folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kayıp Kıta Atlantis, Mu, Nuhun Gemisi Vs.. Kutsal Kayıplar Hakkında Bilgi

Kayıp Kıta Atlantis, Mu, Nuhun Gemisi Vs.. Kutsal Kayıplar Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi arkadaşlar bana söylenti değil dediğim gibi bilimsel araştırma ve kaynaklar lazı.

mesela kayıp kıta hakkında jeolojik dalma batma zonları hakkında araştırmalar var.

yada ağrı dağının 400. metrelerinde bulunan büyük tekne batığı kalıntılarına ait yapın yaş deneyleri ve buna istinaden nuhun gemisi olma ihtimali vs..

bu tip şeyler arıyorum anlatabilmişimdir umarım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=z9LD4PP6yys

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

şimdi arkadaşlar bana söylenti değil dediğim gibi bilimsel araştırma ve kaynaklar lazı.

mesela kayıp kıta hakkında jeolojik dalma batma zonları hakkında araştırmalar var.

yada ağrı dağının 400. metrelerinde bulunan büyük tekne batığı kalıntılarına ait yapın yaş deneyleri ve buna istinaden nuhun gemisi olma ihtimali vs..

Bu konuda sağlam bilgileri oxford üniversiten ulaşabilirsin.  Radcliffe - Bodleian kütüphanelerinde detaylı makale ve bilgiler bulabilirsin. Bunlar üniversitenin içindedir. Bilim bölümünde okumacı bir arkadaşım vardı kendisinin mailini bulursam sana özelden atarım..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

Bu konuda sağlam bilgileri oxford üniversiten ulaşabilirsin.  Radcliffe - Bodleian kütüphanelerinde detaylı makale ve bilgiler bulabilirsin. Bunlar üniversitenin içindedir. Bilim bölümünde okumacı bir arkadaşım vardı kendisinin mailini bulursam sana özelden atarım..

eywallah işte bu çok iyi olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

René Guénon'un agarta dünya kralı isimli kitabını okumanı tavsiye ederim.

Kendisi dört büyük metafizikçidendir. Zaten anılırkende büyük metafizikçi diye anılır. Yeryüzüne böyle bilgili başka biri gelmişmidir bilmiyorum.  

Nikola tesla ile vefat etme günleri aynı :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Şu adamların kitapları var ;

-James Churchward

-Robert Sarmast

Mesleğini bırakan tarihçi bir doktor vardı bir de.Tüm tarihin uyrdurma olduğunu düşünüp,atlantis ve mu ile ilgili araştırma yapmaya başlıyor.Adını bilmiyorum,bulunca yazayım.Bir yerden sonra sadece Dzyan Dörtlükleri ile ilgili araştırma yapıyor.Herşeyin çözümü o dörtlüklerde sanırım.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Atlantis Bir Gece Bir Işıma İle Bir Işık Yumağının İçinde Kalıp Denize Gömülen Uygarlık.. O Işık Neydi Acaba. O Uygarlığa Ne Oldu.?

Belkide İnsanoğlunun Tamlayıcı Son Kromozomunu Keşfettiler Ve Üstün Sıfatı Kazandılar.. Kim Bilir.  Bir Kromozom Daha Edinebilse İdik Ölümsüz Olurduk Diye Bir Şeyler Duymuştum Zamanında.

Takipteyim Bende... 

Bir krımızım daha alırsın elin götün birbirine girer hacı kimse çiftleşemezdi o zaman :D

Kayıp Kromozom Çiftleşmeyi Kapayıp Ölümsüz Bir Beden Veriyor O Halde...  O Zaman Makineler Vazıtası İle Soyu Sürdürürdük, Her Başıına Bir İş Gelip Ölen İnsanın Yerine Yenisini Üretirdik. 

Bu Arada Az Daha Edepli Yazsan Şunu Güzel Olacak, El Ve Göt Birbirine Girmeside Nedirki Loow. :)

Ayıp Ayıp.

Hocam siz bu kafaya gelene kadar hangi kimyasalı kullanıyorsunuz?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Gayet sağlıklı bilgiler içeren bir kitap, churchward'dan alıntılarda mevcut içinde ve atatürk'ün yaptığı araştırmalarada geniş yer verilmiş.Ek olarak Kazım Mirşan'ın araştırmalarını tavsiye ederim.

Toplam Hit: 4216 Toplam Mesaj: 30