folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendimizi O Kadar Da Küçümsemiyelim.(Hz. Muhammed (S.A.V) Türklerle İlgili Sözleri)



Kendimizi O Kadar Da Küçümsemiyelim.(Hz. Muhammed (S.A.V) Türklerle İlgili Sözleri)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2006
    Erkek
    Hz. Muhammed: "TÜRKLER SİZE DOKUNMADIĞI,HARBETMEDİĞİ SÜRECE,SAKIN SİZ DE TÜRKLERE
    DOKUNMAYINIZ!"(enNesei,Sünen en-Nesei,4,s:44)

    Hz. Muhammed: "SİZLER;TÜRKLERLE ÇARPIŞMADIKÇA KIYAMET KOPMAYACAKTIR"(el-Buhari,4,s:34,35,156,Sahih-i
    Müslim,17,s:37,38)

    Hz. Muhammed: "Allah"ın "Doğuda" bir ordusu vardır.Onun adını TÜRK koymuştur.Kendisine baş kaldıranlardan işte onlar vasıtasıyla intikam alır"(Hadisi nakleden Kazvini.el Kaşgari,Mahmud,Divanü"l-Lügat et-Türk,İstanbul,1333,s:292)

    "Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Müslümanlığın Yayılmaya Başladığı Sıralarda Arap Topraklarının Belli Bir Bölümü Müslümanlığı Kabul Etmiştir..Bu Bölüm Batı Bölümüdür..Türkler Müslümanlığı Kabul Ettiğinde Batılıların (Balkan Dev.) Saldırılarına Karşı Arap Topraklarını Savunmuş, Türkiye Sınırlarını Cephe Olarak Kullanmıştır..


    Bu Bilgiler Tarih Kitaplarında Bu Şekildedir..


    Türk Ölmedikçe Müslümanlık, Müslümanlık Yaşadıkça da Türkler Ölmeyecek ve Bu Şekilde Devam Edecektir..


    Konu Başlığı Dışında Sağol Paylaşım İçin..


    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek
    birşey söylerdim ama neyse ^^

    bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    First classın kardeş


     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek

    Allah'ın "Doğuda" bir ordusu vardır.Onun adını TÜRK koymuştur.Kendisine baş kaldıranlardan işte onlar vasıtasıyla intikam alır.


    işte bu yuzden bize savaşma yetenegi vermiş dicem islamdan oncede aynı yetenek vardı nse kurcalamaya gerek yok ne mutlu bize bu cok hoşuma gitti bni anlatan bi soz gibi hem Turkçü hem dinci olmak(dinci derken şeriat deil dine baglı olmak)malesef bizim insanlarımız bugun müslüman olmakla arap olmayı karıstırmıs durumda ezan nie arapca okunuyo??turkce oku kardesim hem bizde anlayalım hem kendi topraklarında baska dillerde konusma konusturtma DİNİN DİLİMİ OLUR !! nie araplar gibi 1metre sakal bırakırlar??o sakal araplara ozgu birseydir dinle alakası yok maden sakal bırakcan ozmn Turk gibi bırak biliosunuz turklerin bıyık sekli vardır u seklinde ole bırak. neden arapca olan Allah kelimesini kullanıyosun tanrı de ( askerde hicbi yerde Allah yazdıgını goremezsiniz her yerde tanrı yazar[turklugunu kaybetmeyen bi yer olması gzl] ) turk dilindeki karsılıgını kullan tanrı de DİNİN DİLİMİ OLUR!! cok sukur ki Kur'an okudum 2farklı cevirmeninkileri de karşılaştırdım ki yalan dolanla dini somuruolarmı bakmak için pek fark yoktu ama 2sinde de şu vardı Turbanın T sinden bahsedilmiyo dinimizde bize başınızı ortun demiyo sadece şunu emrediyo ''umumi yerlerinizi ortun'' senin kafan umumi yerse bişey diyemicem ama insanlarımız turban takıyo turban arapların kulturune ozgu birseydir takılma sebebi çölde yaşadıklarından dır tıpkı arap erkeklerininde turbana benzer bişey takması gibi bakıoruz çeçenlere adamlar belkide suanda dunyadaki en musluman topluluk milli marşlarında bile her dizenin sonu lailahe illallah ile bitiyo çeçen kadınlarına bakıyosun 1inde turban yok nden cunku arap olmakla musluman olmayı ayırt etmeyi başarmıslar bizim gibi arap olmakla musluman olmayı karıştırmamışlar uzun lafın kısası bazı şeyleri din zannedip uyguluyorsunuz ama sadece arapların kulturunun bi parcası oldugunu bilmeden bakıosunuz araplar yapıo ozmn dindendir die yapıosunuz(gerci bunu siz deil atalarımız saolsunlar bole yapmıslar bu gunlere kadar gelmis) son sozum MUSLUMAN OLMAKLA ARAP OLMAYI KARIŞTIRMAYIN özünüz olun turk olun musluman olun


