusu gibi boyunlarina doladiklari ksk atkilariyla gumuspala yamanlarli malum insanlari gore gore nefret eder oldum karsiyakadan....

madem öle diyorsun gel seni benim misafrim olarak maça götüreyim bizim yanımzıda kal arkadaşlarını al gel sana ortamı çevreyi göstereyim

karşıyaka nedir , Nasıl böyle bir aşktır görürsün. Boşu boşuna karşıyakayı gümüşpala ve Yamanlar ekürisi diye ayırmayın gelin deplasmanlara gerçek taraftarı görün..

--

Altyadaki taraftar toplulugu çekirdekçilerden ibarettir... Göztepe düştü Ne kadar sevinsekte hüzünlüyüz Neden?

Acımız Büyük karımızı Kaybettik.. Onlarsız  Derbi olmuyor.. Kaybolmayan ezeli rakip istiyoruz o kadar...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:
    Klup hakkiylami cikti yoksa Teayyip mi cikardi !

1-0 one gec, 10 ki$i kal

2-1 yenik duruma du$

90+5'te 2-2 yap

uzatmada 3-2 yenik duruma du$

120'de 3-3 yap

son penaltiyi kurtarip kazan

tayyip mi yapti bunu?

hehehe :) abi aynı benim aklımdan geçenleri söylemişsin?Ben maçı izledim millet izlemeden yorum yapıyo ama kasımpaşa bana göre haketti asıl bilmiyor millet ama hakem altayı lehine çok düdük çaldı ama şans işte 120 de o golü kaleci tutsa bu seferde tayyip bi b.k yapamadı bi takımı çıkaramadı derler :) 

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rhifat benim yazımı okursan sevinirim.. ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yaşasın bizim linyitspor da 3 lige çıktı yaşasınnn yaşasınnn

yaşasınnn :)

ooooo linyit sporrrr :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

persian bunu yazdı:
    Rhifat benim yazımı okursan sevinirim.. ;)

Abicim senin yazınıda okudum fakat cevap vermek istemedim sen öyle bi komplo fln üretmişsinki ya şunu düşünün adamların 2. ligde ben elazığsporla maçını izledim abi adamlar çok iyi oynuyordu öyle hakem fln da taraf tutmuyordu gözünüzü seveyim herşeye komplo üretmeyin.

adamlar hakkaten iyi oynuyor haketmişler çıkmışlar yani sırf tayyip kasımpaşada oynamış diye tutupta demeyin şöyledir böyledir hele bi maçlarını izleyin ondan sonra gelin diyin bakayım maçlarını izledikten sonrada böyle diyecekmisiniz haketmiş haketmemiş.

şimdi senin mantığına göre kasımpaşanın şampiyon olması gerek nede olsa tayyip ayarlamıyomu herşeyi ama göreceksin ya ligden düşer yada sonlarda bitirir aha buraya yazıyorum 

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyalcin
    eyalcin's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    Recep Tayyipin en büyük icraati :)
    evet :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    vatana millete hayırlı olsun inşallah asansör takımı olmaz.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

sanirim kasimpasa son playoff final macina yani altay macina gelesiye kadar bir cok saibeye söz konusu. ama bu son macta pek saibe göremedim resmen altay verdi maci :( yazik oldum güzelim izmirden bir takim olsaydi keske. gecen sene 1 bu sene 2 altay gayretlerini hep son macta birakiyor.

not: ha bu arada altay kaleciside ne boktanmis öyle ya. yedek kaleci oldugu belli. tecrübesiz ve celimsiz. ayip bu kaleciyi bu macta oynatilir mi..  as kaleci nerdeydi bunlarin bee.. 3-3 olan son golde o kaleci o golü yediyse o kaleci futbolu biraksin abi. hadi top köseye gitse neyse dicemde resmen kalenin ortasindan aliyor iceri. kalecinin topa uzanis sekli yalvara yalvara sanki yok abi tutmucam der gibi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

bizim ispirsporda 5 senden beri bi takım yapamadı yaw deli olcam biraz daha büyüsem takımı ben kurcam canavar gibi adamlar war keşfedilmemiş iddaya girerim 2 sene içinde çıkar 3.lige :D

Toplam Hit: 3254 Toplam Mesaj: 35