Kılıç Almak İstiyorum Nerden Bulurum?
-
KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------
Valla kardeş senin istedigin sator dur. Bizim burda bula bilirsin boyları var, 45 lik 60 lıkve enbüyügü 95 lik var. İstersen burda ayarlatalım bizim biligimiz kılıçtır.
-----------------------------fiyatına bak hocam üstüne 5-10 karını koy pm bekliyorum :)
-
lalada bunu yazdı:
KuralsiZ bunu yazdı:
Valla kardeş senin istedigin sator dur. Bizim burda bula bilirsin boyları var, 45 lik 60 lıkve enbüyügü 95 lik var. İstersen burda ayarlatalım bizim biligimiz kılıçtır.
-----------------------------fiyatına bak hocam üstüne 5-10 karını koy pm bekliyorum :)
Hocam burda almak kolayda nasıl birşey istersi kaçlık istersin.ölçüleri orda yazılı ölcüsünü süylegerisi kolay. -
KuralsiZ bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
KuralsiZ bunu yazdı:
Hocam burda almak kolayda nasıl birşey istersi kaçlık istersin.ölçüleri orda yazılı ölcüsünü süylegerisi kolay.
-----------------------------sapıyla birlikte 120 cm olsun sapı 8.5 cm kadar olsun ve ergonomik olsun vede sap kalın olmasın
çeliği ki çelik olucak belirtmeme gerek yok kaliteli olsun 2 bileyince gitmesin... yaptırabilirsen eğer üzerine kabartmayla bişey yazdırmanıda istiycem daha düşünmedim ne yazdırıcağımı :)
-
lalada bunu yazdı:
KuralsiZ bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
KuralsiZ bunu yazdı:
Hocam burda almak kolayda nasıl birşey istersi kaçlık istersin.ölçüleri orda yazılı ölcüsünü süylegerisi kolay.
-----------------------------sapıyla birlikte 120 cm olsun sapı 8.5 cm kadar olsun ve ergonomik olsun vede sap kalın olmasın
çeliği ki çelik olucak belirtmeme gerek yok kaliteli olsun 2 bileyince gitmesin... yaptırabilirsen eğer üzerine kabartmayla bişey yazdırmanıda istiycem daha düşünmedim ne yazdırıcağımı :)
savaşmadan asla pes etme ama ben olsam hayat boş vur g.te coş yazdırırıdım :D -
http://www.bujinkanturkey.com/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=115
-
dead_march bunu yazdı:
http://www.bujinkanturkey.com/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=115
-----------------------------antika cılar hep çok para ister o kılıçlar o kadar etmez kanımca
2100 tl ona vermektense 500 e falan sanayide yaptırırım ... diyarbakırdaki arkadaş ayarlıyo ama uğraşmıcaz sanayi falan :)
bide baska kılıcı olan varsa toplu dalış etkinliği falan yapalım arada ?
-
BURSA bıçakçilar çarşisinda raptor bile yaparlar :)
-
Hattori Hanzo :)
-
http://www.tolkientown.com/popup_image.php/page/1/pID/2540
199 dolarmış param olsa alırdım:))
-
aga bende meşe agacından 5 e 10 kalas var :)) uyarsa konusalımm :))