Kıbrısa Gitmek..Uçak Bileti,Pasaport..
-
hocalar kız arkadaşım ek yerleştirmelerden kıbrısa yerleşti.hayat boka sardı anlayacağınız..su an içimi rahatlatmak için bu ulaşım sorununu kafamda çözmem gerekiyor.kıbrısa en ucuz şekilde nasıl gidebilirim?istanbuldayım.ve en önemli sorun ise pasaportum yok..bana yardımcı olun.içimin rahatlamasını sağlayın yalvarıyorummm :(
-
pasaport gerekmez hocam .. yavru vatan sonuçta diğer konularda arkadaşlar yardımcı olsunlar :) :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
pasaport gerekmez hocam .. yavru vatan sonuçta diğer konularda arkadaşlar yardımcı olsunlar :) :D
-----------------------------hocam ne diyorsun sen?gözlerim yaşardı şu an :S pasaport gerekmiyo mu cidden :S
-
Bildigim kadarıyla Kıbrıs 'a pasaport gerekmiyor.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne diyorsun sen?gözlerim yaşardı şu an :S pasaport gerekmiyo mu cidden :S
-----------------------------nufus kağıtınla gidebilirsin hocam :)
-
hacım mersindeyim ben, pasaport gerekmiyor.
istediğin zaman atlıyorsun otobüse, mersine geliyorsun.
(bu noktada kalacak yere falan ihtiyacın olursa ben varım)
mersinden (hiç gitmedim ancak bildiğim kadarıyla) taşucuna gidiyorsun. ordan direk vapurla hoppa kıbrıs.
gelirken de bana ucuzundan bi tekila falan getiriyorsun ok ? :p
-
kıbrısa pasaportsuz girebilirsin 1 aylık izin alarak. şu anda kıbrısa gelmenin en mantıklı yolu uçaktır. istanbuldan birçok sefer var çoğu zamanda çok ucuza bilet bulursun. ben kıbrısatan istanbula 34 liraya bilet aldığımı bilirim.
-
bilet alıp gidiyorsun, biletide erkenden alıyorsun gidiş geliş 45-50 TL ye filan geliyor
-
wrongly bunu yazdı:
hacım mersindeyim ben, pasaport gerekmiyor.
istediğin zaman atlıyorsun otobüse, mersine geliyorsun.
(bu noktada kalacak yere falan ihtiyacın olursa ben varım)
mersinden (hiç gitmedim ancak bildiğim kadarıyla) taşucuna gidiyorsun. ordan direk vapurla hoppa kıbrıs.
gelirken de bana ucuzundan bi tekila falan getiriyorsun ok ? :p
-----------------------------hocam çok saol seviorum seni..ama şu var mersin istanbul arası sanırım bi 15 saat sürer :) ama olurda gelirsem omegayla çalarım kapını :)
-
hocam merabalar,
pasaport gerekiyor belli bir süreden sonra sonuçta okumaya geliyor, ancak okulu gerekli belgeleri vererek öğrenci pasaportu çıkarmasına imkan sağlıyor..
bu yüzden herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor.. ulaşım konusunda da ben istanbulda oturuyorum mesela ancak şu an kıbrıstayım uçak bileti alırken akademik takvime göre bakıp aylar öncesinden biletini alırsa çok uygun olur misal ben yazın,bayram için bilet aldım biri 90 küsür diğeri 100 küsüre geldi. 1-2 hafta öncede şubat tatili için aldım biletleri herbiri 35 liraya geldi otobüsten daha ucuz.. pegasustan aldım son iki biletimi.. bu arada hangi üniversite hocam? yakınlardaysa bende yardımcı olmaya çalışırım..
-
Amd-x bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------nufus kağıtınla gidebilirsin hocam :)
-----------------------------Adama dünyaları verdin hacı şu sevince bak be :)