folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kılıç Almak İstiyorum Nerden Bulurum?

Kılıç Almak İstiyorum Nerden Bulurum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tolkientown.com/popup_image.php/page/1/pID/2540

199 dolarmış param olsa alırdım:))

aboww elf kilici depozitoyu alip bundanmi alsam kira odicektim de aklima girdi simdik(=

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Kadıköyde, nezih kitapevinin bulundugu sokakta var. Şapel var karşısında falan hatta...oraya bakabilirsin...ama süs tarzı şeylerdi oyüzden fiyatlar uçuk olabilir...bende almak istiyorum bulursan benide bilgilendir;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

KuralsiZ bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

KuralsiZ bunu yazdı:

Valla   kardeş senin istedigin  sator dur. Bizim  burda bula bilirsin boyları var, 45 lik 60 lıkve  enbüyügü 95 lik var. İstersen burda ayarlatalım bizim biligimiz kılıçtır.

fiyatına bak hocam üstüne 5-10 karını koy pm bekliyorum :)

Hocam burda almak kolayda nasıl birşey istersi kaçlık istersin.ölçüleri orda yazılı ölcüsünü  süylegerisi kolay.

sapıyla birlikte 120 cm olsun sapı 8.5 cm kadar olsun ve ergonomik olsun vede sap kalın olmasın

çeliği ki çelik olucak belirtmeme gerek yok kaliteli olsun 2 bileyince gitmesin... yaptırabilirsen eğer üzerine kabartmayla bişey yazdırmanıda istiycem daha düşünmedim ne yazdırıcağımı :)

Hocam valla yazı olayını  bilmiyorum kılıç istiyorsun kılıçlı şiir istiyorsun belli degil.:) :) Olursa derim ama yazı olacagınıda  sanmam çönkü  ölcüleri belli  hazır geliyor fabrikaya sipariş istedigin şekil olmaz 45 lik 60 lık yada 95 lik var...hangisini istersin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

hocam bunla anca ev süslersin

lalada dojonun kılıçlarının kalitesi türkiyede çok az bulunur bulunmayada bilir senin yaptıracağının kalitesi ne olursa olsun bunlar gibi olmaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

senın istediğin Adana da ''sallama'' diye tabir edilen bıcaktan başkası değil kendimdekini hediye edebilirdim ama 1100$ anladın sen onu :))

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

RaAmLis bunu yazdı:

lalada dojonun kılıçlarının kalitesi türkiyede çok az bulunur bulunmayada bilir senin yaptıracağının kalitesi ne olursa olsun bunlar gibi olmaz

eleman duvara asılan çürük metalden olmasın demiş ki verdiğim linkteki kılıçın özellikelrine bakarsan oldukça kaliteli öle duvara asmak için yapılmış uyduruk birşey değil

ev süslersin demişsin  sanmıyorumki arkadaş kılıçla sokağa çıkıp önüne gelene sallasın önüne geleni biçsin

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

RaAmLis bunu yazdı:

eleman duvara asılan çürük metalden olmasın demiş ki verdiğim linkteki kılıçın özellikelrine bakarsan oldukça kaliteli öle duvara asmak için yapılmış uyduruk birşey değil

ev süslersin demişsin  sanmıyorumki arkadaş kılıçla sokağa çıkıp önüne gelene sallasın önüne geleni biçsin

hocam kim dövmüş bu kılıcı nerde dövmüş şunun bi şekline bak ne amaçla yapıldığı belli değil orağa benziyor yoksa ben sana titanyumdan yapayım bakalım bir işine yarıycakmı bikere bu gerçek uygulamalarda kullanmak için(kimse biryere çekmesin elbette birini kesmeyi ddemiyorum)yapılmamış

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:

Hattori Hanzo :)

aklıma gelmedi degil ama japonyada bir usta varmıs bir ara çok merak sarmıstım şu samurai kılıçlarına bu usta yapıyormus ama özel böyle bayagıda tuzlu 50-60bin tl arasında degişiyormuş ama ama öyler bas parayı yapayım degil bir kaç kriteri mi ne varmıs arkadaşlar arasında geçti bizden biri olm ne var amk basarız bir 500 bin tl ustayı satın alırız seri üretime döker parasını çıkartırız demişti :D:D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hocam istanbuldaysan hafta içi bi gün götüreyim seni beğendiğini alırsın her tarz var

!!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Bir sergide görmüştüm. Denizliden gelmişlerdi.

Veli Kurt  isminde birisi- Kartlarını aldım.

537 729 02 71   denizli yatağan da bi görüş başka yere bakmadan. bitane kılıcı vardı süperdi. benim hala aklımda :) ki daha neler yapıyolardır. özel yapımlarıda var isteğine göre.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
Toplam Hit: 11288 Toplam Mesaj: 35