Kendi Yapımım Tc Kimlik Sorgulama Otomasyonu
-
tc kimlik sorgulmada kendi bilgilerimi denedim ama sonuç bulunmadı diyor. nvi.gov.trnin hizmetinde resimli güvenlik kod var seninkinde nasıl yok ona şaşırdım.
-
Ben projeyi yaparken resmi sitesinde Tc Kimlik No Doğrulama vardı. Zaten projeyi yaprken onun işlevlerine yönelik yaptım. Kayıtları kendi veri tabanından çekiyor internetten çekmiyor. O yüzden veri tabanında kayıtlı tc kimlik noların doğrulamasını yapar.
-
hacı ufak bir tüyo. tabindexleri düzenle sıralı gitsin.
-
Güzel program biraz daha geliştirilirse ( İkametgah v.s )
Gerçeğini aratmıyacak :)
-
bizim öğrenciler ellerinde belkide sınırlı fırsat, imkan ve izin ile böyle bişey yapıyor. ama bizim devletimiz kendi kurumlarının otomasyonun projelerini yurt dışı şirketlerine verip, onlar da dolandırıp gidiyor. yarıda bırakıyor, sonra gene türk programcılar yapıyor.
-
Hocam vb.NET ile kaliteli işler başarabiliriz. Şöyle 2 3 kişi toplansak tasarım felan filan güzel bişiler yapsak fena olmaz diyorum. Ama geniş güzel ve maddi getirisi olcak bişiler yazamamız gerek.
-
alsana rep alsana rep
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam vb.NET ile kaliteli işler başarabiliriz. Şöyle 2 3 kişi toplansak tasarım felan filan güzel bişiler yapsak fena olmaz diyorum. Ama geniş güzel ve maddi getirisi olcak bişiler yazamamız gerek.
-----------------------------
VB 6 ile 3-4 sene, VB.net ile 1.5 sene, C# ile bir kaç saattir uğraşıyorum, Kessinlikle C# öğren. VB.NET çok yavaş, (VB 6 nın konusunu açmıyorum), C# mükemmel bir dil. Ben şuan C#'ı yeni öğreniyorum sende öğrenmek istersen beraber çalışma yapabiliriz ...zzzzEdit: Kaynak kodları verebilirsen çok makbule geçer arkadaşım ...
-
Ustam eline sağlık bir ödev için ciddiye almışsın ve fena kasmışsın helal olsun.
Kullanıcı Açısından düşünürsek 'nazmanya' arkadaşımızın dediği gibi tabindexlerin sırasına dikkat et.
Bence birde MDI kullansan daha hoş olurdu Ellerine emeğine sağlık devamını dilerim.
-
Emek Harcamışsın, Güzel bişey ortaya çıkarmışsın Tebrik ediyorum Ve Bize Sunduğun için Teşekkür ediyorum...
Toplam Hit: 11739 Toplam Mesaj: 32