Kayıp Sicil (Erdoğan‘In Çalınan Dosyası)
-
ProBilisim bunu yazdısRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıBi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
Bu yorum beni benden aldı.
Yasakçı olmayan zihniyet her resmi bayramda, her yıl şehit ve ya kaybedilen çocuk, asker, sivil yıldönümlerinde taksim ve gezi parkını kapatıyor.
Yasakçı olmayan zihniyet SOMA katliamında SOMA' ya girmemizi engelliyor (gittim ve bizzat geri döndürüldüm hemde zorla ! )
Yasakçı olmayan zihniyet 1 Mayıs' ta kutlama yapılmasın diye Ankara' ya eşi benzeri dünyada görülmemiş çelik bir duvar örüyor...
Ama işin özüne inersek Tayyip bence de iyi bir insan, kötü olsaydı Bilal oğlanı şimdiye evlatlıktan reddederdi....
Derdin 1 taksime geziparkına girebilmekmi
Derdin somayamı girmek
Derdin 1mayısamı katılmak
Bumu yani mesele...
Gördüğünüz gibi arkadaşın yasakçı-özgürlükçü anlayışı sadece istediği eylemleri/provakasyonları yapıp yapamamasından ibaret.
mataramasuko bunu yazdıEldeki malzeme bu kadar, düşün adam İnternet'e girebiliyor tbtye girebiliyor ama seviye bu işte, ilkokul seviyesi, tayyibin kafa seninki kadar çalışmıyor da sabrından tutuyor demi Yahudi sermayesini, o sermaye gitse adam aç kalacak hala Yahudi derdinde ne geri zekalı milletimiz var
Yüksek doktora sevyeli arkadaşım, Putin rusyada ülkenin milli bütünlüğüne zarar veren yahudi sermaye sahiplerini rusyadan defetti. Açmı kaldı..
Bu millet eskisi gibi tvde nasıl ünlü olurum derdinden vazgeçeli baya zaman geçti. Artık Millet neyin ne olduğunu , yahudilerin bu ülkedeki en büyük kurumlara nasıl sahip olduklarını, içerde Türk-Müslüman maskesiyle nasıl at koşturduklarının bilincine variyor.Eninde sonunda birisi PES diyecek. Türkiyenin en zengini gezi olaylarınada büyük destek veren, Türkiyede yerli araba üretimimizi yıllarca engelleyen- Yerli Oto İntihar OLUR! diyen Yahudi Mason Koç Holding ne yaptı, baktı olacak gibi değil, Beyaz bayrağı çekti, Türkiyeye yerli araba üretimi adı altında yatırım yapma kararı aldılar, Açılışına geçen ay Tayyipte gitti soruyosan . Hadi İsterse yapmasın, hodri meydan... İnan diğer türlü ebesinin nikahını görecekler...Bunu onlarda iyi biliyor ve bunlar başlangıçtaki u dönüşü hareketleri.. zaman ülkenin içindeki, Türkiyeyi karıştıran Tüm yahudi ve alternatif sermaye sahibi gruplarının aleyhine işlemeye doğru gidiyor...Arkadaşın derdide taksime gitmek 1mayısa gitmek, ilk önce bi ülkeni sömüren yahudi sermayesinden paranı kurtar ve ekonomik özgürlüğünü eline al... sorsan bide milliyetçiyim der, bazılarıda senin gibi bile bile ladeş diyerek "o yahudi sermayesi gitse aç kalacağız" der... ve sonra yıllarca biz niye gelişemedik,biz niye geri kaldık der durur. Kafa bukadar çalışıyo işte...Hakkımızda hayırlısı...
birincisi özgürlükler arttı derken kastettiğin sanırım AKP'lilerin özgürlükleri, ikincisine gelirsek bıktım senin gibi her şeyin arkasında Yahudi lobisi faiz lobisi vs arayan cahillerden, amkdumun ülkesinde cahillik prim yapıyor, cahillerin başı da rakibini eleştirirken okumuş sizi anlamaz diye eleştiriyor
-
ProBilisim bunu yazdısRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıx
Yüksek doktora sevyeli arkadaşım, Putin rusyada ülkenin milli bütünlüğüne zarar veren yahudi sermaye sahiplerini rusyadan defetti. Açmı kaldı..
