Kene Salgını
-
evde 2 tane öldürdüm..
-
Çorum da 17 sene yaşadım hemde köyde..
ozamanlarda vardı bu keneler hayvanları üstünden elimizle alırdık
köpekler kıtır kıtır yerdi bu canlıları ama kimse ölmezdi
çok kene koparttım kendi bedenimden bi bok olmuyodune olduysa son 3-4 yıldır.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Çorum da 17 sene yaşadım hemde köyde..
ozamanlarda vardı bu keneler hayvanları üstünden elimizle alırdık
köpekler kıtır kıtır yerdi bu canlıları ama kimse ölmezdi
çok kene koparttım kendi bedenimden bi bok olmuyodune olduysa son 3-4 yıldır.
-----------------------------
1 Arkadasımızın dedigi Gibi Evrim Geciriyorlar. yada benim düsüncem bir tür silah olarak kullanılıyor -
http://www.haber7.com/haber/20080704/Kene-isirdigi-hastalarin-kani-Kirim-Kongoya-sifa-oldu.php
-
İsrailden aldığımız tohumlardan dolayı bu sorun baş gösterdi. Tarım bakanlığı uyuyo o kadar bütçesi war tohum ıslahı bile yapamıyolar. a.q dum ülkesinde türbandan başka bişey tartışmıyoruzki..
-
Yakında" Kene istilası. diye film yaparlar yapımcılar..(:
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Yakında" Kene istilası. diye film yaparlar yapımcılar..(:
-----------------------------varki yabancı film keneler diyemi ne :D dev keneler var
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Yakında" Kene istilası. diye film yaparlar yapımcılar..(:
-----------------------------varki yabancı film keneler diyemi ne :D dev keneler var
yok :) Kenenin intikamı :D -
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------ajan keneler
yakında sinemalarda :|
adamlar O... cocukları diye film cekti Bende A.k Keneleri diye film cekicem :) -
sen o filmi yap izlenme rekorları kıracağından eminim hatta halkın gözünü doldurması için uğur dündarı da oynat baq tüm Türkiye nasıl arkandan koşuyor bütün film festivallerinde 1.lik ödülü garanti =)