folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)

Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------

Sitedeki birkaç dangalağın yorumuna baktımda, melih ile arınç'ın yalakalığını yapmakta kalmamış, kendilerini daha bi şehvetle bağlamışlar akp ve yandaş tarafına.

ulan olum siz ne mal adamsınız ki; gerçekleri göstermeye çalışan adamı dahi çekemeyip adamın çalışmalarıyla dalga geçersiniz?

İşte akp politikası bu, herşeyi ört pas etmek!
    O amk un delisi yemedi götüm demiyorda dengim değil diyor, neden?
    ne pislikleri çıkacak Allah bilir anca da ondan!

BSG diyorum tüm yandaş kardeşlerime, gözlerinizi at gözlüğü değil bambaşka bişeyle bağlamış bu çakallar.

Anlamazlar... Bana dokunmayan yilan bin yasasin diye dusunuyolar adam ankarada anamizi aglatiyo bizden aldiklarinin belki sadece %5i ile ona buna komur dagitiyo en buyuk melih bizim melih oluyo... Adamin 5 kurus parasi yokken simdi ankaranin yarisi onun.. Secimde gorduk fln demis bazilari secim gunu sincandaki 3 okuldan oy calindigina gozlerimle sahit oldum elektrikler kesildigi zaman. İnanmicaginizi biliyorum ve diyorum ki cokta fifi... Sizi ve milletinizi yolan adamlari desteklemeye devam edin.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Evet Gazeteciler sordu Kılıçdaroğluna her hangi bir ortamda düello yapar mısınız ? Kılıçdaroğlu da dedi neden olmasın aynı soru arınca soruldu oda dedi ben ona cevabımı veririm bilmem ne bugün çıkmış diyor ki Kılıçdaroğlu benim dengim değil dengim olan adam gelsin lafa bak hakkaten bu kadar korkulurmu bir adamdan 

açıkça desene korktum 70 milyon önünde madara olmaktan diyemiyor dengim değil bilmemne niye denk değilsin sayın arınç İslamiyette Kibirlilik var mıydı ? Peygamberin de devlet adamıydı oda öylemi yapıyordu herhangi bir müslümana sen benim dengim değilsin mi diyordu konuşmuyormuydu ? madem kibir den dolayı diyorsan sözünü bende sana bunu derim.

Gelelim Denklik meselesine İ.Melih belediye başkanı olarak kılıçdaroğlunun dengimiydi ki kılıçdaroğlu onla kalktı tartıştı konuştu televizyon programlarında çata çat konuştu ağzının payını verdi 

Ben buna korkaklık derim işte yok dengim değil bilmemne neden dengin değilmiş aynı parlementoyu paylaşan vekiller değilmisiniz konuşamaz mısınız tartışamazmısınız açıkça delikanlı gibi desene Tırstım ben lafı niye eveleyip geveliyorsun baykal gelsin konuşalım mış Baykal hep diyor konuşalım diye zaten

Bunlar Kabine olarak böyle ama Başbakan'a da Baykal diyor çık istediğin bir kanalda tartışalım konuşalım neden çıkmıyor  konuşmaya ikiside genel başkan ikiside Parlementoda üstelik biri başbakan biri ana muhalefet lideri Başbakan neden korkuyor böyle Alnımız ak diyorsan çık karşılıklı tartışın da görelim aklıkları öyle kürsüden bağırmaya benzemez çıkarsın karşısına oradan cevap verirsin baykala konuşursun ne derdin varsa anlatırsın Baykal delikanlı gibi çıktı gel tartışalım dedi bizim korkumuz yok

Kasımpaşalı nedne bu kadar korktu acaba karşında senin taraftarın olan adamın karşısında konuşmak kolay çık muhalefetin önünde konuş alının ak senin ak partisin ya

Bunlar işte böyle krallık yaşıyorlar kimseyle konuşmuyorlar yaparım ederim hesap vermem ben kralım demek oluyor bu Başka bir izahı olamaz

Alakası yok ya adaam işi yok gücü yok gandilerle mi uğraşsın.. benim bile dengim değil yani bence, malın biri aynen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Halen Melih Gökçek 70 milyonun önünde ağzının payını aldı diyorsunuz.

Peki niye Melih Gökçek yine o 70 milyon tarafından tekrar başkan seçildi?

Ve niye o ağzının payını veren Kıvrakdaroğlu seçimde İstanbul'a rezil oldu?

Demek ki Kıvrakdaroğlu ağzının payını aldı ve 70 milyon bunu sandıkta onayladı :)

bak sen rezil mi oldu.. yahu adam neredeyse kazaniyordur istanbulu ya hala konusuyorsunuz..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

bak sen rezil mi oldu.. yahu adam neredeyse kazaniyordur istanbulu ya hala konusuyorsunuz..

Doğru sadece yarım milyon oycuk fark vardı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

secimlerdeki oy , elektrik vs gibi skandalada parmak atmis oldum bende burdan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

zi*en Yaranır.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

herdaim partilere oy verir oldu bizim millet..

Bahçelievlerin belediye olması tesadüf değildi saffet bulut sayesinde ... ama şimdi köy olması da tesadüf değil. çünki akp li başkan bişey yaptığı yok oda ağa babaları gibi lalelerin peşinden koşup gidiyor.. herkeste şikayetçi oy verende ama niye oy veriyor parti yüzünden.. sırf bu takım tutar gibi parti tutmalardan.oy sandığında önümdeki iki kelimeyi bi araya getiremeyn zır cahil  adam akapeye vereceğam akapeye adamlar hiç değilse müslüman dedi :D halbuki o adamıda tanırım.4 tane apartmaanı var kiralarını çatır çatır alır vergisini ödemez bide yetmez halk ekmek kuyruklarında sürünür veya belediye yardımlarının peşinde koşar. klasik akp seçmeni işte :) tıpkı şu sel felaketinde insanlar oruç tutmadı allah böyle cezalandırdı diyip arkasnı dönüp malları yağmalayan eleman gibi..

eminim kılıçdaroğlu niye seçilemedi anlamışsınızdır :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

Şahsen ben onu seçmezdim. Niye?

Gugıldan belge topladığı için :D Hani eşek olsam bu belgelerin geçerliliği varsa aha yargı aha ordu gerekeni yapar derdim :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

Şahsen ben onu seçmezdim. Niye?

Gugıldan belge topladığı için :D Hani eşek olsam bu belgelerin geçerliliği varsa aha yargı aha ordu gerekeni yapar derdim :D

yargıya gitmediği ne malum dokunulmazlık yüzünden dosyalar dağ gibi sıralandı.götü yiyorsa kaldırsın dokunulmazlıkları 300 küsür tane milletvekilleri var madem bu kadar şeffaf aklar ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ha diyecekseniz ordu ve yargı gerekeni yapamıyor, o zaman hükümet devleti ele geçirmiştir. Ele geçirirse şeriatı getirecek diyorsunuz. Şeriat nerede?

Çok ilginç çok :|

Toplam Hit: 9071 Toplam Mesaj: 74