Kayıp Sicil (Erdoğan‘In Çalınan Dosyası)
-
SpectatorX bunu yazdı
Yalan dolan kitaplari okumayin
Çalıp çırpanlara da oy vermeyin
Ern3st tarafından 07/Tem/14 02:28 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Biri kitabı özet geçseydi
şeyhim biri erdoganın sicilini çalmış oraya gelene kadarda erdoğanın hayatını anlatıyor sonuç kim çaldı siciline dayanıyor yazarda bilmiyor kimin aldığını zaten ne yazdığpınıda anlatmıyor sicilde kısaca kitap tırt
-
ahmetdsn bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
şeyhim biri erdoganın sicilini çalmış oraya gelene kadarda erdoğanın hayatını anlatıyor sonuç kim çaldı siciline dayanıyor yazarda bilmiyor kimin aldığını zaten ne yazdığpınıda anlatmıyor sicilde kısaca kitap tırt
Bi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
-
ProBilisim bunu yazdıBi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
Bu yorum beni benden aldı.
Yasakçı olmayan zihniyet her resmi bayramda, her yıl şehit ve ya kaybedilen çocuk, asker, sivil yıldönümlerinde taksim ve gezi parkını kapatıyor.
Yasakçı olmayan zihniyet SOMA katliamında SOMA' ya girmemizi engelliyor (gittim ve bizzat geri döndürüldüm hemde zorla ! )
Yasakçı olmayan zihniyet 1 Mayıs' ta kutlama yapılmasın diye Ankara' ya eşi benzeri dünyada görülmemiş çelik bir duvar örüyor...
Ama işin özüne inersek Tayyip bence de iyi bir insan, kötü olsaydı Bilal oğlanı şimdiye evlatlıktan reddederdi....
-
Eldeki malzeme bu kadar, düşün adam İnternet'e girebiliyor tbtye girebiliyor ama seviye bu işte, ilkokul seviyesi, tayyibin kafa seninki kadar çalışmıyor da sabrından tutuyor demi Yahudi sermayesini, o sermaye gitse adam aç kalacak hala Yahudi derdinde ne geri zekalı milletimiz var
-
ProBilisim bunu yazdıahmetdsn bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
bi çok kişinin gelecegini hayatını söndürdü zaten , neden bahsediyosun
-
sRcN bunu yazdıBu yorum beni benden aldı.
Yasakçı olmayan zihniyet her resmi bayramda, her yıl şehit ve ya kaybedilen çocuk, asker, sivil yıldönümlerinde taksim ve gezi parkını kapatıyor.
Yasakçı olmayan zihniyet SOMA katliamında SOMA' ya girmemizi engelliyor (gittim ve bizzat geri döndürüldüm hemde zorla ! )
Yasakçı olmayan zihniyet 1 Mayıs' ta kutlama yapılmasın diye Ankara' ya eşi benzeri dünyada görülmemiş çelik bir duvar örüyor...
Ama işin özüne inersek Tayyip bence de iyi bir insan, kötü olsaydı Bilal oğlanı şimdiye evlatlıktan reddederdi....
Pardon ama, sizin amacınız orada provokasyon yapmak değilse Soma da ne işiniz vardı ?
Yoksa ekmek almaya mı gitmiştiniz oraya ?
-
sRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıBi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
herşeyde batıyı örnek gösteriyorsunuz bu tarz olaylarda batının tutumunu neden görmezden geliyorsunuz ?
BBC nin önündeki olaylar wall street işkalinde çıkan olaylar ve polisin tutumu ? en bariz örneğide almanyada çıkan olaylar sonucu berline giriş çıkışlarin yasaklanmasi ?
yani devlet akli heryerde aynidir. provakasyon vs sezdiği an orayi izole eder. bunda şaşiracak ve saldiracak bir durum yok.
-
sRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıBi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
Derdin 1 taksime geziparkına girebilmekmi
Derdin somayamı girmek
Derdin 1mayısamı katılmak
Bumu yani mesele...
