Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı
-
Beyler bu arada son gelişmeleri takip ediyorsanız ortalık karışmış durumda :)
-
CHP MYK Üyesi Savcı Sayan, Genel Sekreter Önder Sav'a tepki gösterdi. Sayan, Önder Sav'ı "CIA ajanı
olmakla" suçladı. Sav bu sözlere çok ağır karşılık verdi. Genel Başkan Vekili Cevdet Selvi de Savcı Sayan'ı üslubu konusunda uyardı. Sav, toplantıyı terk ederken, "Tek başıma kalsam da Kemal'i destekleyeceğim. Parti sahipsiz değil" dedi.Adamlar işlerine gelince herkese cia ajanı diyor işlerine gelince pensilvanyaya teşekkür ediyor :) Ve böyle oy toplayabileceklerini sanıyorlar.
Medya desteği sınırsızda olsa açın doğan gazetelerinin internet sitelerine bakın kılıçdaroğlu başbakan olamaz. Ve ben chpnin yaptığı bu tiyatronun akpnin oylarını arttırdığını düşünüyorum. Keşke bu yakınlarda seçim olsaydı :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ykilinc bunu yazdı:
klasik kılıçtaroğluna yakışan bir hareket = tükürdüğünü yalamak
-----------------------------oo çekemeyenler de arttı... ne yapsın adam baykal istifa eder etmez adayım mı desin şu anlık öyle birşey söz konusu değil dedi kapattı konuyu
birincisi hiç kimse baykal istifa eder etmez adayım diyemezdi, deseydi bu komplonun şüphelisi konumuna düşerdi.ikincisi kılıçdaroğlu çekilmicek birisi değil, baykalın tırnağı kadar muhalefet kabiliyeti olmayan bir insan.
üçüncüsü öyle birşey söz konusu değil deseydi amenna ama adaylığım kesinlikle söz konusu değil gibi ifadeler kullandı hemde bi kaç defa...
bu tükürdüğünü yalamak değilde nedir ? ben gerçekleri konuşuyorum dostum bi çekincem veya çekememezliğimde yok...
ayrıyeten parti bu kararın üzerine hemen toplanıp konuyu tartıştı resmen 2 ye bölündüler bi kılıçdaroğlucular grubu oluştu bi baykalcılar grubu tartışmada sex komplosu için birbirlerine suçlamalarda bulundular, cia ajanlığıyla suçladılar birbirlerini be...
chp bence çizgisini kaybetmiş bir parti neyi savundukları belli değil.
baykalın istifasından sonra vekilleriniz partimizi bu durumdan sıyırıp kaybettiğimiz oylarımızı nasıl artırabiliriz gibi çalışmalar yapmak yerine pozisyonumuzu nasıl koruruz derdine düştüler bu yüzden bi baykalcı kesim oluştu ki buda sırf kendi menfaatleri için olsa gerek, birde parti yıpranmadan devam etmesini isteyen, oyları bölünmesin isteyen kesim oluştu ki buda kılıçdaroğlucular olsa gerek...
-
Son dakika: Kılıçdaroğlu adaylığını deniz baykalla konuşmamış ve o da aday olabilir demiş.
Hodrimeydan diyoooor iyice eğlenceli olmaya başladı :D noldu kılıçdaroğlu ciayden güvencemi aldı yoksa :D kaygusuz nerdesin senin uzmanlık alanın :D
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------Son dakika: Kılıçdaroğlu adaylığını deniz baykalla konuşmamış ve o da aday olabilir demiş.
Hodrimeydan diyoooor iyice eğlenceli olmaya başladı :D noldu kılıçdaroğlu ciayden güvencemi aldı yoksa :D kaygusuz nerdesin senin uzmanlık alanın :D
-----------------------------danışıklı dövüş
-
Alevi olduğu için oy kaybi olacağini düşünüyorum .
-
kalemlik bunu yazdı:
Son dakika: Kılıçdaroğlu adaylığını deniz baykalla konuşmamış ve o da aday olabilir demiş.
-----------------------------Kılıçdaroğlu'nu bile Cia ajanı yaptınız ya helal olsun :) ulan kılıçdaroğlu cia nin adamı ise Tayyip pentagonun üvey evladı konumuna gelmesi lazım.
-
Şimdi parti kapatma yasası paketten düştü ve gündemde olmasa bile referandumdan evet çıkarsa akpye 2. kapatma davası açılması yüksek ihtimal.
Ve paketin genel oylamasının bittiği akşam bu kaset çıkıyor. Baykal istifa ederken ne dedi? Benim istifam bu komploya meydan okumaktır.
Yani Baykal birilerine göre beklenmeyeni yaptı. Eğer Baykal Chp'nin başında kalsaydı ve akp kapatılsaydı bu kez Mustafa Sarıgül'ün
tek başına iktidar oluşu kaçınılmaz olucaktı. Tüm bunları hesap edenler chp içinden daha ılımlı aynı zamanda kürt açılımına da
destek vericek bir mualefet genel başkanı ya da akp kapatılırsa bi koalisyon ortağı istedi diye düşünüyorum.
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
oy oranı %6-7 gibi artacaktır. TDH ise düşüşe gececek tekrardan ordanda %1-2 gelir chp %30 u bulur kanımca
-----------------------------%30 mu :D Bak seen, hayal kurmak beleş nasılsa :P
Hayal güzel şeydir :) kursunlar bakalım gerçeği olmuyor bari hayalini kursunlar -
V_For_Vendetta bunu yazdı:
Alevi olduğu için oy kaybi olacağini düşünüyorum .
senin ya zihinsel problemlerin var yada sen birşey bilmiyorsun yada alevileri dogru düzgün tanımıyorsun. ondan bundan duyduklarınla yada tanımadıgın bilmedigin konular üzerine abuk subuk şeyler yazma. Aleviler aydın insanlardır aleviler Atatükcüdür aleviler bu ülkede ilerleyen şeriat ve dini duygular üzerine yalandan dolandan kurulmus örgütleri en iyi şekilde püskürten insanlardır... Sakın olakiı alevileri aşırı solcudur diye yada şöyledir böyledir ordan burdan duydugunuz şeylerle yargılamayın ben aleviyim ve tanıdıgım bildigim alevilerin 100 'de 80 'ni aydın kültürlü bilgili " ATATÜKÇÜ " dinine örflerine adetlerine baglı kimselerdir.