Bu millet eskisi gibi tvde nasıl ünlü olurum derdinden vazgeçeli baya zaman geçti. Artık Millet neyin ne olduğunu , yahudilerin bu ülkedeki en büyük kurumlara nasıl sahip olduklarını, içerde Türk-Müslüman maskesiyle nasıl at koşturduklarının bilincine variyor.Eninde sonunda birisi PES diyecek. Türkiyenin en zengini gezi olaylarınada büyük destek veren, Türkiyede yerli araba üretimimizi yıllarca engelleyen- Yerli Oto İntihar OLUR! diyen Yahudi Mason Koç Holding ne yaptı, baktı olacak gibi değil, Beyaz bayrağı çekti, Türkiyeye yerli araba üretimi adı altında yatırım yapma kararı aldılar, Açılışına geçen ay Tayyipte gitti soruyosan . Hadi İsterse yapmasın, hodri meydan... İnan diğer türlü ebesinin nikahını görecekler...Bunu onlarda iyi biliyor ve bunlar başlangıçtaki u dönüşü hareketleri.. zaman ülkenin içindeki, Türkiyeyi karıştıran Tüm yahudi ve alternatif sermaye sahibi gruplarının aleyhine işlemeye doğru gidiyor...Arkadaşın derdide taksime gitmek 1mayısa gitmek, ilk önce bi ülkeni sömüren yahudi sermayesinden paranı kurtar ve ekonomik özgürlüğünü eline al... sorsan bide milliyetçiyim der, bazılarıda senin gibi bile bile ladeş diyerek "o yahudi sermayesi gitse aç kalacağız" der... ve sonra yıllarca biz niye gelişemedik,biz niye geri kaldık der durur. Kafa bukadar çalışıyo işte...Hakkımızda hayırlısı...
Hocam senin mantığınla gidersek yurt dışında iş yapan sürüyle şirketimiz var vs. o ülke hükümetleride siz türk şirketleri defolun vs diyebilirler mi ülkenin bütünlüğüne zarar veriyorsunuz diyerek?
-
yazarın önceki kitaplarında olduğu gibi bu da ekip çalışması.yani yazarın kısıtlı bir sürede bu kadar sayfayı planlaması yazması zor.hanefi avcının seçim öncesi imza attığı kitap gibi. kamuoyunu yönlendirmek zaten bir kişinin yapabileceği bir iş değildir. 401 sayfadan lafın gelişi 40-50 sayfada rte den bahsediyor ve 2-3 sayfada aile kökeni araştırması yapmış onları yazmış.koskoca kayıp sicil dediği dosya tam tamına 2-3 sayfadan ibaretmiş. gerisinde tarihten girmiş amerika petrol vs den çıkmış. bana biraz güncel bazı olaylarla ilgili hükümeti aklayıp cemaati suçlamak için yazdırılmış gibi geldi ancak içinde doğru bilgiler ve doğru tespitler var.örneğin biçok yerde devletlerin tarihsel miraslarından bahsetmiş.yani devlet aklı- derin devlet ya da adına ne derseniz işte ondan bizde olmadığın tespitini yapmış. olmuş olsaydı siyasi gündem böyle olmazdı , ülke daha rahat ederdi gibisinden şeyler yazmış.rte hakkında yazıldığı söylensede pek öyle değil. kitabı alacaksanız amacınızı belirleyin. sırf rte nin sicilini merak ediyorsanız bu kitap sizi tatmin etmeyebilir.entelektüel birikiminizi artırmak, ülke ve dünya sorunlarını incelemek isterseniz alabilirsiniz. çünkü objektif tespitler fazlasıyla mevcut.
not: kitap sanırım abd deki wall street eylemleriyle bağlantılı.birçok yerde benzer mesajlar veriyor.
-
ReyiZ bunu yazdıProBilisim bunu yazdısRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıx
Hocam senin mantığınla gidersek yurt dışında iş yapan sürüyle şirketimiz var vs. o ülke hükümetleride siz türk şirketleri defolun vs diyebilirler mi ülkenin bütünlüğüne zarar veriyorsunuz diyerek?
