Kayıp Kıta Atlantis, Mu, Nuhun Gemisi Vs.. Kutsal Kayıplar Hakkında Bilgi
-
atlantis ile ilgili film tarzında belgeseler , izlemenizi öneririm.
http://www.youtube.com/watch?v=2WhaY-lxtvs
Türkçesi için
-
şimdi arkadaşlar bana söylenti değil dediğim gibi bilimsel araştırma ve kaynaklar lazı.
mesela kayıp kıta hakkında jeolojik dalma batma zonları hakkında araştırmalar var.
yada ağrı dağının 400. metrelerinde bulunan büyük tekne batığı kalıntılarına ait yapın yaş deneyleri ve buna istinaden nuhun gemisi olma ihtimali vs..
bu tip şeyler arıyorum anlatabilmişimdir umarım.
-
http://www.youtube.com/watch?v=z9LD4PP6yys
-
ErotikPanda bunu yazdı
şimdi arkadaşlar bana söylenti değil dediğim gibi bilimsel araştırma ve kaynaklar lazı.
mesela kayıp kıta hakkında jeolojik dalma batma zonları hakkında araştırmalar var.
yada ağrı dağının 400. metrelerinde bulunan büyük tekne batığı kalıntılarına ait yapın yaş deneyleri ve buna istinaden nuhun gemisi olma ihtimali vs..
Bu konuda sağlam bilgileri oxford üniversiten ulaşabilirsin. Radcliffe - Bodleian kütüphanelerinde detaylı makale ve bilgiler bulabilirsin. Bunlar üniversitenin içindedir. Bilim bölümünde okumacı bir arkadaşım vardı kendisinin mailini bulursam sana özelden atarım..
-
HAKMAN bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Bu konuda sağlam bilgileri oxford üniversiten ulaşabilirsin. Radcliffe - Bodleian kütüphanelerinde detaylı makale ve bilgiler bulabilirsin. Bunlar üniversitenin içindedir. Bilim bölümünde okumacı bir arkadaşım vardı kendisinin mailini bulursam sana özelden atarım..
eywallah işte bu çok iyi olur.
-
René Guénon'un agarta dünya kralı isimli kitabını okumanı tavsiye ederim.
Kendisi dört büyük metafizikçidendir. Zaten anılırkende büyük metafizikçi diye anılır. Yeryüzüne böyle bilgili başka biri gelmişmidir bilmiyorum.
Nikola tesla ile vefat etme günleri aynı :(
-
-
Şu adamların kitapları var ;
-James Churchward
-Robert Sarmast
Mesleğini bırakan tarihçi bir doktor vardı bir de.Tüm tarihin uyrdurma olduğunu düşünüp,atlantis ve mu ile ilgili araştırma yapmaya başlıyor.Adını bilmiyorum,bulunca yazayım.Bir yerden sonra sadece Dzyan Dörtlükleri ile ilgili araştırma yapıyor.Herşeyin çözümü o dörtlüklerde sanırım.
-
ShockMan bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Atlantis Bir Gece Bir Işıma İle Bir Işık Yumağının İçinde Kalıp Denize Gömülen Uygarlık.. O Işık Neydi Acaba. O Uygarlığa Ne Oldu.?
Belkide İnsanoğlunun Tamlayıcı Son Kromozomunu Keşfettiler Ve Üstün Sıfatı Kazandılar.. Kim Bilir. Bir Kromozom Daha Edinebilse İdik Ölümsüz Olurduk Diye Bir Şeyler Duymuştum Zamanında.
Takipteyim Bende...
Bir krımızım daha alırsın elin götün birbirine girer hacı kimse çiftleşemezdi o zaman :D
Kayıp Kromozom Çiftleşmeyi Kapayıp Ölümsüz Bir Beden Veriyor O Halde... O Zaman Makineler Vazıtası İle Soyu Sürdürürdük, Her Başıına Bir İş Gelip Ölen İnsanın Yerine Yenisini Üretirdik.
Bu Arada Az Daha Edepli Yazsan Şunu Güzel Olacak, El Ve Göt Birbirine Girmeside Nedirki Loow. :)
Ayıp Ayıp.
Hocam siz bu kafaya gelene kadar hangi kimyasalı kullanıyorsunuz?
-

Gayet sağlıklı bilgiler içeren bir kitap, churchward'dan alıntılarda mevcut içinde ve atatürk'ün yaptığı araştırmalarada geniş yer verilmiş.Ek olarak Kazım Mirşan'ın araştırmalarını tavsiye ederim.