folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)

Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Türkiye üstünde yaşayan bir Türk bile kalsa Türklerindir..bu yüzden varlığım yok olana kadar yaşıycam..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Mantıksız onca yazı yazılıyor Yazmıyım yazmıyım diyorum da bir insan bu kadarmı körü körüne mantıksız boş akp goygoyculuğu yapar anlamıyorum 

Hayvan arkadaşa ithafen diyorum yazıklarına cevap vereceğim sadece ve bu konuda daha fazla yazı yazmayacağım çünkü bu arkadaşın boş ve anlamsız ve mantıksız savunma mekanizması beni deli etti dayanamadım 

İşi Sandığa bağlamışsın bir siyasetöinin sandıkta birinci çıkmaması onun sahtekar dolandırı yada hain olduğunu göstermez bunlar siyasi oyunlardır sırf sandıkta birinci çıktı diye bir patinin yaptıkları yanlışlar doğu kabul edilmez öncelikle bunu belirteyim.

"Hangi ülkenin bakanı devlette hiç bir mevkide olmayan bir adamla tartıştı da arınç tartışsın? Haklı bile olsa tartışması onda suçluluk izlenimi yaratır. Zaten kıvrağın felsefesi b.k at izi kalsın :)
    "

Bunu yazmışsın şaban dişli olayına ne diyeceksin peki neden istifa etti belgeleriyle açıkladıktan sonra olayı demekki haksız değilmiş  devlette hiçbir mevkide değil demişsin ya koptum gerçekten istanbul gibi bir metropolden millet vekili seçilmiş bir insan üstelik ana muhalefet partisinde etkin görevde olan bir adamın mevkisi yok demişsin ya pess gerçekten saçmalamışsın her millet vekili kendi kafasına göre takılcaksa meclis niye var saçmalamışsın resmen 

"Gugıldan belge topladığı için :D Hani eşek olsam bu belgelerin geçerliliği varsa aha yargı aha ordu gerekeni yapar derdim"

kömür yolsuzluğundan çok bir çok yolsuzluğu meydana çıkarmıştır bunları hepsi meydandadır belgeleriyle ispatlamıştır hala gugıldan topladı yalanı ve tekrar şaban dişli olayını hatırlatırım akp genel başkan vekili istifası bu

Dokunulmazlık mevzusuna gelince; çıkarın millet vekillerinin yaptıklarını aha hürriyet milliyet saçma sapan ne varsa akpyi eleştirmek için yayınlıyor. Verin ellerine onları da yayınlasınlar. Gerçekten kötü birşeyse bakalım o zaman halk izin veriyor mu hükümete?

Yahu hapis yatıp çıkmış adam tayyip efendi bugün 3 kuruşluk şehit ailelerinin açtığı dava danda yargılanmış kaybetmiştir daha bir ton akpli millet vekili de aynı şekil sen kalkmışsın ne diyorsun bugün 300 e yakın milletvekilini adam yaralamadan tut çeşitli suçlardan doyaları vardır bunlar hepsi durmaktadır sadece akp değil tüm partilerde durum böyledir tutup o kadar dürüst siyasetçi varsa parti olarak getirsinler gündeme dokunulmazlıkları kaldırsınlar madem ak göt karar göt meydana çıksın araştırmadan bilmeden dediğim gibi sırf koruma amaçlı cevap olsun diye yazıyorsun daha ne olacak şehitlere hakaretten hüküm giydi adam kalkmış gerçekten kötü birşeyse :D güldürme hoca halk kesermiş cezasını halkı kandırma taktiği bulmuşlar gökyeleleli bozkurtun dediği gibi en azından müslüman mantığı ile oy vermeleri görüyoruz müslümanlıkları da ayrıca cahil kesimi siyasi çıkarların doğrultusunda kendine muhtaç et oy topla birde bu bazı kesiminsırf dindar olsun gelsin bir tarafımı vereyim mantığı da var adama sorsan ne ekonomiden haberi var ne siyasetten biri demiş bular dindar ver gitsin oyunu o oyun yüksekkliğini sebebini yazsan db şişer 

"Her ülkede işsizlik vardır.

Türkiye tarihinin ekonomik açıdan en zengin dönemini yaşıyor

Ek olarak bu ülkeyi iktidarın ekonomik krizdeyken 10 yıl önce aldığını unutmamak lazım."