Gördüğünüz gibi arkadaşın yasakçı-özgürlükçü anlayışı sadece istediği eylemleri/provakasyonları yapıp yapamamasından ibaret.
mataramasuko bunu yazdıEldeki malzeme bu kadar, düşün adam İnternet'e girebiliyor tbtye girebiliyor ama seviye bu işte, ilkokul seviyesi, tayyibin kafa seninki kadar çalışmıyor da sabrından tutuyor demi Yahudi sermayesini, o sermaye gitse adam aç kalacak hala Yahudi derdinde ne geri zekalı milletimiz var
Yüksek doktora sevyeli arkadaşım, Putin rusyada ülkenin milli bütünlüğüne zarar veren yahudi sermaye sahiplerini rusyadan defetti. Açmı kaldı..
Bu millet eskisi gibi tvde nasıl ünlü olurum derdinden vazgeçeli baya zaman geçti. Artık Millet neyin ne olduğunu , yahudilerin bu ülkedeki en büyük kurumlara nasıl sahip olduklarını, içerde Türk-Müslüman maskesiyle nasıl at koşturduklarının bilincine variyor.Eninde sonunda birisi PES diyecek. Türkiyenin en zengini gezi olaylarınada büyük destek veren, Türkiyede yerli araba üretimimizi yıllarca engelleyen- Yerli Oto İntihar OLUR! diyen Yahudi Mason Koç Holding ne yaptı, baktı olacak gibi değil, Beyaz bayrağı çekti, Türkiyeye yerli araba üretimi adı altında yatırım yapma kararı aldılar, Açılışına geçen ay Tayyipte gitti soruyosan . Hadi İsterse yapmasın, hodri meydan... İnan diğer türlü ebesinin nikahını görecekler...Bunu onlarda iyi biliyor ve bunlar başlangıçtaki u dönüşü hareketleri.. zaman ülkenin içindeki, Türkiyeyi karıştıran Tüm yahudi ve alternatif sermaye sahibi gruplarının aleyhine işlemeye doğru gidiyor...Arkadaşın derdide taksime gitmek 1mayısa gitmek, ilk önce bi ülkeni sömüren yahudi sermayesinden paranı kurtar ve ekonomik özgürlüğünü eline al... sorsan bide milliyetçiyim der, bazılarıda senin gibi bile bile ladeş diyerek "o yahudi sermayesi gitse aç kalacağız" der... ve sonra yıllarca biz niye gelişemedik,biz niye geri kaldık der durur. Kafa bukadar çalışıyo işte...Hakkımızda hayırlısı...
ProBilisim tarafından 08/Tem/14 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam kalkmış putin'i örnek vermiş. Adama sevmem hatta Kırım-Tataristan konusundan dolayı ana bacı giderim ama saygı duyarım. Adam vatansever milliyetçi birisi. Gidip toprak fethetti bildiğin , Kırım'ı aldı.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bu ülkede Türk'üm demek faşistlik aq , başka bir şey mi gerek? Ülkenin yüzde ellisi kürtleri daha islamsal(uyduramadım) olduğu için daha çok seviyor.
Milletin kafasında kafir Turko olmaktan bıktım arkadaş. Ben Türk'üm dediğimde hepimiz kardeşiz adam Arap'ım Kürt'üm dediğinde oo halk.
Bu aynı Osmanlıda da varmış , Türk yok Türk yok , Türkler pis , faşist, kafir. Herkes Kürt-Arap-Laz-Çerkes olabilirken Türk yokmuş. Osmanlı varmış ;)
Ülke ne kadar muhafazakar olursa o kadar Türk olmaktan uzaklaşılıyor. Muhafazakar derken yanlış anlaşılmasın , herkesin sokak ortasında düzüştüğü , ahlakın olmadığı bir şey demiyorum muhafazakarlığın azlığı için. Ülke ne kadar İslam'a yaklaşırsa halk o kadar uzaklaşıyor dinden İslam'dan. bugün en büyük örneği Türkiye bunun.