Kene Salgını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

amk ölsem ben ölurum her hafta sonu rıvadayım cayırdayım her gun araba top denız derken gebermedıysem kımseye bır sik olmaz benden onaylıdır gver "end0t0ksiin geberdı" dıye konu acmadıgı surece kımse keneden ölmez korkmayın yovrılorem :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------

amk ölsem ben ölurum her hafta sonu rıvadayım cayırdayım her gun araba top denız derken gebermedıysem kımseye bır sik olmaz benden onaylıdır gver "end0t0ksiin geberdı" dıye konu acmadıgı surece kımse keneden ölmez korkmayın yovrılorem :D

valla sana uyarsak gideriz pok yoluna :)

www.tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    caves bunu yazdı:

Sorpix bunu yazdı:

WebCrow bunu yazdı:

Nurky bunu yazdı:
    caves bunu yazdı:

Nurky bunu yazdı:
    korkmayın keneden bu kadar... 3.5 yıl önce beni ısırdı hala bi bok olmadı.. o gün 3-4 saat sırtımda keneyle gezdim.. en sonunda acile gittik , hemşire attı beni yatağa :D ak sırtımı bi döndüm yarısı içerde kalmış annem yarısını evde almıştı yarısı içerde kalmıştı :D sonra bisturi falan deldiler sırtımı çıkardılar hala izi var sırtımda :D ısırınca korkmayın yani :D ben fifa oynamıştım eve gelince :D
    seni ısıran kene kopeklere yapışan kene cinsindendir :))

daha seviyeli espri yapsan iyi olur hocam!
    olm adam espri yapmamış ki.
    o hastalığı taşımayan bir kene ısırmıştır demiş sadece :D ne geriliyosun

yok gercekten hakaret etmemiş ben bizim meleketten biliyorum

hayvan kenelerinde olmuyo o hastalık

kucukken bizim karsıya hayvan inerdi yanlarına giderdim bi kere benide ısırmıstı ::D

ha işte ben o keneden bahs ediyom :) benide ısırmıştı ama simdiki keneler Evrim gecirmiş öldürüyorlar :))

şakasına takıldım millet ciddiye almış :D ne diyim size

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ablam erzurum universitesinde biyolog ," kirim kongoya yol acan kenelerin genetigiyle oynamislar " diyor :|

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Ablam erzurum universitesinde biyolog ," kirim kongoya yol acan kenelerin genetigiyle oynamislar " diyor :|
    al bide burdan yak :) murid ler biz toplanalım sehir sehir kenelerı yok edelim olmazmı ?

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

hocam etmeyin valla ya :S

bsiklet surmeyi cok severim taa dadaskentten kalkıp atauniye gidiyorum ormanda bsiklet suruyorum :S

tırsıtım bi daha giden o şeyden olsun :S

Falan Filan...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Lan harbici bak bu kadar haber fln aklıma biyolojik silah olabilitesi geldi ama ne yapabiliriz?Bi çaresi yok henüz uzmanlar çalışssın die beklioz :S

Ayriyeten geçenlerde akşam çorabı çıkardım pijama giyiyom yatıcam birden ayaım kaşındı bişi yapışmış ayaımı ısırmış ama tırnaıma takıldı düştü kayboldu göremedim ne olduunu,bayaa tırstım kenemi diede Allah'a şükür belirtilerin çoğu yok,kene deildir zehirlisi hiç deildir inş. gece gece ecel teerleri dökmüştüm,o haberler acaip tırstırıo benide herkes gibi :|

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

Aslında bende diğer ülkelerin parmağı war diyordum ama dünya küresel ısınma içerisinde olduğunu da unutmamak lazım denge bozuldu we bu hayvanların ewrim geçirmesine sebep oldu diye düşünüyorum.İlla bir ülkenin parmağı warsa oda israil'dir diyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rockwerap bunu yazdı:

Aslında bende diğer ülkelerin parmağı war diyordum ama dünya küresel ısınma içerisinde olduğunu da unutmamak lazım denge bozuldu we bu hayvanların ewrim geçirmesine sebep oldu diye düşünüyorum.İlla bir ülkenin parmağı warsa oda israil'dir diyorum.

bence hayvanlar degil insanlarda evrim Gecirmeye basladı hersey tersine gidiyor

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

yaw bütün yazıları okumadım ama doğrusu; Şu küresel ısınma yüzünden, sıcaklardan kaçan keneler göç ede ede buraya gelmiyorlar yani mevsimler değişiyo ya onlarda kendilerine uygun yere gidiolar.. Eskiden nerdelermiş unuttum ama Türkiye'nin yeni iklimi ola bi yer orası değişince burası....

Toplam Hit: 9081 Toplam Mesaj: 62