Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
örnek belediye bursa/nilüfer in belediye başkanı mustafa bozbey olabilirdi mesela kk şuursuzunun yerine.
sen de dahil tüm bursalılar bilir ;)
Başkanımızı vermeyiz :D -
Bozbey cidden olurdu he :p
-
Aryan bunu yazdı:
Çare SARIGÜL
-----------------------------bu ülkeye tek çare bizim belediye başkanımız olan kral insan yılmaz Büyükerşen gibi birinin gelmesi.
Fakat oda yaşlandı.Üstelik iktidarla uğraşmak istemediğini söyledi.Bu kararda önce onu istemeyen rahşan ecevit var.Sİyasete kafası basmayan kadın.Sonra o istedi ama yılmaz hoca gitmedi.
Kendisi kral insandır.Darısı ülkenin başına.
-
çok sevindim Allah utandırmasın
-
Chp de kürtçü darbe tamamlandı. artık chp Atatürkün izinden sapmıştır.
feytoculara teslim olmuş abd onaylı chp kadrosu ortaya çıkmıştır
bu kılıçdaroğlu chpyi bitirir+
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------çık sen aday ol o zaman
-
Lathedarkman bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------çık sen aday ol o zaman, o kadar Türkçüsün
-----------------------------kardeşim ne alaka.
Atatürk’ün Altı Ok’unu, Altı Ok’un milliyetçiliğini savunmayan, daha geçtiğimiz aylarda Dersim olayları nedeni ile Atatürk’ü suçlayan biri CHP genel başkanı olduğunda ikinci reddi mirası yapacaktır.Hatta Batmana gitmiş teşkilatının basın açıklamasında pkk ya normal durumlarda yani silahlar sustuğunda eşkiyaya af olabilir demiş kürtçülere taviz vermiştir
Kılıçdaroğlu gelecek biz de iktidar yüzü göreceğiz diye düşünüyorsan “erkenden sevinme” diyeyim çünkü ABD Kılıçdaroğlu’nu işbaşına getirirse gelecek dönemin Tayyip’i Kılıçdaroğlu olacaktır.
Durum bu kadar tehlikelidir.
Chp içinde yönetim kademelerinde olan insanlara iki seçenek kalmaktadır. İlk seçenek Amerikan kılıcı Kılıçdaroğlu’na karşı kılıcı çekip Atatürkçülüğü savunmaktır. Chp içinde Atatürkçü bir direniş potansiyeli olup olmadığını hep birlikte görecez.
BEN HEPARLIYIM VE ASKERE GİDİYORUM
-
kaygusuz bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------çık sen aday ol o zaman, o kadar Türkçüsün
-----------------------------kardeşim ne alaka.
Atatürk’ün Altı Ok’unu, Altı Ok’un milliyetçiliğini savunmayan, daha geçtiğimiz aylarda Dersim olayları nedeni ile Atatürk’ü suçlayan biri CHP genel başkanı olduğunda ikinci reddi mirası yapacaktır.Hatta Batmana gitmiş teşkilatının basın açıklamasında pkk ya normal durumlarda yani silahlar sustuğunda eşkiyaya af olabilir demiş kürtçülere taviz vermiştir
Kılıçdaroğlu gelecek biz de iktidar yüzü göreceğiz diye düşünüyorsan “erkenden sevinme” diyeyim çünkü ABD Kılıçdaroğlu’nu işbaşına getirirse gelecek dönemin Tayyip’i Kılıçdaroğlu olacaktır.
Durum bu kadar tehlikelidir.
Chp içinde yönetim kademelerinde olan insanlara iki seçenek kalmaktadır. İlk seçenek Amerikan kılıcı Kılıçdaroğlu’na karşı kılıcı çekip Atatürkçülüğü savunmaktır. Chp içinde Atatürkçü bir direniş potansiyeli olup olmadığını hep birlikte görecez.
BEN HEPARLIYIM VE ASKERE GİDİYORUM
-----------------------------Kılıçdaroğlu Atatürk'ün Altı Ok'unuda milliyetçiliğinide savunduğunu en az 1-2 defa canlı olarak seyrettim zaten. Chp zaten tavrını ortaya koymuştu kürt açılımı daha ilk zamanlarda çıkarken pkk nın koşulsuz silah bırakıp teslim olmadan pazarlık söz konusu olamaz diye. ayrıca hiç bir sol parti amerikan uşaklığı yapmamıştır yapmaz yaptığıne en ufak bir ihtimal vermem.
Kim amerikanın çıkarlarını gözetirse amerikan ajanı fetullah gülen aracılığı ile o siyasi grup basın yoluyla desteklenir.Bügün akp çıksın amerikaya kafa tutsun bakalım ertesi gün vakit zaman takvim vs tayyibi yerden yere vuruyor mu vurmuyor mu hep beraber şahit olalım.
Unutma ki Atatürkten sonra tek savaş ilan edebilen başbakanda solcudur Ecevit tir amerikaya rağmen. senin söylediklerin tamamen hayal mahsülü şeyler. gelecek dönemin tayyipi kılıçdaroğlu olabilir demişsin buna kıçımla gülerim sadece.
-
FireX bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------örnek belediye bursa/nilüfer in belediye başkanı mustafa bozbey olabilirdi mesela kk şuursuzunun yerine.
sen de dahil tüm bursalılar bilir ;)
Başkanımızı vermeyiz :DBüyükşehir başkanı olaydı keşke
aslında planlar öyleydi tam 10 yıl öncesinden ama akp o zamanlar hesapta yoktu
hiçbirşey yapmadan hiçbir icraat göstermeden nasıl %50yle geldi o belediye başkanı şaşkınım hâlâ
partisini kenara bırak osmangazi başkanıyken zararını bile gördük ama bbb oldu çıktı
yok abi icraate değil isme-parti adına oy veriyor bilinçsiz halkımız
-
hayırlısı olsun bakalım :)