Kayıp Kıta Atlantis, Mu, Nuhun Gemisi Vs.. Kutsal Kayıplar Hakkında Bilgi
-
Atlantis ve Mu uygarlıklarıyla ilgili birçok kitap ve rivayet var bende araştırıp Atlantis üzerine birini okumuştum yazarının adını hatırlayınca
eklerim.Ama her zaman insanın ilgisini çeken konudur bunlar çünkü gizemli şeylerden korksakta her türlü bizi kendine çeker.Ayrıca James
Churchward ın Mu üzerine yaptığı araştırmalar ve kitabı konuyu yıllarca takip eden insanlarında tavsiyeleri arasındadır diye bir makalede
okumuştum.
-
Ayrıca kayıp kıta yada şehir Atlantis in karadenizin altında olduğuna dair bir rivayette mevcuttur ki,Karadenizde belli bir derinliğin altına zemindeki
gazlardan dolayı inemezsiniz bu da böyle rivayetleri inanası ve konuyu gizemli yapıyor.
-
Bugün mynette de görmüştüm bu haberden.
Takipteyim..
-
iyi konu
-
Erik Von Daniken'in çalışmalarını takip edebilirsin.
-
edit
-
izzmarit bunu yazdı
Teşekkürler inceleme altına alacağım. Okuyup araştırdıktan sonra görüşlerimi aktarırım.
-
Naacal bunu yazdı

Gayet sağlıklı bilgiler içeren bir kitap, churchward'dan alıntılarda mevcut içinde ve atatürk'ün yaptığı araştırmalarada geniş yer verilmiş.Ek olarak Kazım Mirşan'ın araştırmalarını tavsiye ederim.
Uygun bir zamanda bu kitabıda alıp okuyacağım. Tabi kaynak ve referanslar bölümü eğer tatminkarsa. Önce onu incelemek lazım
-
bi ara bende takmıştım kral ve ben programında geniş çaplı tartışılmıştı bu konu...
http://www.google.com/search?tbm=vid&hl=tr&source=hp&biw=1280&bih=909&q=atat%C3%BCrk+ve+mu+k%C4%B1tas%C4%B1&gbv=2&oq=atat%C3%BCrk+ve+mu&gs_l=video-hp.3.1.0l6.3453.8736.0.12633.13.10.0.3.3.0.1251.3166.0j8j6-1j1.10.0...0.0...1ac.1.jUwG0vVrLZU