folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi Adsense Reklamlarına Tıklayarak Ödeme Alan Oldumu

Kendi Adsense Reklamlarına Tıklayarak Ödeme Alan Oldumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    saat başı kontrol mü edecez yani :D

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşım onu düşüneceğine siteni iyi optimize edip kaliteli ziyaretçi çekip normal yollardan kazanabilirsin.

işte biz böyle bir milletiz malesef işimiz gücümüz hile hurda.

Tıklama kardeşim bende google adwords e reklam veriyorum geçersiz tıklama istemiyorum.

böyle de olunca google türklere çifte standart uyguluyor haklı adamlar

Hilesiz iş yapın

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

arkadaşım onu düşüneceğine siteni iyi optimize edip kaliteli ziyaretçi çekip normal yollardan kazanabilirsin.

işte biz böyle bir milletiz malesef işimiz gücümüz hile hurda.

Tıklama kardeşim bende google adwords e reklam veriyorum geçersiz tıklama istemiyorum.

böyle de olunca google türklere çifte standart uyguluyor haklı adamlar

Hilesiz iş yapın
    -------------
    Hile yapmıyorum anlatamadım galiba soruyorum ayrıca bize binlerce hileciden yer mi kalıyor adam alakasız alakasız keywords yazıyor ne bileyim ilk önce domain i üst sıralar çıkartıyor link değişimi yapıyor vs. biz hilesiz hurdasız bi siteyle bunlarla mücadele edip iyi ziyaretçi almamız zor.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    demek hiti ziyaretçisi iyi olan bir sitenin ad-sensesine denyoyla dalacaz :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeCryer
    CodeCryer's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bu konuyu uzman tecrübelerimden faydalanarak açıklamak isterdim ama pek zamanım yok basit birkaç şey söyleyeyim

mesela uyduruk bi site yaptını para kazanacam die siteye reklamları döşediniz ve arasıra siz ve arkadaşlarınız girip tıklıyor ve para kazanıyorsunuz.Tabi google amca sizin hile yaptığınızı hemen anlar çünkü siteye günlük 15 kişi gelmiş hepside reklama tıklamış acaba bunlar reklam içinmi geliyor yani böyle basit numaraları google yemez. her giren kullanıcının reklama tıklaması googleda şüphe uyandırır. google dan para kazanmak istiyorsanız adam akıllı hite sahip olan pr si yüksek bir site lazım yoksa öyle basit sitelerle kolay kolay para kzanamazsınız google kazandırmaz.

Tabi bu işin manuel yollarla yapılabilir hilesi var mesela siteniz günlük 3-4 bin tekil hit alıyorsa sizde sürekli mmodemi resetleyip cookiesleri silip ve adsense kontrol paneline giriş yapmadan bir kaç kez tıklayabilirsiniz. fakat arada zaman boşluğu bırakmayı unutmayın.

Şu an kendi kulalndıüım adsense programı ile 4 kez çek aldım istatistiklerime bakılınca reklamlarım günde ortalama 25 bin kez gösteriliyor ve ortalama günde 150 kez tıklanıyor tabi birden çok sitede gösterildiği için reklamlarım hit oranı bazen dahada yükseğe fırlayabiliyor.

Ortalama günlük gelirim 5 dolar civarında ve her ay düzenli olarak 100-150 dolar alıyorum.

Ödeme nasıl yapılıyor onuda anlatayım bu arada.

paranız 100 doalrı geçince geçerli adresinize pin numarası postalıyolar bu pini ödeme sayfasında giriyosunuz ve para yollanıyor.

Goooooogle büyük bişşi

CodeCryer derki "Tecavüz kaçınılmazsa benide çağırın aq"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeCryer
    CodeCryer's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sayfa gösterimleri Tıklamalar Sayfa TO Sayfa eCPM [?] Kazançlar
    İçerik için AdSense 2.561.424 3.046 0,12% US$ 0,07 US$ 169,80
      şu an durum bu bir aylık rapor

CodeCryer derki "Tecavüz kaçınılmazsa benide çağırın aq"
Toplam Hit: 3797 Toplam Mesaj: 27