Kene Salgını
-
s.a muridler Her Gece Tv basına oturdugum zaman hep aynı haberler cıkıyor orda burda kene vakası ve ölenler hasdtahaneye kaldırılanlar dün Gece bir özel Tv deki habere kafam takıldı.. iddaya gore bu Zehirli keneleri israil ile amerikanın turkiyede karşı yapılan saldırılarıymış sebebi ise iç halkı panik yaparak dagıtmak yonunde haber izledim benim burda yazdıklarım tamamen kendi düsüncem degil duydugum haberlerdir. sizce dogrumur degilmidir Tesekurler...
-
keneyle halkmı dağılırmış
-
bu Televizyonlarda ne yaptıgını bilmiyor adamlar bunu tartışıyorlar
-
tıp fakultesinde okuyan arkadaslar bilir biyolojik silah olarak gosteriliyormus
a. c grubuna ayrıldıkları zaman
kanamalı ates hastalıkları c grubu silahlara giriyomus
ve kenelerde ajan
bugun tv de izledim olabilitesi yuksekmiş ama abd yada israilden kaynaklanıyor demediler
direk olarak pkk dan bahsettiler...
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------tıp fakultesinde okuyan arkadaslar bilir biyolojik silah olarak gosteriliyormus
a. c grubuna ayrıldıkları zaman
kanamalı ates hastalıkları c grubu silahlara giriyomus
ve kenelerde ajan
bugun tv de izledim olabilitesi yuksekmiş ama abd yada israilden kaynaklanıyor demediler
direk olarak pkk dan bahsettiler...
-----------------------------
yani bu kenenin ucu mutlaka biyere gidicek allah sonumuzu iyi etsin :) -
geçen ısırmadan abimin pantolonunda yakaladık. tarım müdürlüğüne götürmüş peder virüs taşıyan türdenmişde virüs taşıyıp taşımadığını bilmiyolarmış...
-
dünyada yeni hstaliklar cikaran bi merkez varsa bunun olabilitesi demeye bile gerek yok. neden olmasin ya.. ama birsey duydum sanirim kkk hastaliginin panzehiri kene isiripde hasta olmayan insanlarin kaniymis.. tek tedavi buymus su anda..
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------geçen ısırmadan abimin pantolonunda yakaladık. tarım müdürlüğüne götürmüş peder virüs taşıyan türdenmişde virüs taşıyıp taşımadığını bilmiyolarmış...
-----------------------------erzurumda damı var :S
1 haftadır otlaklarda turist gibi bisiklet suruyorum :S
tırstım haa
-
Lan yok öle bişey. Kuş gribinin hortladığı zamanlarda itlaf edilen hayvanlar dengeyi bozdu biraz. Büyütücek bişey yok..
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------geçen ısırmadan abimin pantolonunda yakaladık. tarım müdürlüğüne götürmüş peder virüs taşıyan türdenmişde virüs taşıyıp taşımadığını bilmiyolarmış...
-----------------------------erzurumda damı var :S
1 haftadır otlaklarda turist gibi bisiklet suruyorum :S
tırstım haa
-----------------------------
tam bilmiyom ama galiba bu tür hep varmışda sonradan virüs bulaşıyomuş. kuş gribi gibi kuşlar hep vardı ama gribi sonradan bulaştı:Dbizim kenede virüs olup olmadığını bilmiyoz sadece o türdenmiş...
-
Bugün namazda atladı biri üzerime , sonra vurdum parmakla , başkasının üzerine gitmiş , ezdik , geberdi gitti .