Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Youtube Kanalı
-
İnanın ilk defa neden ben bir şeyin mühendisi olmadım diye kendime kızdım. Rozeri'ye bakıyorum, kız code yazmak gerçekten çok kolay diyor, diğerlerine bakıyorum adamlar birşeylerin piri. Çalışma ortamları harika, akıllarına gelen birşeyleri projeye dökmeleri harikulade birşey. Yani elbette hepimiz birşeylerin belkide ustasıyızdır ama bu gibi bir çalışma ortamımızın olmaması büyük fiyasko.
Rozeri'nin şu plaka app fikri gerçekten müthiş. Videoyu tam bitirmedim acaba gerçekten bu App'yi yaptılar mı. ? Bence tutar.
aynı zamanda bölücünün biri
https://twitter.com/DagtekinRozerin
kanal güzel bu arada.
SUPERBICO tarafından 16/Şub/16 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdı
İnanın ilk defa neden ben bir şeyin mühendisi olmadım diye kendime kızdım. Rozeri'ye bakıyorum, kız code yazmak gerçekten çok kolay diyor, diğerlerine bakıyorum adamlar birşeylerin piri. Çalışma ortamları harika, akıllarına gelen birşeyleri projeye dökmeleri harikulade birşey. Yani elbette hepimiz birşeylerin belkide ustasıyızdır ama bu gibi bir çalışma ortamımızın olmaması büyük fiyasko.
Rozeri'nin şu plaka app fikri gerçekten müthiş. Videoyu tam bitirmedim acaba gerçekten bu App'yi yaptılar mı. ? Bence tutar.
aynı zamanda bölücünün biri
https://twitter.com/DagtekinRozerin
kanal güzel bu arada.
Kızı zaten hiç sevmemistim. Bazen böyle sebebsiz sevmiyorum birilerini. Anlamıyorum da. Çook sonra çıkıyor haklı olduğum . al işte yine
Birde ordaki yaşlı adam gözüme çok çarpıyor. Dur bakalım ne çıkacak.
futurist tarafından 16/Şub/16 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam millet artık ekmeğini youtubedan kaldırıyor. Benim arkadaş ayda ortalama 55 milyar kazanıyor.
-
bu adamlar kamera slider ları yapıp ihraç ediyorlardı fakat şimdi kablolu tv atölye programları gibi birşey hazırlayıp henüz piyasa sürmedikleri ürünlere arz oluşturmak için ve tanınırlıklarını arttırmak için bu yola başvurmuşlar... iyi olmuş yeni reklam düzeni bu arkadaşlar....
-
maddiyatı yakalamıs :) fıkırlerı saglam ve zekice.
-
h2run bunu yazdı
Hocam zekice olmasa zaten kanal tutmaz.
-
iskembeci bunu yazdıh2run bunu yazdı
Aileden zengin birisine benziyor ayrica effect konusunda cok yetenekli birisiymiş ve bunu gercekten cok ıyı kullanmış bu başlıgı gırdıkden sonra yaklaşık 2.5 saatdir adam hakkında ne bilgi var ögrenmek istedim. Gercekten boşa yaşadıgımı hissettim.
-
h2run bunu yazdıiskembeci bunu yazdıh2run bunu yazdı
Aileden zengin birisine benziyor ayrica effect konusunda cok yetenekli birisiymiş ve bunu gercekten cok ıyı kullanmış bu başlıgı gırdıkden sonra yaklaşık 2.5 saatdir adam hakkında ne bilgi var ögrenmek istedim. Gercekten boşa yaşadıgımı hissettim.
Estağfurullah hocam Tahribatta takip ettiğim taşaklı üyelerdensiniz.
-
iskembeci bunu yazdıh2run bunu yazdıiskembeci bunu yazdıh2run bunu yazdı
ölçtün mü?
-
Naruto bunu yazdıiskembeci bunu yazdıh2run bunu yazdıiskembeci bunu yazdıh2run bunu yazdı
ölçtün mü?
Ölçmez olur muyum hocam :) Teraziyi kuralı çok oldu buraya. Siz de taşaklı adamlardansınız. Üzülmeyin.