Dostum Türk sermayesi o ülkenin ekonomik özgürlüğünü elinden alırcasına gelişmiş ve güçlenmişse eğer, o ülkenin türk şirketlerini pasifize etmekten başka çaresi yok.Asimilasyonlar bu şekilde gerçekleşiyor. Bu adamlar yani bizdeki yahudi sermayesinin gücü ülkenin en stratejik noktalarına yerleşmiş, sana teknolojide bilimde hiçbirşey yaptırmamış, devamlı sana satmış. yıl olmuş 2014 daha bir bilgisayar bile yapamıyorsun, üretemiyorsun. "Adam sana yerli oto intihar"dir. diyor. okadar güçlüki sana yaptırmayacak kudretide var. sen şimdi ne yapacaksın. matarasumo gibi bu sermaye(yahudi) giderse aç kalırızmı diyeceksin.bumu doğru yoksa bundan kurtulmak o gücü pasifize etmekmi doğru olan. Yoksa ermeni diye, yahudi diye direk bir müdahale edilmesinden bahsetmiyorum. gelsin yatırım yapsın kursun fabrikasını kendide kazansın ülkede kazansın. Fakat ülkeyi yönlendirecek baskı uygulayacak strateji yürütebilecek kadar ileri gitmemeli..Bizdekiler almış başını gitmiş...Yani düşün şuan Koç holdingin ekonomisi ile koskoca 80milyonluk türkiyenin ekonomisi birbirine eşit hiçbir farkı yok, belki koçunki dahada fazla diyebilirim, bu nasıl olabilir? ve bu sadece bitanesi, koça yakın güçte yüzlerce yahudi içimizde. medyayı bile adeta örümcek gibi sarıyorlar. Yahudi mason Doğan holding, araştır.ve farklı branşlarda yüzlercesi... e bu adamlar sana üretim yaptırırmı seni gelişmeni istermi hiç akıl var mantık var. sana ne bilgisayar yaptırır nede araba yaptırır nede başka birşey. bu ülkedeki insanların artık uyanması lazım...
ProBilisim tarafından 08/Tem/14 02:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ProBilisim bunu yazdıReyiZ bunu yazdıProBilisim bunu yazdısRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıx
x
Dostum Türk sermayesi o ülkenin ekonomik özgürlüğünü elinden alırcasına gelişmiş ve güçlenmişse eğer, o ülkenin türk şirketlerini pasifize etmekten başka çaresi yok.Asimilasyonlar bu şekilde gerçekleşiyor. Bu adamlar yani bizdeki yahudi sermayesinin gücü ülkenin en stratejik noktalarına yerleşmiş, sana teknolojide bilimde hiçbirşey yaptırmamış, devamlı sana satmış. yıl olmuş 2014 daha bir bilgisayar bile yapamıyorsun, üretemiyorsun. "Adam sana yerli oto intihar"dir. diyor. okadar güçlüki sana yaptırmayacak kudretide var. sen şimdi ne yapacaksın. matarasumo gibi bu sermaye(yahudi) giderse aç kalırızmı diyeceksin.bumu doğru yoksa bundan kurtulmak o gücü pasifize etmekmi doğru olan. Yoksa ermeni diye, yahudi diye direk bir müdahale edilmesinden bahsetmiyorum. gelsin yatırım yapsın kursun fabrikasını kendide kazansın ülkede kazansın. Fakat ülkeyi yönlendirecek baskı uygulayacak strateji yürütebilecek kadar ileri gitmemeli..Bizdekiler almış başını gitmiş...Yani düşün şuan Koç holdingin ekonomisi ile koskoca türkiyenin ekonomisi ilebirbirine eşit hiçbirfarkı yok, belki koçunki dahada fazla diyebilirim,ve bu sadece bitanesi, koça yakın güçte yüzlerce yahudi var bu ülkede. medyayı bile örümcek gibi sarıyorlar adeta. Yahudi mason Doğan holding, araştır.ve farklı branşlarda yüzlercesi... e bu adamlar sana üretim yaptırırmı seni gelişmeni istermi hiç akıl var mantık var. sana ne bilgisayar yaptırır nede araba yaptırır nede başka birşey. bu ülkedeki insanların artık uyanması lazım...
Hocam dediğin şekilde ilerlese bu düşüncede olsalar bu ülkede neden en önemli şirketler yabancılara satıldı,satılıyor.Neden bir şekilde engellenmiyor burada kimse yahudileri övme vs peşinde değil ama durum ortada yani senin dediklerinle adamların yaptığı çelişiyor.
