Kasımpaşa Süper Ligte
-
KAAAAASIMPAAAAŞA!!!
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------persian bunu yazdı:
-----------------------------
Rhifat benim yazımı okursan sevinirim.. ;)
-----------------------------Abicim senin yazınıda okudum fakat cevap vermek istemedim sen öyle bi komplo fln üretmişsinki ya şunu düşünün adamların 2. ligde ben elazığsporla maçını izledim abi adamlar çok iyi oynuyordu öyle hakem fln da taraf tutmuyordu gözünüzü seveyim herşeye komplo üretmeyin.
adamlar hakkaten iyi oynuyor haketmişler çıkmışlar yani sırf tayyip kasımpaşada oynamış diye tutupta demeyin şöyledir böyledir hele bi maçlarını izleyin ondan sonra gelin diyin bakayım maçlarını izledikten sonrada böyle diyecekmisiniz haketmiş haketmemiş.
şimdi senin mantığına göre kasımpaşanın şampiyon olması gerek nede olsa tayyip ayarlamıyomu herşeyi ama göreceksin ya ligden düşer yada sonlarda bitirir aha buraya yazıyorum
------------------------------------
Sen bir tane elazığ maçını izlemişsin çok güzel oynuyordu diyorsun bursasporda beşiktaşı yendi Beşiktaştan daha mı iyi? Ben 1maça komple teorisi üretmedim taa geçmişe döndüm kaynaklarla hemde.. BANA BİR TANE ÖRNEK VERİRMİSİN 3.CÜ LİGTEN 3 SENEDE 1.Cİ LİGE ÇIKAN??
Kasımpaşanın ligten düşeceği kesin... Ama sen kendi tezini çürütüyorsun hani çok güzel top oynuyorlardı hemen liig düşürttürdün adamlara??
Peki Başbakan diğer yükselen 2takımı niye yanına çağırmıyorda sadece kasımpaşasporu çağırıp ayağında tebrik ediyor duygularını dile getiriyor. Hem başbakan her kesime ifade etmez mi niye böle eyyamcılık yapıyor??
Ben zaten kesin başbakan çıkardı demedim yazımı iyi oku derkende onu kastettim.. O kadar şey saydık hepsimi tesadüf biraz kafanızı kumdan çıkarın ya...
Bu adam şehitlere kelle der yinede yok efendim o şehitler zaten kelleydibi işe yaramazlardı dersiniz o yüzden tamam bişi demiorum kasımpaşanın çıkmasının başbakanla bi alakası yok sen vucudunun gözükmediğini sanmaya devam et..
-----------------------
tosun kardeş Başbakan ispirli olsaydı 3.cü ligten 3senede çıkarırdıda o iş biraz zor be :) Zaten mantık olarak 2senede çıkarmanda zor takımı :)
----------------------------- -
bok atmayın pls kasımpaşam süper lige çktı obaaa :)
galatasaray, çaykur rizespor ve kasımpaşa'nın başarısı için dualarımızı esirgemiyoruz :) -
sandman bunu yazdı:
Recep Tayyipin en büyük icraati :)
+1 katılıyorum