folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbleyi Gösteren Site

Kıbleyi Gösteren Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Şimdi ben bu olayda biraz tezatlık gördüm ya... Hani nasıl bir durumda kullanılır böyle birşey biraz düşünceliyim. Genç biri kullansa desem hani ya sorar yada minarenin yönüne bakarak bulur. Soracak kişi yoksa zaten baksa tam yönünü nasıl tahmin eder tartışılır. Yaşlılar desem internette neymiş? :P

En güzeli pusula ağbicim... Tekerlek gibi dön baba dön kaçarın yok, tak burada diyor... Bildiğinden şaşma ;)

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bakiyim de kıçımı dönüp uyuyayım artık.
    kıçını dönmek alışkanlık olmasın sonra?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:
    dikkat çekecem diye saçmalamaya gerek yok

ttnet e kotam girsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kudurun yobazlar, kudurun.

Ahaha!

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

Kudurun yobazlar, kudurun.

Ahaha!

...... 2 ban'ım var senin yüzünden 3e çıkarmiyim

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

@ Funky_Punky

Terbiyezsiz herif ! Nasıl kosuyorsun sen he.

Laflarına dikkat et.Karşında 11 ay karıya kıza bakıp fuhuş yapan içkinin sunun bunun dibine vuran ramazan geldigi vakit ise oruç tutup ayın sonuna gelindiginin ertesi aksamı içkili esrarlı haplı orgy partisi yapan dini bütün müminler var adabınla takıl.Çünkü dinine küfredenlerin hepsi müslüman.Aslında o Türkiyenin %99 müslüman lafı varya he bide o yanlıs %1500 müslüman bu ülke.Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalısırsan beledieye şikayet ederiz.Gerci rüşvet verip kurtulrusun ya neyse. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

her koyun kendi bacağından asılır isteyen 11ay içer 1ay oruç tutar isteyen o ayda içer burda genellmeye gidemezsin yorum yapanların hepsini tanıyonmu hepsi içiyomu hepsi fuhuş yapıyo mu funy'i neden koruduğun belli kişilik yapınız aynı

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tarafsız olarak söyleyeceğim odur ki baal'ın yaptığı her ne kadar genelleme'de olsa ve genelleme yapmak yanlışta olsa doğru bir genelleme.illa içki,kumar'dan bahsetmiyorum.Ramazan'ın peygamber modunda kutlanmasına karşıyım.Peygamber modu derken mümin kişisi sağında ki solunda ki herşeye müdehale etme gereği duyar.veya müslümanlık hayatının en önemli ibadetiymiş gibi davranır..Tezatlık burdan çıkıyor.

Sokakta ufak bir tartışma çıkıyor.ramazan bahane oluyor.'Zaten oruçluyum açlık başıma vurmuş vs..'' Veya dışarıdan olmasa da içten sigara içenlere veya yemek yiyenlere nefret beslemek.Aslında ramazanda dinini savunduğunu düşünenler aslında kendini düşünüyor.Zaten acıkmışlar,susamışlar,sex yapmamışlar,gece sahura kalkmışlar vs..bu zorlukların hepsini doğası gereği gün içerisinde dışarıya vuruyor.En kolay hedef olarakta oruç tutmayanlara kusuyorlar öfkelerini.

Neyse ki bu düşünce ve çelişkileri sadece ramazan ayı içerisinde geçerli.İslam'ın 5 şartından sadece 1'ine körü körüne bağlanmış durumdalar.Allahtan oruç tutanlar sadece oruç tutuyor.Bide 5 vakit namaz görevine de riayet etselerdi sinir küpüne dönerlerdi.İslam dinini eleştirmiyorum.Dinin yozlaştırılmasından bahsediyorum.Orucu herkes tutuyor clubberıda,tikkyside,rakçısıda,hayatkadınıda,imamıda  vs..pekiyi hangi birisi için islamın şartlarına uyuyor diyebilirsiniz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oxily
    oxily's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:
    bana dogru donde uyusana sen o kicla. :) hosuna gidecek emin ol.

Zamanı gelir herşeyin belli olur akla kara.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Funky_Punky bunu yazdı:

Dikkat et o kıçından kan almasınlar.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 9016 Toplam Mesaj: 42