Ek olarak bu tarz baskı pasifleştirme çabanın karşılığınıda hesap ederek yapılır aha koç yahudi bu,bunlarda yahudi vs diyerek engellemenin bedeli olur..Böyle düşünüyorum yani çokta uzatmıyayım.
ReyiZ tarafından 08/Tem/14 02:17 tarihinde düzenlenmiştir -
SerYolcu bunu yazdısRcN bunu yazdıBu yorum beni benden aldı.
Yasakçı olmayan zihniyet her resmi bayramda, her yıl şehit ve ya kaybedilen çocuk, asker, sivil yıldönümlerinde taksim ve gezi parkını kapatıyor.
Yasakçı olmayan zihniyet SOMA katliamında SOMA' ya girmemizi engelliyor (gittim ve bizzat geri döndürüldüm hemde zorla ! )
Yasakçı olmayan zihniyet 1 Mayıs' ta kutlama yapılmasın diye Ankara' ya eşi benzeri dünyada görülmemiş çelik bir duvar örüyor...
Ama işin özüne inersek Tayyip bence de iyi bir insan, kötü olsaydı Bilal oğlanı şimdiye evlatlıktan reddederdi....
Pardon ama, sizin amacınız orada provokasyon yapmak değilse Soma da ne işiniz vardı ?
Yoksa ekmek almaya mı gitmiştiniz oraya ?

SerYolcu adlı müride
ahh o ön yargılar ahh toplumun halkın yapması gerektiği ancak kulak üstü yatıp sadece tvlerden takip ettiği günümüzde vatandaşlık görevimi yapmaya gittim bu arada lisanslı arama kurtarma personeli olduğumuda ekleyeyim...
Edit: (Probilisim adlı müride)
Derdim 1 mayısta işçi, emekçi olarak bayramımı özgürce kutlamak,
derdim kutlu doğum haftasında olduğu gibi (fettoşun doğum haftası tabi ayrı bi olay) 29 haziranda geziyi, 2 temmuzda madımakı, 19 mayısta, 23 nisanda, 10 kasımda yüce ülkemin ve yüce liderimin dönümlerini kutlamak,
derdim vatandaşık görevimi 1999 depreminde olduğu gibi yetirne getirmek arama kurtarma çalışmalarına katılmak, teselli etmek, yapılan çalışmaları yerinde görmek,
derdim dövmeme birileri tarafından karışılmaması,
derdim kürtajın, çocuk sayısının sahiplerine bırakılması,
derdim farklı görüşe chape zihniyeti, ateist, çapulcu v.b. söylemlerin yakıştırılmaması insanların saygı ve sevgi çerçevesinde yaşaması,
derdim elin oğlu milyonları sıfırlarken vanda minik muharremin cenazesinin çuval içinde taşınmaması herkesin eşit haklara sahip olması,
derdim asgari ücretlinin bu ayı nasıl geçiririm diye düşünürken diğerlerinin ayakkabı kutusunda, yatak odasındaki kasalarda haksız kazanılan yetim kul hakkı olan milyonları saklamaması,
derdim hüseyin üzmez gibi orospu çocuklarının dini istismar ederek ufacık bebelere sarkıntılık etmemesi,
derdim 13 yaşındaki N.Ç.' nin 23 kişi tarafından tecavüze uğraması sonucunda mahkemenin bilerek birlikte olduğu gerekçesini götünden uydurmaması,
derdim çocuk gelinlerin olmaması,
derdim kadına, çocuğa kısaca insana şiddetin olmaması,
derdim ADALET arkadaş,
derdim 30bin kişinin katiline anayasaya madde ekleme tavizinin verilmemesi,
derdim bölücü terör örgütüne mensup siyasi kişiliklere bu vatanı bölmek için uğraşlarına mahal verilmemesi,
derdim acısından kavrulan madenciye boşbakan müşaviri tarafından acımazıca vurulmaması
derdim protesto hakkını kullanan çocuğa booşbakan tarafından "israil dölü" diyerek tokatlanmaması,
derdim izmirde soma için yürüyüşte 10 yaşındaki çocuğu akepe polisi tarafından gözaltına alınırken altına kaçırtılmaması...
benim derdim temiz, huzurlu, saygı ve sevgi çerçevesinde, ötekileştirilmeyen, ya bendensin yada hiçsin denmeyen bir Türkiye kardeşim ANLAYAMAZSINIZ !!!