Böyle bir mantık görülmüş müdür yaa her ülkede işsizlik var her ülkede var sende olmasın bu koşullarda bu kaynaklara rağmen bu kadar işsizlik bu ülkede olmaması gerek başka ülkede adamlar emekli maaşıyla dünya geziyor ben niye gezemiyorum başka ülkede huzur refah hat safhada asgari ücret miktarının durumu belli bunların olmasını isteyeceğinize nedne hep kötü tarafından bakıp bunada şükürcü sır kapısı tavırları sergiliyorsunuz anlamıyorum ayrıca evet tarihin en zengin dönemini yaşıyor 577 lira asgari ücretle çok zengin dönemi yaşıyoruz 
    ülke zaten birileri tarafından bunlar başa gelsin diye kriz çıkartıldı ya durduk yere amerikalı israilli iş adamları sağolsun borsa dengeleriyle bir oynadılar anasını bellediler ülkenin sonra başımıza bunları getirdiler ayrıca senin dedğin olay askerde ve iş yerlerinde olur hep ne kadar suç varsa hep gidene yüklenirler onlar yoklar ya at suçu atabildiğince eski iktidarın üstüne ecevit öldü duymaz sizi 

Kılıldaroğluna Gelince doğru söyleyini 9 köyden kovarlar birilerinin bokluklarını çıkaran adamların sonu ya ölüm olmuştur yada böyle bir prpoganda izlenerek bitirlmiştir hep böyle olmuştur hayvan gibi elemanlarıda bokluklarını çıkaran adamları karalama kampanyasına böyle dahil ediyorlar vurun abalıya olmadık yerlerden olmadık şeyleri çıkarıtoyrlar  kılıçdaroğlundaki delik gazoz kapağı kadarsa akp deki delik baraj kapağı kadar ama onu görmezler

Koyun çitten atlamış keçi arkadan gülmüş koyun kardeş kıçın gözüktü diye koyun demiş keçi kardeş ne gülüyorsun demiş benimki çitten atlarken gözüktü seninki hep açık ya

bu akp nin da olayı aynen bu işte siz siz olun sırf koruma maksatlı 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cattivo23
    cattivo23's avatar
    Erkek

herdaim partilere oy verir oldu bizim millet..

Bahçelievlerin belediye olması tesadüf değildi saffet bulut sayesinde ... ama şimdi köy olması da tesadüf değil. çünki akp li başkan bişey yaptığı yok oda ağa babaları gibi lalelerin peşinden koşup gidiyor.. herkeste şikayetçi oy verende ama niye oy veriyor parti yüzünden.. sırf bu takım tutar gibi parti tutmalardan.oy sandığında önümdeki iki kelimeyi bi araya getiremeyn zır cahil  adam akapeye vereceğam akapeye adamlar hiç değilse müslüman dedi :D halbuki o adamıda tanırım.4 tane apartmaanı var kiralarını çatır çatır alır vergisini ödemez bide yetmez halk ekmek kuyruklarında sürünür veya belediye yardımlarının peşinde koşar. klasik akp seçmeni işte :) tıpkı şu sel felaketinde insanlar oruç tutmadı allah böyle cezalandırdı diyip arkasnı dönüp malları yağmalayan eleman gibi..

eminim kılıçdaroğlu niye seçilemedi anlamışsınızdır :)

bunu diyen arkadaşım kafan mı güzel..ben yenibosnada yaşıyorum ve son 5 yılda bahçelievler mükemmelleşmeye başladı..saffet bulut kim ya allah aşkına..eminmisin aynı bahçelievlerde yaşadığımıza ve aynı saffet buluttan bahssettiğimize:D hadi bazı ilçelere diyebilirsin de bahçelievler son derece güzel bir ilçe olmaya başladı son 5-6 yılda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cattivo23
    cattivo23's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

herdaim partilere oy verir oldu bizim millet..

Bahçelievlerin belediye olması tesadüf değildi saffet bulut sayesinde ... ama şimdi köy olması da tesadüf değil. çünki akp li başkan bişey yaptığı yok oda ağa babaları gibi lalelerin peşinden koşup gidiyor.. herkeste şikayetçi oy verende ama niye oy veriyor parti yüzünden.. sırf bu takım tutar gibi parti tutmalardan.oy sandığında önümdeki iki kelimeyi bi araya getiremeyn zır cahil  adam akapeye vereceğam akapeye adamlar hiç değilse müslüman dedi :D halbuki o adamıda tanırım.4 tane apartmaanı var kiralarını çatır çatır alır vergisini ödemez bide yetmez halk ekmek kuyruklarında sürünür veya belediye yardımlarının peşinde koşar. klasik akp seçmeni işte :) tıpkı şu sel felaketinde insanlar oruç tutmadı allah böyle cezalandırdı diyip arkasnı dönüp malları yağmalayan eleman gibi..

eminim kılıçdaroğlu niye seçilemedi anlamışsınızdır :)

bunu diyen arkadaşım kafan mı güzel..ben yenibosnada yaşıyorum ve son 5 yılda bahçelievler mükemmelleşmeye başladı..saffet bulut kim ya allah aşkına..eminmisin aynı bahçelievlerde yaşadığımıza ve aynı saffet buluttan bahssettiğimize:D hadi bazı ilçelere diyebilirsin de bahçelievler son derece güzel bir ilçe olmaya başladı son 5-6 yılda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

madem hersey cok super

niye islenen suclar katlanarak buyuyor ?

madem herkesin (!) refah seviyesi yukseldi niye bukadar hirsiz var ulkede, kapkacci var, maliyeden fatura vergi kaciran var, gaspci var ?

eskinin hirsizi bile insafliydi nasil bir hal aldiysa hastanin yasam unitesini bile caliyor.

o kadar iyi bir egitim sistemimiz varki ogrenciler cumhuriyetin kuruldugu tarihi bilmiyor, canakkale savasini mahalle maci saniyor ki zaten milli egitim bakani bile cikip bal gibi yenildik demisti,

ic borc super azaldi dimi ? dis borc super super azaldi dimi ?

daha yazacak cok sey var da zamanim yok zamanim

kendinizi kandiriyorsunuz,

akp yetimin hakkini yiyenlere cezasini veriyor diyebilecek var mi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

deveye diken misali

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Halen Melih Gökçek 70 milyonun önünde ağzının payını aldı diyorsunuz.