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek
    türkler islamiyetten öncede savaşçı milletti sonrada bunun nedeni milletimizin soysuzlarla karışmamış olmasıdır.allah türkü korusun.

    l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    aCevabım: DkN_JaN a


     1- Allah'ın kanunu demek şeriat demektir, Şeriat demek islam demektir,islam demek barış demektir,o yüzden kuran'a inanıyorsan şeriat (Allah kanununada inanacaksın)


    2- Eski yıllarda ezan zaten türkçeydi."Tanrı birdir.."  bu ülke insanına zorla bunu benimsetmek istenmiştir.Ama halkın tepkisi yüzünden vazgeçilmiştir.80 askeri darbedede böyle olacaktı ama halk yine karşı çıkmıştır,çünkü doğru olan budur. Ey benim kardeşim ezan türkçe okunduğunda anlayacağını mı sanıyorsun,kuran türkçe olduğunda anlayacağını mı sanıyorsun.Bak mesela arapçada veli kelimesinin türkçe karşılığı 8 tanedir.Allah buyuruyor; "Yahudileri ve hristiyanları kendinize veli edinmeyiniz" Açar sözlüğü bakarsan burda veli=dost göreceksin ve sonra diyeceksin ki bu nasıl din.Halbuki orda veli=onların boyundurluğu altına girmeyin anlamındadır.Onun için arapçayı iyi bilmen lazım kuranı anlaman için.Tek harfle tüm anlam yiter.


    3- Sakal 1 m veya 10 m veya hiç yok bu kişinin bileceği iş.Ama sakal bir sünnettir.Onun için insanlar sünnete uydukça meretebe yükselir.Ama zorunlu değildir


    4-İncili okumuşsan der ki Tanrı'nın oğlu İsa.Eski dinlerde de gök tanrısı,aş tanrısı,bilmem ne tanrısı.. Bu özellikten çıkar.Askeriye zaten dine karşıdır (Büyük başalar tabii)Kuran da Allah diye geçiyor ve ben bunu böyle kabul ediyorum.Özel bir kelime


    5-Türban konusuna gelince, "Abdest azalarınız dışındaki yerlerinizi örtünüz" diye buyurulur.Saç abdest azası onun için açık olması gerek,o zaman kollarda dirseklere kadar açık olması gerek.Ama olamaz.Kolların açık olamayacağını islam alimleri söyler.Madem kollar açık değilse saç da açık olmamalı.Zaten buyuruluyor ki "Örtünüzü anne,baba,eş,çocuklar... yanında açınız" Bi islam alimi şöyle bir benzetme yapıyor. "Çevrenizdeki meyve ve sebzelere bakın,onların hepsinde bir kabuk var,değerli olan şey içinde saklı,tatlı,güzel olan şey içinde.Onların hepsi kapanmış,örtünmüş.İşte kadınlarıda böyle yapın"


    Dinin yanlış öğrenmişsin,doğru öğren.Hiç bir zaman milliyetçilik hele kuru milliyetçilik islamın önüne geçemez!


    Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    devletin dini mi olur insanların dini olur şeriat Allah ın kanunuysa insanlar için gecerlidir devletler için deil  ertan kardesim ben dini bildigim gibi uygularım sen hic biseyi sorgulama ne diolarsa onu yap ozm. din alimiymiş zikerim din alimini din alimi kim peygambermi Allah la baglantıya mı gecio nerden bilio ole oldugunu bak kardesim sen ne biliosan oda onu bilio kimsenin sozlerine inanma kendin yorumla herseyi yoksa kur'an dan sonra bi kitap daha indi de bizden sakladılar sadece din alimleri mi biliyo yok ole bişi sen ne biliyosan onlarda onu biliyo kimseye inanma herseyi kendin sorgula kendin bir karara var ''Abdest azalarınız dışındaki yerlerinizi örtünüz'' ben boyle bir seye rastlamadım okurken sen rastlamışsın ya sure ayet sole de bizde bakalım nerde yazıyomus kur'an daki cogu sey yoruma acıktır onu nası yorumluyacagın sana kalmıs ister bole yorumlar turban takarsın ister baska yorumlar takmazsın hangisinin dogru olacagını ogrenecegimiz gun gelicek ozmn ogreniriz

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Çok Hassas Bir Konu Üstünde Sallanıyosunuz.. Dini Herkes Kendine Göre Yorumlayamaz!! Ama Baskasının Sözlerinede BAğlanamaz!.


    Kuran-ı Kerim'i Okuyunca Mantığı,Özü,Anlatılan,İsteniler Hersey Daha Sonra Kavranabiliyor Zaten..


    Kapanmak la Bağlılık Olmuyo Malesef..İnsanın İçinde Olsun...Gereksiz Tartısmalara Giriyorsunuz..


    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2005
    Erkek
    Bunları daha önce okumamıştım teşekkür ederim (kendi adıma :))

    Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    O dediğim ayeti sana gönderirim.Şuan tam olarak yerini bilmiyorum.Ama emin ol o ayet gelecek.


    Şunu bil hocam,eğer biri din hakkında bana göre diyorsa anla ki o islam değildir.Anladın mı? Yorumu herkes yapamaz,senin benim onun bildiği nedir ki ne yorumlasın.Dini türkçeleştirme çabalamaktan vazgeç! Herşeyin orjinali güzeldir.Gelelim sorgulama konusun.Bak bunu görmüşsündür,çünkü Allah (C.C.) 1 defa değil,10 defa değil,100 defa değil tam 800 küsür kez "Ne kadar az düşünüyorsunuz" buyurmuştur.Ara bak bakalım.Demek ki sorgulamak var,ama yorum yok.Kendi kafana göre yorumlayamazsın.Bana göre öyle ona göre böyle.Peygamberlerin sünnetini iyi incele o zaman doğrulara daha çabuk ulaşılır.


    * İki gözünle bir görüyorsun


    * Gözünün iç tarafında dar diğer tarafında geniş açı var,eğer o açılarda sapma olsa burnunu görürsün,hayatın kayar!


    * Burun deliği kenrarında ki yerde buharlaşma olmalı yoksa silmekten yara yaparsın


    * Dünyanın en iyi kliması burundur,o burnu oraya koyacak adam seni hergün 1 saat tek ayak üstünde tutar.


    * Nefes aldığında,dışarıdaki sıcaklık ne olursa olsun fark etmez genzine 34 C gelmek zorunda yoksa ölürsün


    * Beynin 0,06 volt elektrikle çalışır.Acaba annen seni doğruruken elini elektrik prizine mi soktu


    "NE KADAR AZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ"


     


    Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 6475 Toplam Mesaj: 31