folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Kendi Yapımım Tc Kimlik Sorgulama Otomasyonu

Kendi Yapımım Tc Kimlik Sorgulama Otomasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    tc kimlik sorgulmada kendi bilgilerimi denedim ama sonuç bulunmadı diyor. nvi.gov.trnin hizmetinde resimli güvenlik kod var seninkinde nasıl yok ona şaşırdım.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    Ben projeyi yaparken resmi sitesinde Tc Kimlik No Doğrulama vardı. Zaten projeyi yaprken onun işlevlerine yönelik yaptım. Kayıtları kendi veri tabanından çekiyor internetten çekmiyor. O yüzden veri tabanında kayıtlı tc kimlik noların doğrulamasını yapar.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    hacı ufak bir tüyo. tabindexleri düzenle sıralı gitsin. 

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n0x
    n0x's avatar
    Erkek

Güzel program biraz daha geliştirilirse ( İkametgah v.s )

Gerçeğini aratmıyacak :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bizim öğrenciler ellerinde belkide sınırlı fırsat, imkan ve izin ile böyle bişey yapıyor. ama bizim devletimiz kendi kurumlarının otomasyonun projelerini yurt dışı şirketlerine verip, onlar da dolandırıp gidiyor. yarıda bırakıyor, sonra gene türk programcılar yapıyor.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Hocam vb.NET ile kaliteli işler başarabiliriz. Şöyle 2 3 kişi toplansak tasarım felan filan güzel bişiler yapsak fena olmaz diyorum. Ama geniş güzel ve maddi getirisi olcak bişiler yazamamız gerek. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    alsana rep alsana rep

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam vb.NET ile kaliteli işler başarabiliriz. Şöyle 2 3 kişi toplansak tasarım felan filan güzel bişiler yapsak fena olmaz diyorum. Ama geniş güzel ve maddi getirisi olcak bişiler yazamamız gerek. 
    -----------------------------
    VB 6 ile 3-4 sene, VB.net ile 1.5 sene, C# ile bir kaç saattir uğraşıyorum, Kessinlikle C# öğren. VB.NET çok yavaş, (VB 6 nın konusunu açmıyorum), C# mükemmel bir dil. Ben şuan C#'ı yeni öğreniyorum sende öğrenmek istersen beraber çalışma yapabiliriz ...

zzzzEdit: Kaynak kodları verebilirsen çok makbule geçer arkadaşım ...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stolz
    stolz's avatar
    Erkek
    Ustam eline sağlık bir ödev için ciddiye almışsın ve fena kasmışsın helal olsun.
    Kullanıcı Açısından düşünürsek 'nazmanya' arkadaşımızın dediği gibi tabindexlerin sırasına dikkat et.
    Bence birde MDI kullansan daha hoş olurdu  Ellerine emeğine sağlık devamını dilerim.

www.ggrsy.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Emek Harcamışsın, Güzel bişey ortaya çıkarmışsın Tebrik ediyorum Ve Bize Sunduğun için Teşekkür ediyorum...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 11739 Toplam Mesaj: 32