Katsayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

söyleyelim ;

yarın imam hatipler sokağa çıkıp danıştaya yuh çekecekler.

tayip cuma namazı sonrası ideolojik karar deyip açıklama yapar :)

bu şey gibi aynı : Benim Babam Senin Babanı Döver :)

yüzde binbeşyüz böyle olucak

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

0.7 uçlu kalem kullananlarınki 0.7yle, 0.5 uçlu kalem kullananlarınki 0.5 le çarpılsın olsun bitsin

çok doğru.. :D:D:D

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

akpye oy kazandırmaktan başka bi boka yaramıcak :) olan türk gençliğine olacak.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anderzero
    anderzero's avatar
    Erkek

Şu sınav kargaşası yüzünden, hayatın en güzel anlarını bile ızdırap ile yaşatıyorlar. okul zamanları hayatın en mükemmel olduğu zamanlar fakat bu stresle gençler bu anlardan zevk alamıyorlar.

Anderzero....Tahribatın göz bebeği...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Anadolu teknik lise çıkışlıyım. Bilgisayar mühendisi olana kadar neler çektim. 2 yıllıkta saçma sapan web sayfalarıyla vakit kaybettim, 10 paralık bilgisayar mühendisi geçinen hocaların ağız kokusunu çektim. DGS yüzünden girdiğim sinirin stresin haddi hesabı yok. Usandım, tükendim, nefret ettim. Devlet beni o günlerde yok saydı. Resmen insanların geleceğiyle oynadı. Bende devletin istediğini yerine getirip yok olmayı tercih edenlerdenim. Bugün varım yarın yokum. Bizden sonra gelenler var olsun bari. Devlet kendi kendine zarar vermeye devam ediyor. Ne kazanacak bakalım bundan? İmam hatip kavgasında üsttekiler tepişirken ezdikleri meslek liselileri görmüyorlar. Devlet kendi eliyle ne potansiyeller harcıyor. Elektronik i olsun bilgisayarı olsun çok sağlam adamlar var. Saçma sapan işlerle uğraşmayı bırakmadıkça bu devlet sittin sene adam olmaz.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Anadolu teknik lise çıkışlıyım. Bilgisayar mühendisi olana kadar neler çektim. Usandım, tükendim, nefret ettim. Devlet beni o günlerde yok saydı. Resmen insanların geleceğiyle oynadı. Bende devletin istediğini yerine getirip yok olmayı tercih edenlerdenim. Bugün varım yarın yokum. Bizden sonra gelenler var olsun bari. Devlet kendi kendine zarar vermeye devam ediyor. Ne kazanacak bakalım bundan? İmam hatip kavgasında üsttekiler tepişirken ezdikleri meslek liselileri görmüyorlar. Devlet kendi eliyle ne potansiyeller harcıyor. Elektronik i olsun bilgisayarı olsun çok sağlam adamlar var. Saçma sapan işlerle uğraşmayı bırakmadıkça bu devlet sittin sene adam olmaz.

katılıyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olaya herkes kendi açısından bakıyor. Teknik liseli kararı destekliyor, çünkü işine yarıyor. Bir kısım fen lisesi kararı destekliyor, çünkü zamanında aile zoru ile gittiği fen lisesinde  istemediği bölümleri okumak istemiyor. Şimdi ben EA öğrencisiyim, ben de kendi açımdan bakıyorum. Dershanede sayısal okuyan elemanlar siklemedikleri Türkçe dersine eşşek gibi çalışıyor şimdi. Niye? Katsayı olayı adamların lehine. Ee bizim suçumuz ne bu durumda? Sayısal, zaten matematik çözüyor, ee bu adam ygs'de fen-1 de çözecek. Ee Türkçe de öyle anlaşılmayacak bir ders değil. Biraz kasma ile herkesin yapabileceği ders. Şimdi biz de fen-1 mi çalışalım. Zaten o lanet dersi görmemek için EA seçtik, yapabilsek sayısal okurduk. Bu durumda daha ilk sınavda sayısallar ortalığı sikertiyor. İlk sınav lys sınavlarına %30 oranında etki ediyor. EA öğrencisi ygs'de fen-1 yapamıyor, zaten yapmasına da gerek kalmıyordu eski uygulamada. Şimdi yök denen kurumun kararına göre bu açık 5-6 soru ile kapatılıyor. EA okuyanlara giriyor bu sefer de, sözel okuyanları saymıyorum bile. Bir tarafın işin görülürken diğer taraf mağdur oluyor.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Meslek Liseleri magdur oluyorlar edebiyati yapacaklar yine.Tamam kardesim gel sen Meslek Lisesinde alaninda okuyan ogrenciyi Bilgisayar Muhendisi , Elektronik Muhendisi , Orman Muhendisi vs. yapalim.Ama aga demezlermi adama vre gardiyan sen imam hattip okumussun ne gezersin toktorlukta , ne isin vardir bilgisayar muendislinde demezlermi, ha be gulum !

Magdur olan varsa Meslek Lisesi ogrencileridir , onun disinda Imam Hatip Liselerinin amaci bellidir, ulkenin imam ve hatip ihtiyacini karsilamaktir.Doktor olacak , muhendis olacak adam Imam Hatip lisesine gitmez. Ayik ol kirve.Ikiyi kapat yolcu alma.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

Kreyzi bunu yazdı:

inş. ertelenir yav daha hazır değilim :W

sen hazır değilsen ertelenmesine gerek yok kardeş; sen kendini ertelersin seneye bidaha denersin. :D :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    virago
    virago's avatar
    Erkek

Merhaba arnıza yeni katlıdım bende birkaç şey söylemek istiyorum,

Bende mesleki lise çıkışlıyım zorluklarınıda yaşadım iki yıl öss de dört yıllığı denedikten sonra iş hayatına girdim. Sonrasnda yürürlükten kalkmadan myo fırsatını değerlendirip bari ön lisans alayım diye tekrar başldım uni'ye. Uni hayatını gördükten sonra şuakdarını söyleyeyim lise de iyi eğtim almış kişiler ki sektörde azda deneyim kazanmışsa + olur myo da işlenen konular çoçuk oyuncağı gelir. Uni dir diyip büyük ümitlerle gittiğim uni'mde iki yıl kabusa a döndü artık gün saymaya başladım. Öğretim görevilileri deyip dersine giriğim kişileri gördükçe daha fazla soğudum birinci dönem bırakmayı bile düşünmuştum. dört yıllığı bitirip yüksek lisans doktora diye geçinen insanların komik durumları gördüm. o kadar çok şey varki anlatsam kitap olur.. kısacası bu konuda iyi eğtim almış meslek liselilerin haklarının yendiği açık.

Toplam Hit: 8724 Toplam Mesaj: 50