folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kayıp Kıta Atlantis, Mu, Nuhun Gemisi Vs.. Kutsal Kayıplar Hakkında Bilgi

Kayıp Kıta Atlantis, Mu, Nuhun Gemisi Vs.. Kutsal Kayıplar Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Kutsal kayplar hakkında ( işte nuhun gemisinden tutunda kutsal kaseye vs.. ) bir çok araştırmacı kendi bulgularını kanıtları ile yayınlamış yda kitap yapmıştır.

Şimdi Atatürk'ün, Churchward'ın Mu kıtasıyla ilgili eserlerini Türkçe'ye çevirtmesi ve Tahsin Bey'i araştırma yapmak üzere Meksika'ya büyükelçi ataması dahi kendi kütürümüzde bile ( diğer devletlerde ilgilenmiştir ) her ülke bazında ne kadar ilgili olunduğunu gösteriyor ve bu kanıtların bir gerçeklik pyı olduğunu gösteriyor.

Benim ricam eğer bildiğiniz ve okuduğunuz bu bilgilere ait e-book varsa paylaşmanız.

İnternette yazan hiçbir bilgiye güvenmem bu yüzden yazarların kitaplarından yada ünilerin araştırma metinlerinden istifade etmek istiyorum.

Paylaşanlar için şimdidn teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

takipteyim. Güzel konu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Atlantis Bir Gece Bir Işıma İle Bir Işık Yumağının İçinde Kalıp Denize Gömülen Uygarlık.. O Işık Neydi Acaba. O Uygarlığa Ne Oldu.?

Belkide İnsanoğlunun Tamlayıcı Son Kromozomunu Keşfettiler Ve Üstün Sıfatı Kazandılar.. Kim Bilir.  Bir Kromozom Daha Edinebilse İdik Ölümsüz Olurduk Diye Bir Şeyler Duymuştum Zamanında.

Takipteyim Bende... 

ShockMan tarafından 22/Kas/12 16:28 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

ufonet.be de güzel bilgiler vardı site tasarımı çok kötü fakat makale kısmında iyi şeyler vardı 

Not:Makale kısmıolan  kısım kütüphane kısmı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Atlantis Bir Gece Bir Işıma İle Bir Işık Yumağının İçinde Kalıp Denize Gömülen Uygarlık.. O Işık Neydi Acaba. O Uygarlığa Ne Oldu.?

Belkide İnsanoğlunun Tamlayıcı Son Kromozomunu Keşfettiler Ve Üstün Sıfatı Kazandılar.. Kim Bilir.  Bir Kromozom Daha Edinebilse İdik Ölümsüz Olurduk Diye Bir Şeyler Duymuştum Zamanında.

Takipteyim Bende... 

Bir krımızım daha alırsın elin götün birbirine girer hacı kimse çiftleşemezdi o zaman :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek

Reserved. Bende Takipteyim. Araştırmaya Başlıyorum Bulduğum Bilgileri Burada Paylaşıcam.

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar şimdiye kadar bir çok web sitesi ( özellikle yabancı siteleri ) gezmişliğim bakmışlığım var. burdaki her bilgi çelişkili.

Diyebilirsiniz ki var olduğu henüz kanıtlanmamış şey için tabiki çelişkili bilgiler olabilir.

Beni şehir efsaneleri söylentiler ilgilendirmiyor. Beni bu araştırmacıların açıklamalarını hangi bilimsel dayanaklara dayandırdıkları ilgilendiyor.

Söylentilere bakarsak atlantis için büyük çoğunluk çok büyük bir depremle yok olduğunu söylemekte

eflatununda bu yönde söylentileri varmış. Akdenizde battığı ve libya dan büyük bir kıta olduğu varsayılıyor MUŞ

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

atlantis'i zamanında bende bayağı okumustum hocam akdeniz ve libya kadar büyüklüğü olan , büyük bir dalgayla bir gecede sular altında bir gelişmiş devlet olarak okumustum hatta hiyeroglifler falan vardı mısırda sfenks in içindede odalarda onlarla ilgili bilgiler olabilirmiş ve piramitleride onlar yaptı yada yapımına yardım ettiler vs diyorlar eflatundada söylentileri varmış kitapta bahsettiği bu devletle ilgili ama daha sonra ibret verici bir olayı göz önüne koymak için kitabı yazmış olabilir vs dediler tabi ne kadar dogrudur bilmiyorum

insidae tarafından 22/Kas/12 18:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

kitap değil ama yazan kişi kaynak göstererek farklı bir çalışma yapmış değişik bir bakış açısı var.

http://dunyagerceklerim.blogspot.com/2012/09/insanlik-tarihi-mu-atlantis-ve-yecuc.html

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Takipteyim Bende... 

Bir krımızım daha alırsın elin götün birbirine girer hacı kimse çiftleşemezdi o zaman :D

Kayıp Kromozom Çiftleşmeyi Kapayıp Ölümsüz Bir Beden Veriyor O Halde...  O Zaman Makineler Vazıtası İle Soyu Sürdürürdük, Her Başıına Bir İş Gelip Ölen İnsanın Yerine Yenisini Üretirdik. 

Bu Arada Az Daha Edepli Yazsan Şunu Güzel Olacak, El Ve Göt Birbirine Girmeside Nedirki Loow. :)

Ayıp Ayıp.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bugüne kadar sayısız kitap ve yazı yazılmış ama tek bir en ufak ispat hatta şüphe yaratacak şey bile gösterilememiştir. peki nerden çıktı bu iş derseniz, Platon bi eserinde biyerlerden duyduğu adasından bahseder. ancak yerine dair muallak şeylerden başka bişey diyememiş ve sadece hikayevari olarak zamanına göre gelişmiş bi uygarlık olduğunu söylemiştir.

gerisi tamamen hayalgücünün eseridir. bunlara inanan kıt akıllılar da cabası.

muhtemelen bilinçli yapılsa tarihin en büyük sosyal deneyi olurdu bu hikayeler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4212 Toplam Mesaj: 30