Kesin Wi-Fi Kırıcı Uygulama Arıyorum?
-
Merhaba bir firinda gece tezgâhtar ligi yapıyorum bir komşuda wi-fi var istedim ama şifreyi vermedi hangi uygulamayı indirdimse kıramadı lütfen arkadaşlar yardım edin sabaha kadar sıkıcı geçiyor ben bu wifiyi nasıl kırarım telim j7 preme
-
hocam ankaradaysan adres versene
-
baristbt bunu yazdı
hocam ankaradaysan adres versene
🙂 malesef ankarada değilim
-
turk telekomun sınırsız internet olayı var 50 liraya mobil öyle bi tarifeye geç kimseye minnet etme :)
-
şifreyi vermedi, kırmam lazım?
bu nası bi zihniyettir arkadaş.
-
kasaba minnet edeceğime keser zikimi yerim daha iyi.
-
Yigit bunu yazdı
turk telekomun sınırsız internet olayı var 50 liraya mobil öyle bi tarifeye geç kimseye minnet etme :)
Abi şu sitede şunlar olmasınn ama XD adam para verse neden yazsın ? 50 liralıkk şey için uğraşma vs vs napalım yani merkez bankası nasıl hacklenir diye konumu açalım....
-
serdo bunu yazdı
Merhaba bir firinda gece tezgâhtar ligi yapıyorum bir komşuda wi-fi var istedim ama şifreyi vermedi hangi uygulamayı indirdimse kıramadı lütfen arkadaşlar yardım edin sabaha kadar sıkıcı geçiyor ben bu wifiyi nasıl kırarım telim j7 preme
Gece fırına geldim 5 ekmek istedim para vermem dedim, vermedin, sonra senin uyukladığın bir anda ekmekleri fırından alıp tüydüm?
-
Black king wifi kirici dene googleda bulabilirsin. Iyi cekiyorsa ise yarayabilir.
-
banka kredi vermedi, kasayı patlatmam lazım, elinde c4 olan var mı?
-
Duyar kasan arkadaşlar çok tatlılar. Sizi gidi şapşikler :)