Kılıç Almak İstiyorum Nerden Bulurum?
-
KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------
Valla kardeş senin istedigin sator dur. Bizim burda bula bilirsin boyları var, 45 lik 60 lıkve enbüyügü 95 lik var. İstersen burda ayarlatalım bizim biligimiz kılıçtır.
hoca adam kılıç diyor senin dediğin 'satır' burada bulması kolay göndermesi kolayyazı olayını kalaycılar çarşısında yaptırabilirsin eski ustalar hala var orada
zaten alacağın direk 90lık olacaktır onu gönderebilirsin
yada sipayi çarşısında yada balıkçılar başında ucuza kaliteli bulursun
-
-
RaAmLis bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
http://www.tolkientown.com/popup_image.php/page/1/pID/2540
199 dolarmış param olsa alırdım:))
-----------------------------hocam bunla anca ev süslersin
lalada dojonun kılıçlarının kalitesi türkiyede çok az bulunur bulunmayada bilir senin yaptıracağının kalitesi ne olursa olsun bunlar gibi olmaz
-----------------------------eleman duvara asılan çürük metalden olmasın demiş ki verdiğim linkteki kılıçın özellikelrine bakarsan oldukça kaliteli öle duvara asmak için yapılmış uyduruk birşey değil
ev süslersin demişsin sanmıyorumki arkadaş kılıçla sokağa çıkıp önüne gelene sallasın önüne geleni biçsin
-----------------------------"sanmıyorumki arkadaş kılıçla sokağa çıkıp önüne gelene sallasın önüne geleni biçsin"
beni hiç tanımamışsın :) tanıdım demedin zaten
-----------------------------pm atıyorum hocam :)
Veli Kurt isminde birisi- Kartlarını aldım.
537 729 02 71 denizli yatağan da bi görüş başka yere bakmadan. bitane kılıcı vardı süperdi. benim hala aklımda :) ki daha neler yapıyolardır. özel yapımlarıda var isteğine göre.
-----------------------------sanada teşekkür ederim hocam bi ararım bu adamıda ... :)
su lotr kılıcı linkini veren arkadasa da teşekkür ederim ama pekte aradığım şeydeğil...
ama şu gittigidiyordaki gerçekten güzel bişeye benziyo onu alıcam sanırsam... :)
http://urun.gittigidiyor.com/BEYAZ-KATANA-SAMURAY-KILICI-ORJINAL-FUUL-TANG_W0QQidZZ27165281
-
Kreyzi bunu yazdı:
KuralsiZ bunu yazdı:
Valla kardeş senin istedigin sator dur. Bizim burda bula bilirsin boyları var, 45 lik 60 lıkve enbüyügü 95 lik var. İstersen burda ayarlatalım bizim biligimiz kılıçtır.
hoca adam kılıç diyor senin dediğin 'satır' burada bulması kolay göndermesi kolayyazı olayını kalaycılar çarşısında yaptırabilirsin eski ustalar hala var orada
zaten alacağın direk 90lık olacaktır onu gönderebilirsin
yada sipayi çarşısında yada balıkçılar başında ucuza kaliteli bulursun
Hocam sende biliyorsun satırıda satoruda ama saturun nasıl oldugunu bilirsin. balıçılarda var tabi balıkçıların her yerinde var senin bildigin deyişik birşey varsa onu bilmem...