folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kaybolan Çocuk Pamir Olayı

Kaybolan Çocuk Pamir Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

https://twitter.com/TuncElmas

bu adam oradaki aramalara katılmış biri. dediğine göre  altından başka şeyler çıkabilir.(cinsel istismar gibi) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

ya ben duygusuzum yada siz abartiyonuz amk günde 50 tane resim düşüyo facebook uma şimdi herkes bu çocugun resmini paylaşıyo anlayamadımki olay ne altı üstü bi çocuk ölmüş demicem tabi ama günde böyle 10 larca çocuk ölüyo neden bu sitede bile bu kadar komplo teorileri bile üretiliyo anlamış degilim açıkçası

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

ya ben duygusuzum yada siz abartiyonuz amk günde 50 tane resim düşüyo facebook uma şimdi herkes bu çocugun resmini paylaşıyo anlayamadımki olay ne altı üstü bi çocuk ölmüş demicem tabi ama günde böyle 10 larca çocuk ölüyo neden bu sitede bile bu kadar komplo teorileri bile üretiliyo anlamış degilim açıkçası

medya ne pompalarsa onu düşünen,onu konuşan bir millet haline geldiğimiz için.. medyanın bizlere verdiğinden başka düşünecek, araştıracak , öğrenecek zeka ve anlayışa sahip olmadığımız için böyle oluyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

bir önceki çocuklarıda havuzda boğulmuş !!!

BODRUM’DA DA BENZER BİR ACI YAŞADIM

Daha önce Bodrum’da yazlıkta bir çalışanının oğlunun da havuzda boğulduğunu anlatan Dikdik, "Yazlıkta şortla otururken bir ses geldi. Bakıcı boğulan bir çocuğu benim elime verdi. Suni teneffüs, ardından hastane ve morglarda savcıları ben bekledim. Pamir 1 Nisan günü ilk kaçtığında benim aklıma, böyle bir acım olduğu için ilk o havuzu taradım ben, bulunduğu havuzu. Ve orada çalışan işçiler bana, ‘aman abi neden kötü düşünüyorsun, bu havuzda ne işi var çocuğun?’ dediler. Olsun ilk buraya bakacağım dedim. Komple aradım bulamayınca sonra bahçeye çıktım. İki gün sonra kaçınca da sokağa çıktı. Ben hemen sokağa baktım" dedi.

Dikdik, bu olay nedeniyle de havuzlu ev istemediğini söyledi

http://www.internethaber.com/pamirin-babasi-erdogan-ile-telefon-gorusmesini-anlatti-657518h.htm

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 6929 Toplam Mesaj: 46