Peki niye Melih Gökçek yine o 70 milyon tarafından tekrar başkan seçildi?

Ve niye o ağzının payını veren Kıvrakdaroğlu seçimde İstanbul'a rezil oldu?

Demek ki Kıvrakdaroğlu ağzının payını aldı ve 70 milyon bunu sandıkta onayladı :)

tüm yorumları okumadım öncelikle belirteyim. ayrıca da solcu molcu oldugum chp ye oy bastıgım da yok. ancak hayvan arkadaşım acaip bir şekilde saçmalamış demesem de olmaz. 1-) 70 milyonun melih gökçek i seçtiği yok yalnız ankara da seçildi. ( ki bunuda eskisi gibi tek başına yapamayacağını gösterdi iktidarın gücü de arkasında idi..... ) 2-) ağız payı falan o meseleye karışmam ama kılıçdaroğlu (kıvrak demişsin de senin cehaletine  veriyorum iyi ya da kötü bari adamın sayıp söveceksek bile adını düzgün kullanalım ) Adam istanbul a rezil falan olmadı Chp nin uzun zamandır istanbul geneli alamadığı oyu aldı. ( parti tabanı haricinde kendi de bir kısım insanları arkasından sürükledi demektir bu. hepimizin de bildiği gibi chp tabanı sittim sene istanbul da ilk sıraya oturamaz anca seçkin kişiler olursa zayıf bir ihtimalle ilk sıraya çıkar ) bana kalırsa da kılıçdaroğlu chp değil de akp den seçime girse garant seçilirdi....

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

Arınç fln ne tırscak ya her öne sürdüğü hipotez başkaları tarafından çürütülen bir adamla ben olsam bende tartışmam :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

5 Yıl dendi.

5 yıl sonunda herşey güzel alsında.

10 Yıl dendi.

10 yıl sonunda herşey güzel yine ama şu sigaraya gelen zam kafamı biraz bozdu :D

20 Yıl deniyor.

Tahminimce bu parti tayyip ölmezse o kadar daha tek başına iktidar olacak. Bakalım ne oluyor o zaman :\

evet hersey guzel aslinda,

memura emekliye isciye kurusla zam yapilirken

ekmege, suya, elektrige vs temel ihtiya malzemelerinin tumune katlanarak zam yapildi.

sen hala enflasyon oranlarini devletin verdigi oranlara inanarak mi bakiyorsun ? yazin soba borusundan, kisin mayo dan yapilan enflasyon tefe tufe oranlari ile mi ulkenin gelistigini guzellestigine inaniyorsun ?

zengin daha zengin olurken fakir daha fakir oldugunu gormuyormusun peki ?

evet ulkemiz ferah ve refah icinde ama hangi kesim ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Dokunulmazlık mevzusuna gelince; çıkarın millet vekillerinin yaptıklarını aha hürriyet milliyet saçma sapan ne varsa akpyi eleştirmek için yayınlıyor. Verin ellerine onları da yayınlasınlar. Gerçekten kötü birşeyse bakalım o zaman halk izin veriyor mu hükümete?

Erken seçim dediler 2 kez yaptı adamlar :D Baktılar olmayacak dokunulmazlık kalksınlar diyonuz :D Ondan sonra haksız yere de olsa mahkemeye çıksın bir millet vekili sıyrılsın olaydan hemen bokun izi suratında :D Daha önce kaç kez kalktı ki dokunulmazlık şimdi kalksın.

Mantık yok. Verilsin gazeteye suçlar gerekeni halk keser.

@Gökhan bi dahaki genel seçimde akp abartısız %50'yi zorlar belki de aşar. Bendeki izlenimler öyle. Seçimden sonra anarsın beni :D

rte nin yapacagim dedigi icraatler arasinda ust siralardaydi, dokunulmazligin kaldirilmasi konusu, kac yildir iktidar da neden konusunu bile acmiyor ?

e biliyor dokunulmazlik kalktigi zaman elindeki milletvekillerinin bakanlarinin mahkeme yolu acilip ceza alacagini. sadece akp degil bircok partinin de.

gazeteye verilsin halk keser cezasini diyorsun :)

hangi gazeteye verecek hadi gazete yayinladi diyelim ? bu kadar zamma bu kadar vurdumduymaz olan halk hangi milletvekilinin cezasini kesecek ?

Toplam Hit: 9092 Toplam Mesaj: 74