Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Youtube Kanalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

saat fikri tutmamış 

tutmadığını hemen nasıl anladılar acaba? ilk hafta satış yapamayınca direk batırdık diye düşünmek ne kadar mantıklı çözemedim.

saat fikri konusunda çok çabuk gaza gelmişler.Olaylara pozitif bakmak çok güzel ama o arkadaşlar aşırı pozitif bakıyorlar.Son telefon uygulaması (odio) o da çok gereksiz gibi.Birçok insan kendi sesini beğenmiyor. Onun tutacağını sanmıyorum

öncelikle Saat 290tl, fikir güzel uygulama güzel ama burası Türkiye abi, o kadar büyük paralar vermez kimse.

veya çok popüler olucak ondan sonra(örneğin iphone), yani almak için almış olmak.

Ses fikri odio bence güzel, tutabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

zaten 99 değil 999 kişi almasa bir kişi bile alsa bu proje yürür den demek isteği bence saatin fiyatıydı:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    zaten türkiye'ye değil yurtdışına oynamaları lazım. burda alıcı doğal olarak az olacaktır öyle lokal çalıştıklarını zannetmiyorum. zaten video ekipmanlarını da yurtdışına satıyorlar burda pek alıcıları yok diye biliyorum. mobil uygulama olayı kulağa güzel geliyor ama sosyal medyanın kendine has kuralları var öyle uygulamayı yapıp çıkartayım insanlar arasın bulsun kullansınla olacak iş değil. scorp tuttu mesela türkiye'de ama adamların üniversitelerde ve çeşitli mecralarda binlerce reklamını yapan eleman vardı, televizyondan bir sürü isimle çalıştılar falan öyle oldu. kitlesel birşeyler yapmak lazım o da bunların işi değil.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

Cok faydali ve degerli bir paylasim olmus. Tesekkurler. Kesfettigin yeni mecralar olursa paylasmani bekliyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bence ürünlerden daha çok bu adamların çalıştıkları ortam ve şirket yönetiminde izlenen yol dikkate alınmalı.

Bu şekilde işletmeler arttığı sürece elbet bir süre sonra ses getirecek projeler yapılacaktır

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Kadir Köymen.

nam-i diğer "kkymn"

8-10 yıl belki daha uzun süredir tanıyorum. daha önceleri kısa film çekiyor, after effect dersleri yayınlıyordu.

35 mm film çekme konusunda baya bi hevesli biriydi. sonra da edelkrone isimli kamera aksesuarları üreten firmayı kurdu.

çok mütevazı, yeniliklere açık ve gerçekten üretmeyi seven birisidir kendileri..

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 9022 Toplam Mesaj: 67
başka birşey