folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrısa Gitmek..Uçak Bileti,Pasaport..

Kıbrısa Gitmek..Uçak Bileti,Pasaport..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalrap
    kalrap's avatar
    Erkek

hacım istanbuldaysan uçak bileti al ordan direkt kıbrısa önceden ayırtırsan bileti gidiş dönüş 100 150 arası bişey tutar. maceraya gerek yok taa mersine gitmene gerek yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

hocam kimlikle gidiliyor süre falanda sormuyolar (en azından bana sormadılar)

ama gideceksen uçakla git uçak hem en ucuza gelir hem en az sürede gidersin.

edit: kıbrıs kumarhaneleri müşterilerinin uçak biletlerini alırlar bedavaya getirir götürürler, bu müşteriler bi kaç kişiye kadar misafir çağırabilir yanında bunuda kumarhane karşılar, eğer çevrende falan kıbrısa gelip giden tanıdığın bildiğin biri varsa takıl peşine bedavaya tatil bile yaparsın adam oyununa bakar :p

(şahsen ben bu şekilde kıbrısa gittim, kaya artemise)

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocam haber dinlemiyorsun galiba :| artık kktc 'ye pasaportsuz ve vizesiz almayacaklar ..  12 haziran 1992 de kalkan pasaport uygulaması kıbrıs türk cumhuriyetinde suçların artışı nedeniyle tekrar pasaport uygulaması başlatılması kıbrıs meclisine sunulmuş olup türkiye cumhuriyeti buna ılımlı bakmaktadır..

gibisinden bişydi haberde.. daha 3-4 gün oluyor bu haberi dinleyeli ..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam haber dinlemiyorsun galiba :| artık kktc 'ye pasaportsuz ve vizesiz almayacaklar ..  12 haziran 1992 de kalkan pasaport uygulaması kıbrıs türk cumhuriyetinde suçların artışı nedeniyle tekrar pasaport uygulaması başlatılması kıbrıs meclisine sunulmuş olup türkiye cumhuriyeti buna ılımlı bakmaktadır..

yok hocam öle bişi. daha yeni girdim pasaport falan soran olmadı bana :))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

JaiLStyLe bunu yazdı:

hacım yasa tasarısı bu aralar meclise girdi olayın hüküm giymesi için 1 ila 1.5 ay arası sürebilir.. eninde sonunda müridimizden pasaport istenecektir..

kaynak : http://www.ascihaber.com/asci/haber/devam.asp?haber_id=6357

http://www.ankaraport.net/haber/17357/kktc-kimlik-uygulamasini-kaldiriyor-pasaport-geri-donuyor.html

http://www.malatyahaberajans.net/haber-1430-KKTC%27ye-Yine-Pasaportla-Girilecek.html

haberlerdede aynen böyle anlatıyordu.. zamanla oturur uygulama..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam biletini gitmeden erken al ben kıbrısa asker olarak gittim ilk igderken 55 ytl bayıldım 4 gün önceden almıştım terhis olucam zaman 1 ay önceden felan aldım Kıbrıs-İstanbul sabiha gökçen 35 YTL :D taaa ordan mersine gitmek akıl işi değil bi ton bi de ona para harcıyıcan aynı cacık oluyor saten. yanlız sana tavsiyem belki üzülücen ama sen bu kızla ne kadar ileri gidebiliceksin sonuçta araya masafe giriyor :S sonunuz hayırlı olur inş.

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

halogen bunu yazdı:

öncelikle yakın doğu diyorsan lefkoşadadır. magosada diyorsan eğer doğu akdenizdir.

gitme sorununu bi şekilde çözersinde, orda kalmakta problem olur. kalıcak yerinide ayarla. otel olayına girersen işin içinden çıkamazsın...

doğu akdeniz hocam tamam hatırladım şimdi.kalıcak yeri gitmeden önce ayarlamaya çalışırım hocam.o konuda da aslında tahribata güveniyorum.elbet aileden birisi kapısını açacaktır...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

hocam biletini gitmeden erken al ben kıbrısa asker olarak gittim ilk igderken 55 ytl bayıldım 4 gün önceden almıştım terhis olucam zaman 1 ay önceden felan aldım Kıbrıs-İstanbul sabiha gökçen 35 YTL :D taaa ordan mersine gitmek akıl işi değil bi ton bi de ona para harcıyıcan aynı cacık oluyor saten. yanlız sana tavsiyem belki üzülücen ama sen bu kızla ne kadar ileri gidebiliceksin sonuçta araya masafe giriyor :S sonunuz hayırlı olur inş.

Hocam farkındayım ama yapabileceğim bir şey yok malesef.zamanla belli olucak herşey..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

Free_Mans bunu yazdı:

JaiLStyLe bunu yazdı:

hacım yasa tasarısı bu aralar meclise girdi olayın hüküm giymesi için 1 ila 1.5 ay arası sürebilir.. eninde sonunda müridimizden pasaport istenecektir..

kaynak : http://www.ascihaber.com/asci/haber/devam.asp?haber_id=6357

http://www.ankaraport.net/haber/17357/kktc-kimlik-uygulamasini-kaldiriyor-pasaport-geri-donuyor.html

http://www.malatyahaberajans.net/haber-1430-KKTC%27ye-Yine-Pasaportla-Girilecek.html

haberlerdede aynen böyle anlatıyordu.. zamanla oturur uygulama..

hay sikeyim şansımı...neyse bakıcaz artık şimdilik yok en azından bu pasaport olayı..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

en mantıklısı bileti önceden alıp ucakla gitmek hocam. pegasus önceden alınınca ucuz sanırım birde kıbrıs türk hava yolları vardı ama pek ucuz bilet olacağını sanmıyorum. bide gitmişken limitinin sonuna kadar içki almayı unutma çünkü alkol aşırı ucuz :)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 8154 Toplam Mesaj: 51