folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi Çapımda Zayıflama Çalışmaları ( Görüş Ve Önerileriniz )

Kendi Çapımda Zayıflama Çalışmaları ( Görüş Ve Önerileriniz )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:
    -----------------------------

orda su iç dedim ama sabah ki dışında bir bardağı veya 2 bardağı birkerede içme yudum yudum zamana yay bu şekli sevmesemde faydalısı bu 
    diğer türlü soguk suyu 30-40 dk ılık çay vsre tarzındakileri 15-20 dk metobolizma dışarı şutlar wc gitmekten bıkarsın :D ayrıca migdeni küçültmeye çalısıyoruz suyla şişirip genişletmek anlamına gelir bir bardağı 2 bardağı sık sık olduğu gibi içmek 

sabır ve uygulamada kararlı olursan zayıflarsın ark merak etme . şunu yeme bunu yeme gibi şeler sölemek mantıksız sadece özentili ol şuanki yeme alışkanlığından 3-4 boy uzaklaş kafi hemen zayıflamadım diyede vaz cayma çünki şişmansın ve vucutta stok fazlası fazlasıyla var 

kaç kg oldunu göremedim ama bu aşamada mekik şınav barfix kasmamanı tavsiye ederim  örn 90-100 kg için 15-20 kg düşmeden barfix mekik şınav işine girişme çünki iskelet yapında sıkıntı doğurabilir özellikle böle insanlar ısınmadan başlıyor ve sonra al başına belayı yabel fıtı olur yabeli tutulur saten iskelet o kg taşırken şaftı kayıyodur 

untad markasınıda özellikle söledim diğer kepekliler fırıncının insafına kalmış maliyetten çalmak için herşeyi yapar sadece üstüne kepek serpebilir yada yağı cok olabilir ki bu tipler senin işine yaramaz 

-----------------------------

kilo yazmıştım bugün tarttım zaten tam 104.7 idi 

spora başlamıyım mı diyorsun şimdi :W ekmek olayı da ist.'de değilim ama yarın alayım dikkat ederim aldığım yere

@pyramid

hocu yok ideali boya göre +5 diye biliyorum 185 cm dersek boyuma 90 kilo filan tam ideal kilom olur

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

kendi çapındaki zayıflama diyetimi söliim bende bu öölen hiç ekmek yimedim yavaş yavaş dier öğünleri de kesicem zaten iş yerinde pilav makarna vs vs ekmeğe gerek kalmıo bişiler olursa yaziyim buraya diicemde 2 3 ayda bi tartılıyom :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bana da şişmanlamışsın demişlerdi, 1 hafta boyunca akşam 7 den sonra yemek yemedim. 3 kilo verdim. Gece yememekte bitiyor iş. Şimdi kola felan içiyorum, yürüyüş yapıyor ve yüzüyorum, ama akşam kola meyve suyu içince kiloyu veremiyorum. Gece yemeyecen moruk.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Şu an domates doğradım, üzerine az peynir serpiştirdim :D Limon sıktım yiyiyorum. Tavsiye ederim :F Ara öğün gibi düşün. Bir domates. :D 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Ben şu an tam olarak 47 kg vermiş bulunuyorum :D 2sinide ben yazdım 2sini okumanı tavsiye ederim.

http://www.tahribat.com/Forum-5-Ayda-30-Kilo-Nasil-Zayifladim-150318/

http://www.tahribat.com/Forum-Spor-Programim-1-Ayda-8-Kilo-161199/

Toplam Hit: 3391 Toplam Mesaj: 36