Kıbrısa Gitmek..Uçak Bileti,Pasaport..
-
bende magosadayım soruların varsa her türlü sor cevaplıyım
-
bende lefkosedeyım bu sorun olursa ulas pm den elımden ne gelırse yardımcı olurum
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
FienDisHMan bunu yazdı:
Dostum üzücü bir haberim var sana kıbrısa giriş çıkışta pasaport zorunluluğu gelmiş durumda uygun rakamla kıbrısa gitmek istiyorsan promosyonlu bilet bulacaksın şuanda bildiğim kadarıyla 59 tl başlayan fiyatlar var.
-----------------------------yapma hocam.yüreğime indirme.kalp var bende.
-----------------------------Ablam ve eniştem vatandaş olmuşlar bu gün konuştum daha bana öyle dediler işin zor
-
pasaport zorunlu olsa bile öğrenciysen harcsız olarak 1 haftada pasaport alabiliyorsun dert etmene gerek yok yani ki artı ben öle birşey duymadım sanmıyorum doğru olsun
-
lan ben de lefkoşa girne arasında alevkayasındayım. dağlardayım komandooo :D 24 günüm kaldı görüşsek mi laa
-
DeaD_BY bunu yazdı:
hocalar kız arkadaşım ek yerleştirmelerden kıbrısa yerleşti.hayat boka sardı anlayacağınız..su an içimi rahatlatmak için bu ulaşım sorununu kafamda çözmem gerekiyor.kıbrısa en ucuz şekilde nasıl gidebilirim?istanbuldayım.ve en önemli sorun ise pasaportum yok..bana yardımcı olun.içimin rahatlamasını sağlayın yalvarıyorummm :(
-----------------------------2 yıl öncesine ben gittim pasaport a gerek yok onu unut ilk önce :D 2 yolla gidebilirsin araba ile mersine mersinden gemi ile kktc e ama tavsiye etmem bizimkiler gitmişler yolda ölüyorlarmıs nerdeyse(migde bulantısı - korku - odalar vs vs vs) 2. yol uçak en temizi en güzeli en hızlısı tahminen 1.5 saate ercan havalimanındasın bence sen kıbırsın ekonomisin düşün çok pahalı. bir yer
-
kuytul bunu yazdı:
lan ben de lefkoşa girne arasında alevkayasındayım. dağlardayım komandooo :D 24 günüm kaldı görüşsek mi laa
-----------------------------bednde tam oole bısııler dedım ahanda burdahttp://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Heryerde-123004/
son yazdıgım yapsak bı bulusma super olur :D
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------hoca sen gelinceben gidicem sanırım :D 13 kasımda gitmeyi planlıyorum..
-
ne pasaportu lan.türkiye'nin toprağı orası.al uçak biletini git.burdan ankaraya gitmekle aynı şey.
-
ILKER06 bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------bednde tam oole bısııler dedım ahanda burdahttp://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Heryerde-123004/
son yazdıgım yapsak bı bulusma super olur :D
----------------------------Girne'de buluşalım agaaa