Keman Çalan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam alet perdesiz olmasından dolayı notaları duyman gerekli bir de notasyonu öğrenirken batı mı doğu mu çalacaksın onu bilmelisin ayrıca çook zaman ayırman pes etmemen gerekir keman ne gitara benzer ne de başka alete önce bunu gerçekten isteyip istemediğini test et

Hacı istiyorum da şimdi notaları duyma derken korkuttun beni ha : )

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam notaların yeri tam belli değil yani ellediğinde ha burası şu diyemiyorsun sürekli pratik yapmalı ve elin oraya gelmeli alışırsın yani parmaklarla alakalı bir durum

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

hocam notaların yeri tam belli değil yani ellediğinde ha burası şu diyemiyorsun sürekli pratik yapmalı ve elin oraya gelmeli alışırsın yani parmaklarla alakalı bir durum

Tamam hacı

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kemanın sesi insanı kendine aşık etsede çalması çok zor diye biliorum ama öğrenmeyi başarırsan hatta sesini duydukça kemana aşık olursan başaramıycağını sanmıyorum 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

çenenin altı morarana kadar çalışırsan 1.5-2 sene yok ben 2-3 elime alır sallarım diyosan asla

Keman zordur kardeşim ama zor olduğu kadar mükemmeldir de enstürmanların en estetiğidir sesi en güzelidir şimdiden yay çekmeye başla ve bol bol reçine yutacaksın ona da hazır ol ama kafan bozukken eline alıp bi çalmaya başladın mı inan hiçbirşey etkilemez seni ondan sonra

hacı öyle bi anlattınki insan kemana aşk  olup sevişesi felan geliyor :)

keman aynı kadın gibidir kemanına aşık olacaksın öpeceksin onu dokunacaksın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

konuyu anlaman bâbında söylüyorum. keman'a iyice hakim olana kadar harcadığın emek ve zaman'la;

html + css + php + asp + mysql + jquery + photoshop + illustrator + flash öğrenirsin. hatta öğrenmekle kalmaz sahibinden.com gibi bir e-ticaret sitesi yaparsın. 

tabii 3-5 şarkı öğrenip keman çalıyorum demeyi kastetmiyorum. genelde çocuk yaşta başlanır hem boş vakit bolluğu hem kas yapıları anatomik olarak müsait hem de öğrenme kabiliyeti ile bizlerden avantajlı durumda oldukları için daha kısa sürede öğrenirler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

zordur öğrenirken çıkan seslerden önce kemandan sonra kendinden tiksinebilirsin :)

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=cd4jvtAr8JM

cin kaçmış bu alete

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

ben de ne zamandır çalmak istiyordum. insan stresini atıyor. iyisi nerden alınır?

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Keman en sevdiğim enstrümandır..Hayırlı olsnun şimdiden hocam..Ayriyetten güzel olduğu kadar zordurda kolay gelsin .) Ama merak etme sıkı çalışırsan sonucu alınca iyiki çalışmışım başarmışım diyeceksin..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 5358 Toplam Mesaj: 46