Kesici Delici Alet Taşımak ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Mod: Hukuki gerekçesi olmayan cevaplar,boş postlar,sidik yarıştırırcasına "ben taşıdım şu boydaydı" türünden konuya zerre katkısı olmayan cevaplar silindi,silinecek.

merak ediyorum da çakıdır bıçaktır ve benzeri aletleri taşımanın cezası nereye kadardır ve nedir?

yani tırnak makası taşıyabilir miyim sokakta? veya çakı?

dönerbıçağı taşımak kuşkusuz yasaktır =)

yasal olan sınır nerede başlar?

yaptırımı nedir?

merakımdan soruyorum ve de taşıyanlara psikolojik baskı olarak kullanabilmek için

bunları bulundurmak hoş değil

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ahMETaLy bunu yazdı:
    -----------------------------

bunun şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum

parmak ölçüsü diye bi hesap olmaz hukukta

zaten ben işin hukuki tarafındayım 

7-19 konuya yazmayabilirsin maaşlı postçu değilsin bildiğim kadarıyla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ahmetaly  

haklı olabilirsin sadece mantığıma uymadı, nette aradım elle tutulur bişey bulamadım.

7-19            

burda erkek olduğumu kanıtlama ihtiyacı hissetmiyorum. beni tanısan böyle bişeyi ima dahi edemezdin, utanırdın. dediğim gibi yazmak zorunda değilsin.

psikolojik baskının etkilerini de bilmeidğin için küçümsediğini varsayıyorum. zira daha önce etkili biçimde kullandım. senin öyle bir yeteneğin olmayabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

kavga cikarmak amacinda zaten degilimde, psikolojik baski nedir hocam adam goze almis yamuk bi hareket gorse saplicak sen psikolojik baski diyorsun dikakt et yemesinler seni

dipnot:biraz erkek olun hic degilse

senin gibilere sadece acıyorum adamım. ne kadar gereksiz yazı varsa forumda hep senin gibi tiplere ait.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Yaklaşık 5 yıl boyunca büyük boy sustalı taşıdım. Kullandımda. Havalimanında bile gördüler valizde olduğu için ses çıkmadı. Valizde şiş bile vardı bi keresinde. Ona da birşey dememişti havaalanı güvenlikleri.

Benim bildiğim pek bir sorun yaratmıyor taşımak, kullanmadıktan sonra. Ama tabi belli bir ölçüsü vardır.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:

Yaklaşık 5 yıl boyunca büyük boy sustalı taşıdım. Kullandımda. Havalimanında bile gördüler valizde olduğu için ses çıkmadı. Valizde şiş bile vardı bi keresinde. Ona da birşey dememişti havaalanı güvenlikleri.

Benim bildiğim pek bir sorun yaratmıyor taşımak, kullanmadıktan sonra. Ama tabi belli bir ölçüsü vardır.

Beni de havaalanında ufak anahtarlık sustalı yüzünden durdurdular.. Sustalıyı alıp beni gönderdiler :| Bi kere de yalovadan gelirken deniz otobüsüne almadılar üstümde kelebek var diye :| mecbur kelebeği çöpe attım :S

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Hiç<problem olmuyor kadesım kendını guvencede almak ıstıyorsan havalaı bayıltıcı kartuslu sılahlardan al hıc problem cıkmıor.Zaten  guvenlıkgorevlısı karısmıyopr sılah varsa polıstır .. vs önemlı bırıdırı dıye.Polis te olsa amırıme sorarsam dıye peksormaya yanasmıyor acıkcası.Ben kipasından carrefour una vergi dairesine gırdımde donupsoran olmadı bı tane kasıntı telekomda ozel guvenlıkcı vardı gırdımottu bı daha gec dedı bacagımda platın var dedım gectım.

Yasal yukumlulugu var yasak bunları tasımak ama polısın hosuna gıderse el koyar ıslem yaptırmaz.Eger etrafta bır olay olduysa amır varsa yanlarında işlem yaptırır.TCK a bakarsın yaptırımlar için

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Sanırım bayanlar bu tür aletler taşısalar bile daha zararsız görünüyorlar :)

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

belli bir ölçüsü yok ama memur işlem yapar. kanunda böyle bişey oldugunu biliyorum. tabi herkese yapmaz kıl olduguna..

roman mah.sinde yunuslar buldu üzerimde işlem yapmadı aldı sustalıyı kendine, ki muhtemelen tüm polisler böyle yapar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:

söylemek istemiyorum ama bence yalan soyluyosun sen.

bıça çakı mavzusuna gelince bu tür aletlerin her türlüsünü taşımak ,satmak vs suçtur.ama tabiki tırnak makası suç değildir birde mesleğin icrası için taiınan aletler suç değildir mesela dönerci döner bıçağı taşıyabilir ama sen taşırsan suçtur işlem yapıp yapmamak polisin insiyatifine bağlıdır.aslında işlem yapmak gereklidir.

bu tür aletlerin eğer onceden aynı suç işlenmemişse caydırıcı fazla bi cezası yoktur.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Arlong

satmak da suç demşsin ama burda Bursa'da şehir merkezinde ve birçok merkezi yerde açık yerlerde seyyar bıçakçı çakıcı var. yere seriyorlar aletleri boy boy şekil şekil ve satıyorlar. adam sokakta bıçak bileyiciliği yapıyor kaldırım üstünde seyyar halde. 

hatta inanmıcaksınız belki kendim karşılaştım adam yine merkezi bi yerde < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> yol üstünde çakı bıçak yanına da kılıç koymuş satıyordu.

bildiğin samuray kılıcı (tabi ki adi bir çakma kılıç)

bunlara bişey dendiğine şahit olmadım hiç. acaba Bursa'ya özel mi :S

Toplam Hit: 15155 Toplam Mesaj: 32