Kaybolan Çocuk Pamir Olayı
-
yokumben bunu yazdı
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/146985.aspx
ilginç bir iddia.
Pamir'in bir yakını ise dün aynı havuzda aram yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.
diyor.öyle bişey olamaz. zaten bi anda herkes akın etti sonradan koyulsa koyan insanı herkes görürdü , jandarma polis akut hepsi o çevredeydi şimdi saçma bir yorum kafa karıştırmaya çalışıyorlar
Mustafa bunu yazdıArduouS bunu yazdıGece boyunca havuzun çevresinde dolaşanlar çocuğun suyun dibinde olduğunu farkedememişti..
http://www.milliyet.tv/video-izle/Kucuk-Pamir-in-cesedi-bulundu-KIJHvZKhkQhN.html
Havuzun dibinde? Çocuk öldükten sonra hareketsiz kaldığından suyun üstünde kalması lazım.
Hocam biyere takılmış olabilir yada yosunlardan görülmemiş olabilir hava karardığında, mümkündür.
-
nasıl anne baba lan bunlar doğuruyorlar salıyorlar dışarı amk
ortalık çocuk taciri organ taciri kaynıo
köylük yerinde daha dikkat etmeleri lazım -
1) yan bahceye gecilebilecek bir bosluk varsa dalga gecer gibi insanlara 2 metrelik citin üzerinden tırmanmıs denilmesini anlamıyorum. yan bahce icin arama izni yoktu diyenler de fena sacmalıyorlar, 3 yasında cocuk kaybolduysa kimse yan komsunun bos villasının bahcesini aramak icin izin falan beklemez. bir dakikada dalarsın oraya...
2) deniliyor ki: havuz dün arandı, suyun ici uzun kütüklerle tarandı. bunu diyenin agzının ortasına vurmak lazım. yahu dibini görmedigin camurlu suyun icinde cocuk cesedini aramak icin uzun odunlarla havuzun dibine vurmak yeter mi? bu yöntemle ancak ceseti delik desik edersin, vursan bile neye vurdugunu anlayamazsın. ici su dolu havuz vardıysa o suyun bosaltılması ve icine bakılması yapılacak ilk ismis.
3) kafasına estikce evden kacan ("bunu daha önce de yaptı") kücük bir cocuk olacak ve yan komsunun kullanılmayan havuzuna kolaylıkla düsebilecek. bu agır bir ihmalin veya gizlenmeye calısılan bir cinayetin habercisi gibi.
4) bogularak ölen cesedin cigerlerinde su olur, öldükten sonra suya atılan cesetin cigerlerinde su olması icin katilin uzman olması ve ölü bedenin cigerine su pompalaması lazım. otopside durum aydınlatılır.alıntıdır
edit: 20 mt yan tarafa bakmaktansa 20 km öteyi aratan babaya ne demeli artı akuttan birisi twitinde havuza baktık dedi
aliyk tarafından 05/Nis/14 16:52 tarihinde düzenlenmiştir -
twitter daki insalık dışı mesajlarıda onları yazanlarında amk.
anne baba uyuyormuş, çocuk daha öncede kacmış, komsunun havuzlu evi varmış, kamera sistemi çalışmıyor.
yani bu kadar şeyi birleştirince anne babanın "biraz" sorumsuz olduğunu düşünüyorum.
bu birazın miktarınıda siz ayarlayın artık. niye kapıları kitli değil anlamış değilim.
-
ara sıra bu siteyi açıp yorumları okuyorum gerçekten insan hayret ediyor. Siyasi olarak başlayan toplumda kutuplaştırma artık her yerde kendini gösteriyor.
-
cemnet bunu yazdı
ara sıra bu siteyi açıp yorumları okuyorum gerçekten insan hayret ediyor. Siyasi olarak başlayan toplumda kutuplaştırma artık her yerde kendini gösteriyor.
