Kendi Adsense Reklamlarına Tıklayarak Ödeme Alan Oldumu
-
kendi reklamlarına tıklama google salak değil senin düşündüğünü google ın mühendisleri de düşünüyor.
Atılırsın bkz. hile yapanlar
-
Madem konu açılmış bende kafamdaki soruyu sorayım...
şu ip değiştiren programları kullanarak kendi reklamlarımızı günde istediğimiz kadar tıklayabilirmiyiz...
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------kendi reklamlarına tıklama google salak değil senin düşündüğünü google ın mühendisleri de düşünüyor.
Atılırsın bkz. hile yapanlar
-----------------------------
hoca dikkatli okursan anlıcan ne demek istediğimi ben anlamaz diye bişey demiyorum hoşgörür mü görmez mi -
karsinojen bunu yazdı:
-----------------------------Madem konu açılmış bende kafamdaki soruyu sorayım...
şu ip değiştiren programları kullanarak kendi reklamlarımızı günde istediğimiz kadar tıklayabilirmiyiz...
hayır hoca anlıyorlar ekran çözünürlüğüymş vs vs vs bir sürü şeyi değiştirmen lazım. -
Google sırf ip adresine bakmıyor.Tarayıcı bilgileri(İşletim sisteminden,tarayıcı türüne,versiyonuna ne alınabiliyorsa),çözünürlük vs tarayıcıdan alınabilinen her türlü bilgi alınıyor.Ayrıca bazı yerlerde ilçesine kadar hangi şehirden tıkladığı ip havuzuna bakılarak anlaşılıyor.Hepsini geçtik sen arka arkaya tıklayınca tarih/saat bilgilerine bakacaklar.Bu adamın günde 50 hit alan sitesi var ve 2 tıklama.Çarşamba günü 120 hit almış 70i tıklamış gibi bir mantıksızlık çıkıyor ortaya ve son güne kadar seni bekletip banlıyorlar.
-
Hoja sakın tıklama:D
Ben tıklıyodum lan bi sik olmaz dedim uyarı geldi...
Sen tıklattır arkdslarına millete felam filan tıklama kendin bok yoluna gitmesin hesap. -
Adresini ver ben tıklıyım sana :p
-
ya bende ,3-4 kere tıklıyorum kendi reklamıma ama hiç uyarı gelmedi şimdiye kadar :S, ayıptır sölemesi 80 dolar birikti simdiye kadar bi sorun yok.
-
Peki biri adsenseme tiçawüz ederse hergün 5 kere tıklarsa ?
-
Halowen bunu yazdı:
Peki biri adsenseme tiçawüz ederse hergün 5 kere tıklarsa ?
İşte ozaman zıçtın demektir, sanırım google demiş onu tespit edip bize bildirin.
Toplam Hit: 3793 Toplam Mesaj: 27