Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Youtube Kanalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

Bizim burda Ankara çayyolunda ofisleri gayet güzel işler yapıyorlar. Artı olarak ana işleri https://www.edelkrone.com/tr/ bu sağlam kamera aparatları üretmekteler gayette güzel işler çıkarıyorlar.

Bi dünya para.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Gerçekten her videosunda + bir şeyler öğrenmek istiyorsanız barış özcan in kanalını ısrar ile tavsiye ediyorum. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    patates bunu yazdı

çok güzel bir kanaldır.

https://youtu.be/G-B6rfqGD_s   barış abimiz şu videosunda bu kanaldan bahsediyor daha detaylıca.

adamların kendileri ne yaptıklarını bu videoda anlatıyor bakabilirsiniz

aynen tamda bunu yazacaktım.

barışözcan takip etmeniniz öneriyorum hemde şiddetle.

perşembe akşamı ve pazar sabahları video yayınlıyor

oku bölümünde bizim seçtiğimiz kitapları okuyor

bu videoyuda orada gördüm onuda takip ediyorum.

ama çok çok beğensemde adamların amacı şirketlerinin reklamını yapmak. bu çok bariz belli. biz facebook gibi şunun gibi büyük biriyiz iyi işler yapıyoruz demenin güzel bir yolu.

ki böylede olsa çok profesyonel yaptıklarından dolayıda tebrik ediyorum

aynı bu iki kanal gibi başka varsa tavsiyelerinizi bekliyorum haftada 1 video beni kesmiyor çünkü.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bi de 3boyutlu projeksiyon falan yapan bi Türk kanalı vardı adını unuttum  bana göre basitti ama güzel bir kanaldı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    patates bunu yazdı

aynı bu iki kanal gibi başka varsa tavsiyelerinizi bekliyorum haftada 1 video beni kesmiyor çünkü.

Senin özelinde herkese olsun, (kalite bu düzeyde değil ancak farklı btespitlerdalar)

Filmler ve filimler diye bir kanal var. 

https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ

Üslubu herkesin hoşuna gitmeyebilir ancak diğer inceleme kanal ve sitelerine göre daha doğru tespitler yapıyorlar bence. Israrla tavsiye ediyoruz ve ısrarla tavsiye etmiyoruz videoları film tercihinde bulunacaklara hoş bir kaynak :)) 

Parodi videolarına da bakmayı sakın ihmal etmeyin.

birde ingilizce şu kanal var;

MinutePhysics

https://www.youtube.com/user/minutephysics

adında anlaşılacağı gibi sadece dakikalar içerisinde ki genelde 2-3 dk oluyor, bir çok merak edilen soruya cevap veriyorlar.  Bazen gaza gelipi 10 saniyede açıklamaya çalışıyorlar ancak bu eskide kaldı artık daha rahat ve uzun anlatıyorlar :D

heza tarafından 09/Şub/16 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    bu abi eskiden video dersleri falan yayınlıyordu internette baya bi kişiye aftereffects öğretmişliği vardır. bi ara kısa filmler çekti, şayin diye bi tane vardı hiç unutmuyorum iyiydi amatör olarak baya. bi yandan kısa filmleri yayınlayıp bi yandan da arkaplan çekimlerini nası yaptığını falan anlatıyordu ayrıca. sonra ortadan kayboldu şimdi tekrar çıkmış ortaya. bu arada yavaş yavaş youtube yeni televizyonumuz haline geliyor ki bence muhteşem bi olay. 4 5 senedir oturup televizyon izleme alışkanlığım yok ama youtube'da takip ettiğim 20 30 civarı kanal var yeni video çıktığında youtube gönderiyo bildirimi ben de canım sıkılınca girip yeni videoları izliyorum youtube'dan. al sana tv işte.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    patates bunu yazdı

çok güzel bir kanaldır.

https://youtu.be/G-B6rfqGD_s   barış abimiz şu videosunda bu kanaldan bahsediyor daha detaylıca.

adamların kendileri ne yaptıklarını bu videoda anlatıyor bakabilirsiniz

aynen tamda bunu yazacaktım.

barışözcan takip etmeniniz öneriyorum hemde şiddetle.

perşembe akşamı ve pazar sabahları video yayınlıyor

oku bölümünde bizim seçtiğimiz kitapları okuyor

bu videoyuda orada gördüm onuda takip ediyorum.

ama çok çok beğensemde adamların amacı şirketlerinin reklamını yapmak. bu çok bariz belli. biz facebook gibi şunun gibi büyük biriyiz iyi işler yapıyoruz demenin güzel bir yolu.

ki böylede olsa çok profesyonel yaptıklarından dolayıda tebrik ediyorum

yakında kanal açacağım ben.

.ekim ve montaj aşamasındayım totoalde 10 a ulaşınca haber edicem burdan. haftada 2 yayınlıcam sanırım. 

ama tabiki böle kaliteli içerikler için fazla çıtırım şu an:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    heza bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    patates bunu yazdı

Senin özelinde herkese olsun, (kalite bu düzeyde değil ancak farklı btespitlerdalar)

Filmler ve filimler diye bir kanal var. 

https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ

Üslubu herkesin hoşuna gitmeyebilir ancak diğer inceleme kanal ve sitelerine göre daha doğru tespitler yapıyorlar bence. Israrla tavsiye ediyoruz ve ısrarla tavsiye etmiyoruz videoları film tercihinde bulunacaklara hoş bir kaynak :)) 

Parodi videolarına da bakmayı sakın ihmal etmeyin.

birde ingilizce şu kanal var;

MinutePhysics

https://www.youtube.com/user/minutephysics

adında anlaşılacağı gibi sadece dakikalar içerisinde ki genelde 2-3 dk oluyor, bir çok merak edilen soruya cevap veriyorlar.  Bazen gaza gelipi 10 saniyede açıklamaya çalışıyorlar ancak bu eskide kaldı artık daha rahat ve uzun anlatıyorlar :D

linke tıkladığımdan beri takıldım kanala :))

biraz küfürlü ama bayağı komik. çok güldüm

hitman " adamda nasıl göt varsa rusyada rus başkanını öldürüyor " :))) 

tesbitler çok doğru

yüzüklerin efendisindede "ölmüş adama ok fırlatıp oku niye boşa harcıyon"

yada harry potter için "  imam hatibe gidecekti o ne büyücülük okulu :)))

ikisinede abone oldum.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bu adamlar yaptıkları icatları mı anlatıyorlar, biri basitçe (1-2 cümle) anlatabilir mi? videolar güzel hazırlanmış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

bu adamlar yaptıkları icatları mı anlatıyorlar, biri basitçe (1-2 cümle) anlatabilir mi? videolar güzel hazırlanmış.

@GoldenBoy un ikinci mesajında bir alıntı.(Bende yazsam aynısını söylerdim)

bir inovasyon firması olması sebebiyle ofislerinde geçen yaratıcı düşünceleri ve ürünlerin fikir, tasarım ve üretim aşamasını aktarmaya karar vermiş.

Toplam Hit: 9023 Toplam Mesaj: 67
başka birşey