Bunları siz haberlerde görmediniz çünkü siz akepe yayın organlarını takip ediyorsunuz. Orada Sertap Erener ve Demir Demirkan' ın ülkeye gelişini "nikahsız yaşayan" "gezi parkından sonra amerikaya kaçan" "eurovision yarışmasında illuminati ve masonik semboller kullanıp birinci olan" diye yazılan Ak-İt okuyor ve bir çok şeyi kaçırıyorsunuz hoş siz Penguen Belgeselleri üzerine de doktora yapmıştınız zaten... Amaaan kime laf anlatıyorum ki okumayacak sonuçta...
Edit2:(yNsr adlı müride)
sRcN tarafından 08/Tem/14 02:58 tarihinde düzenlenmiştir
Boşbakanın geleceği mahalle, semt komple tasfiye edilmekte günümüzde bilenler bilir, saygıdeğer boşbakanımız etten 3-4 kat duvar içinde halkın arasına karışır, akepe zihniyetine ters olan hiç bir gösteriye izin verilmez demokratik ülkemde, kimse anayasal protesto hakkını kullanamaz ülkemde, hani wallstreet, berlin örnekleri falan gelmiş ya o zaman hemen çok uzağa gitmeden 25 Mayıs 2014 tarihli akepe Köln mitinginden örnek verelim 25 Mayıs tarihinde Köln' de düzenlenen akepe mitingi sırasında akepe zihniyetine karşı türk ve almanların yaptığı 8 ayrı protesto gösterileri vardı bunu Almanya engellemedi çok şaşırtıcı hiçte olay çıkmadı çünkü engelleyerek tahrik etmedi alman hükumeti aksine evet anayasal hakkınız dedi miting alanının 500 metre ilerisinde 3bin kişi protesto yürüyüşünde ve gösterisinde bulundu kimse suikast düzenlemedi. Bilmem hatırlamayanlarınız varsa haber sitelerinin arşivlerine bakabilir. -
ProBilisim bunu yazdıReyiZ bunu yazdıProBilisim bunu yazdısRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıx
Dostum Türk sermayesi o ülkenin ekonomik özgürlüğünü elinden alırcasına gelişmiş ve güçlenmişse eğer, o ülkenin türk şirketlerini pasifize etmekten başka çaresi yok.Asimilasyonlar bu şekilde gerçekleşiyor. Bu adamlar yani bizdeki yahudi sermayesinin gücü ülkenin en stratejik noktalarına yerleşmiş, sana teknolojide bilimde hiçbirşey yaptırmamış, devamlı sana satmış. yıl olmuş 2014 daha bir bilgisayar bile yapamıyorsun, üretemiyorsun. "Adam sana yerli oto intihar"dir. diyor. okadar güçlüki sana yaptırmayacak kudretide var. sen şimdi ne yapacaksın. matarasumo gibi bu sermaye(yahudi) giderse aç kalırızmı diyeceksin.bumu doğru yoksa bundan kurtulmak o gücü pasifize etmekmi doğru olan. Yoksa ermeni diye, yahudi diye direk bir müdahale edilmesinden bahsetmiyorum. gelsin yatırım yapsın kursun fabrikasını kendide kazansın ülkede kazansın. Fakat ülkeyi yönlendirecek baskı uygulayacak strateji yürütebilecek kadar ileri gitmemeli..Bizdekiler almış başını gitmiş...Yani düşün şuan Koç holdingin ekonomisi ile koskoca 80milyonluk türkiyenin ekonomisi birbirine eşit hiçbir farkı yok, belki koçunki dahada fazla diyebilirim, bu nasıl olabilir? ve bu sadece bitanesi, koça yakın güçte yüzlerce yahudi içimizde. medyayı bile adeta örümcek gibi sarıyorlar. Yahudi mason Doğan holding, araştır.ve farklı branşlarda yüzlercesi... e bu adamlar sana üretim yaptırırmı seni gelişmeni istermi hiç akıl var mantık var. sana ne bilgisayar yaptırır nede araba yaptırır nede başka birşey. bu ülkedeki insanların artık uyanması lazım...
