Kendi Adsense Reklamlarına Tıklayarak Ödeme Alan Oldumu
-
merak ediyorum google bu konuda gerçekten bu kadar acımasız mı günde 1-2 tıklama yapanları direk banlıyor mu yada ödemeyi alırken mi sorun çıkıyor. var mı aranızda ödeme alan?
-
Olurmu öyle saçmalık.Bunu sık tekrarladıysan geçmiş olsun şimdiden :) Bu arada Google son derece acımasızdır.Öyle olması gerekir.Sonuçta para dağıtılıyor.Parada sokakta toplanmıyor.
-
şöylede düşünmesi gerekir yayınladığım reklamlar benim işime yarıyorsa tıklayabilirim bazı sitelerde günde 2 kere tıklayarak ödeme aldığını söylüyenler var
-
sen zaten kendi reklamlarıma tıklamayacağım diye bi sözleşme kabul ediosun
-
hmm. peki ban olayı ödeme alırken mi (100$ geçtiğimizde) yoksa tespit edildiğinde anında mı?
-
reklamlara kendim ve arkadaşalarımla tıkladım.
0.30 dolar kazandım.
ödeme değil, uyarı aldım.
kuralları ihlal ediyormuşum.
-
Benim 140 dolarimi chek geldikten sonra iptal ettiler. ufak bir script yapmistim. abartmadan yavas yavas dedim ama yemedi :D
-
belirli bi yerden sonra anliyolar :D
yapmaman en iyisi..
-
kesinlikle kendi reklamlarına tıklama anında uyarı maili alıyosun... günde bir iki tıklama için değmez zaten..
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------hmm. peki ban olayı ödeme alırken mi (100$ geçtiğimizde) yoksa tespit edildiğinde anında mı?
-----------------------------
ilk başta uyarıyolar, sonra banlıyolar. Ödemeyi alıp almaman farketmiyor.10 dolarda banlanan arkadaşta vardı 140 dolarda banlananda..
-
saolun beyler ama anladığım kadarıyla google haftada bir tıklamanıza felan da sesini çıkarmıyor. gerek olmasa bile bilmiş olalım :)
Toplam Hit: 3791 Toplam Mesaj: 27