folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kaşıntı Ve Çözümü

Kaşıntı Ve Çözümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alerji ilaçları kaşıntını kesebilir tabi sorununa tamamen çözüm olmaz, gecici bir çözüm olabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Hava ile temas deyince aklıma soğuk hava geliyor. Soğuk havada kabarma şişme kaşıntı olabiliyor.  Ama Nisan ayında başlamış olması bu ihtimali ortadan kaldırıyor.

Düzenli yediğin gıdaları gözden geçirerek bazılarını 4 gün yeme. Mesela her sabah poğaça simit aliyosan alma. Sabah yumurta yiyosan yeme. Çorba iciyosan yada dışarıda düzenli yediğin bir döner yada yemek varsa oradan yeme. 

Bir süre allergen özelliği olmayan yada az olan gıdalarla beslen. Geçmezse doktora git. Kendi sorununu kendin çözerse o paraları vermene gerek kalmaz. Cizemezsin kesin doktora git

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Isiga duyarli kontakt dermatit gibi bir tipi var hocam, hala hastaneye gitmediysen ve devam ediyorsa antihistaminik herhangi bir ilac almayi deneyebilirsin. Arkadaslarin onerdigi aerius falan olur, topikal istiyorum dersen de fenistil gibi seyler olur.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3HLIK3
    T3HLIK3's avatar
    Erkek

Hocam ev yapımı elma sirke kullan ;) temizleme yap kaşınan yerlere aynı sefa çiçeği var aktarda kuyu suyu buluyorsun çeşme suyu olmuyor için de klor olmayacak suya o çiçekleri atıyorsun kısık ateşte 10 dakkika kaynat sonra elde ayakta neresi varsa 5 dakkika için de beklet hiç bir şey kalmayacak ;) yalnız aykta orta parmak arasında kaşıntı ve sıvı gelirse müdahale etmeyin aksın ve kaşınsın kara ciğer kendini temizliyor demektir ;) müdahale ederseniz alrjik hastalıkla ömür boyu yaşarsınız limon sirke turşu gibi şeylerde ellerde su toplanması egzama olur.. biraz şifacılık var ondan diyorum

mis kokan para
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ürtiker yani kurdeşen gibi

bağışıklık sistemini güçlendir

ilaç antihismanik tedavi geçici ama onlarda yan etkisi olabilir. Baharatı yağlı kızartmayı kes. Yoğurt sirke kefir iç gece yatArken.

ige değeri yükselmiş olabilir kan tahlil baktır B12 düşük ihtimal yeşillik türü yemek seç

geçmiş olsun

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hacım benim diklofenak monosodyum etken maddesine alerjim var. Eklem rahatsızlığı için dizime dikloron kremini sürmüştüm ve buna benzer ama daha beterinden kurdeşen döktüm. Eğer kullandığın krem vs varsa alerji de yapmış olabilir. Çok da kötü bir kaşıntısı var. Geçmiş olsun.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Merhaba mürid(e)ler. 

Malumunuz korona. Hastahanelere gitmek pek mümkün olmuyor. Randevu alsak dahi güvenemiyor insan. Özele de testlerle birlikte 400 tl veresim yok vallahi. 

Konuyu kısaca özetleyip bir fotoğraf ile noktalayacağım. Nisan ayından beri 2-3 günde bir günün herhangi bir saatinde (sanırım hava ile temas ettikten sonra) vücudumun bir noktasında başlayıp kaşındıkça vücudumun yüz dışında her yerine yayılan ve yaklaşık bir saat sonra geçen kaşıntı-kızarıklık şikayetinden muzdaribim. Hastahaneye pandemi bitene kadar gitme gibi bir niyetim yok. Başta sıcaklardan demiştim ama kasım geldi. Havalar da soğudu ama hala aynı. Var mıdır benle aynı sorunu yaşayıp kaynağını bilebilecek ya da çözüm önerebilecek acaba

Şimdiden teşekkürler

https://hizliresim.com/v2BVEF

Hocam son zamanlarda ayrılık acısı çektin mi? 

Misal aileden sevgiliden çok sevdiğin bi arkadaştan.

Veya ailenin yanında olmak isteyipte, aynı zamanda başka bi yerde de olmak istedin mi?

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Yazın güneşli günlerde benimde kollarımda çıkıyordu ve kaşınıyordu. 

Güneş kremi sürdüğüm zamanlarda bi problem olmuyordu. Kışın yine bişey yok yazın benim kollarda aynısı gibi oluyor.

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    TeLeVoLe bunu yazdı

Selamun aleykum Murid kardeşim. Bahsettigin konuya gecenlerde sahit oldum.

Ingilizce hocamizin oglu firindan odun közünü ist3di. Hayirdir hocam dedim elbise mi yikiyacaksiniz. Elbise carsaf kalmadi ki cocukta. Diye bir cumle kurdu yutkunamadim. Ayda bir firina geliyordu bir teneke odun külü cikarip veriyordum kendisine. 

Kasintisi berbatmis oyle anlatti hocamiz. Gecenlerde tekrar geldi gerek kalmadi dedi. Iyilesmis cocugu. Cocuk dedigimiz 28 yasinda bir genc. Kasinmaktan derisini kaldiracak hale gelmis. Verdigim odun külüyle banyo yapiyormus. Netice de deri hastaligindan kasintidan kurtuldu. 

Denemekte fayda var hocam. Birsey katbetmezsin..

Acil şifalar diliyorum.

uyuz olmuş o ileri seviyede.  Wilkinson pomat %12.5 diye krem var 3 gün uygulanmalı vücudun tamamına... evin tamamı çok pis kokar hatta binanın içine bile yayılır.

sonrasında ne kaşıntı kalır ne de başka bir şey.  yani diğer kaşıntı kremlerinin ATA`SIDIR diye bilirim.

Yakarız Bu Gezegeni...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bende de başladı, dizlerimden aşağı bazı yerler akşam olunca deli gibi kaşınıyor, nedense işten gelip üzerimi değiştirdikten sonra başlıyor. O arada hava ile temas mı ediyor ne oluyorda böyle oluyor bilmiyorum. Evde denediğim kremler yarım saat fayda ediyor sonra bir bakıyorım eller kaşımaya başlamış. Neredeyse cebimde krem taşıyacağım o dereceye geldim. Doktor riskinede girmiyim dedim ama bir krem falan yazdırsak iyi olacak, basit birşeydir belkide. Bir arkadaş varis yan etkisi falan olabilr dedi de ne biliyim bilemedim. Bende sadece dizlerin aşağısı ayak bileklerinde

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5249 Toplam Mesaj: 34
kaşıntı