Ya yuh amk böyle şerefsizlik varmı lan başlığa bak ya.Müslüman geçinip çocuğa demeğini bırakmayan akplilerinde amk bütün gün içip içip sonra devrim getircez diye gezinen çakma sosyalistlerinde amk.yeter da amk 3 yaşında çocuk öldü günahtır vicdansızlıktır şerefsizliktir.
ReyiZ tarafından 05/Nis/14 17:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamın konuşma tarzı budur,onu eleştirmek de size mi kaldı?Adamın can havlini görmüyor musunuz?Herşeyin altında bi bok aramayı bırakmak lazım.Bu olayın bu kadar duyulmasının sebebi de tivitırdır.Dün sabah kalktığımda gördüm ilk,sürekli herkes paylaşıyordu.Ayrıca bu kadar fesat mı olduk biz?Haysiyetsiz tivitler gördüm ; ''Aile aleviydi zaten oh olsun'' - '' Geziciler çocuklarını öne sürerek yine ayaklanacaklar.Ölsün işte oh'' falan gibi.Zihtineyini sikeyim böylelerinin.O çocuk için ne devleti suçlayan var,ne de ayaklanan.Herkes aradı,kendi çocuğu gibi sahiplendi.Bu mu zoruna gidiyor bazı kişiliksiz insanların.Çocuk öldü,aile de mutludur şuan demi bazı insanlara göre?
-
ReyiZ bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Ya yuh amk böyle şerefsizlik varmı lan başlığa bak ya.Müslüman geçinip çocuğa demeğini bırakmayan akplilerinde amk bütün gün içip içip sonra devrim getircez diye gezinen çakma sosyalistlerinde amk.yeter da amk 3 yaşında çocuk öldü günahtır vicdansızlıktır şerefsizliktir.
Bu ensonhaber akp destekli havuz medyasının ürünüdür ve insanları kışkırtmak ve aşağılamak için elinden geleni yapar..
-
caagroup bunu yazdıReyiZ bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Bu ensonhaber akp destekli havuz medyasının ürünüdür ve insanları kışkırtmak ve aşağılamak için elinden geleni yapar..
bu akpli bidon kafalar çok salaklar lan
zenginin çocuğu fakirin çocuğundan çok daha çabuk bulunuyormuş
tabii daha çabuk bulunacak amk herkes sizin gibi fakir mi :)
sen polise jandarmaya yedirme içirme bi kıyak yapma ondan sonra çocuğunun bulunmasını bekle
bu fakirler bir tuhaf ya herşeyi beleş zannediyorlar :) -
3 yaşında çocuk kayboluyor insanlar örgütlenip arıyor ama gelin görün ki...
persian tarafından 05/Nis/14 17:53 tarihinde düzenlenmiştir
Çocuk 3cü köprüye engel oluncak projeymiş,kaybolduysa kaybolduymuş sonuçta çocuk aleviymiş,yalandan kayboldu diye örgütlenip akpyi yıkacaklarmış,seçim için sembol oluşturulmuş,çocuğun annesi dhkpcliymiş vs.vs. biz bazılarının insanlığının bittiğini gezi sürecinde biliyordukta.. Arkadaş o.çocukluğununda bir sınırı olmalı...
Son ana kadar çocuğunun yaşadığına dair konuşan bir babaya atılmadık iftira bırakmayanlar... O babanın 3yaşında ki çocuğu ÖLÜ BULUNDU.. Beyinleri firarda olan mahluklar çocuğu bilerek öldürdüler başlığını ne zaman atacaklar merak ediyorum.. Arama kurtarma ekipleri bence dağılmasın... insanlık kayıp, onu arasınlar....
Bir ara uçaktan insan öldüren keneler atıldı diye haberler vardı acaba uçaktan O.ÇOCUKLARI MI ATILDI bu ülkeye, bu kadar şerefsizler nasıl çoğaldı,türedi anlıyamıyorum... Üstelik müslüman olduğunu sanıyor bunlar...
Ölü bulunan Pamir bebek için onlarca komplo teorisi uydurup inananlar, kesinleşmiş tonlarca hırsızlığı olanlarada inanmıyor.Nasıl bir ülke olduk vallahi enteresan ya...