Doğan Yahudi koç Yahudi bi siz müslümansınız bu ülkede, git bu muhabbeti kahvede yap bi zahmet, kanıtsız desteksiz yalanlarınla milletin sinirini bozma
-
ProBilisim bunu yazdısRcN bunu yazdıProBilisim bunu yazdıBi bok olsa şaşardım zaten, çunku adam hakkında yapılmadık eleştiri kalmadı bitti:) ermeniliğinden tut anasına babasına hatta karısına varıncaya kadar herşey söylendi bu ülkede.:) Bazen düşünüyorum Tayyip iyi sabırlı bi adam.bunu onu övmek için falan söylemiyorum, gerçekten öyle.... Ben başbakan olsam harbi diyorum o hakaretlere karşı biçok kişinin geleceğini söndürürdüm. En baştada bu ülkedeki yahudi sermaye sahiplerini putin gibi deferdim. Yani bazı şeyler bir kesimi veya sizleri rahatsız ediyor olabilir, fakat büyük çoğunluğu oluşturan tayyip yandaşlarıda bazı şeylerin net ve sert birşekilde yapılmamasından şikayetçi. Tayyip ortada ve ülkenin dengede kalmasını istiyor ne yoğun islama kayıyor nede aşırı laik. Herkes istediğini yapsın ama başkasının özgürlük alanına girmesin. Eski askeri anayasaları inceleyin birde şimdikini ve yapılmak istenileni, hangisi yasakçı hangisi özgürlükçü. Akıl mantık sahibi her insanın yasakçı diyebileceğini düşünemiyorum ihtimal bile vermiyorum. Fakat Algılarını aklının önüne koymuş, tayyip düşmanı bir adam ise o kişi; herşeye yasakçı diyebilir o ayrı konu :)
Bu yorum beni benden aldı.
Derdin 1 taksime geziparkına girebilmekmi
Derdin somayamı girmek
Derdin 1mayısamı katılmak
Bumu yani mesele...
Gördüğünüz gibi arkadaşın yasakçı-özgürlükçü anlayışı sadece istediği eylemleri/provakasyonları yapıp yapamamasından ibaret.
mataramasuko bunu yazdıEldeki malzeme bu kadar, düşün adam İnternet'e girebiliyor tbtye girebiliyor ama seviye bu işte, ilkokul seviyesi, tayyibin kafa seninki kadar çalışmıyor da sabrından tutuyor demi Yahudi sermayesini, o sermaye gitse adam aç kalacak hala Yahudi derdinde ne geri zekalı milletimiz var
Hadi bi gitte 2002' den bugüne kadar yapılan özelleştirmeler ve yüksek bedelli ihaleleri alan firmaları bi incele derim. Özelleştirmeler yabancı sermayeye, yüksek bedelli ihaleler oğlu, bacanağı, amcası, aca oğlu ve bu milletin amına koyacağız diyen yandaşlara peşkeş çekildiği bariz bir şekilde ortadadır. Hatta git önce Türk Telekom' un özelleştirmesine öncesine, sonrasına ve o dönemdeki rayiç bedeline bak ardından birde Öger' e ne kadara peşkeş çekildiğine bak. Yetinme ardından danıştayın karşı çıkmasına rağmen sözleşmesinde taşınmazlara dokunamamasına rağmet Öger' in nasıl Devletin (Türk Telekom) taşınamaz binalarını, arsalarını sahibinden adı altında çatır çatır satarak senden benden alınan vergilerle yapılmış ve yasalar ile korunmuş taşınmazları sattıklarını oku ardından otur ve de ki vay amına koim hakikaten bu adamlar bizim amımıza koyuyorlar ben yahudi sermayesi diyerek din siyaseti yaparken elin lübnanlı din kardeşim bizim türk telekom adına yaptığımız tüm varlığımızı satmış. Yetmemiş 25 üst yüzey İNGİLİZ yönetici getirmiş ve Türk Telekom' un en başına oturtmuş...
Unutma kardeşim 2014 yılındasın global bir dünyadasın paranın dini olmaz... Yahudi ticareti gibi ticarette olmaz... Sen yabancı sermayeye siktir çekersen ortadoğu ülkelerinden daha kötü bir durumda olursun...
Dünyanın en büyük bor rezervine sahipsin işleyemiyorsun...
Ayrıca postlarında Türk Milliyetçiliği değil Din Milliyetçiliği yapıyorsun Örnek yahudi sermayesi :) Benim ülkemi düzlüğe çıkaracak kişi ülkemin menfaatini düşünür dinin menfaatini değil...