folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)

Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

PriesTBT bunu yazdı:

Bitmişiz biz yav ne diye yaşıyoruz :)

aman hocam ölüyoz.internet hızımız hala 56 kbit,hiç üniversite yok ülkede,istediğimiz yabancı ürünleri ülkeye sokamıyoruz yasak,özgürlük yok ülkede isteyen istediğini söyleyemiyor,kışın ısınacak doğalgaz bile yok ülkede,Irak bile daha güvenli burdan......

harbi batmışız da haberimiz yok :D

internet 56k zamaninda evi cebinden ariyamiyordun cebinde son model telefon yoktu, kablosuz internet hayaldi. bunlari ithal etmek ulkenin gelismisligini gostermez.

universite osmanli doneminden beri vardi ismi farkliydi, ama o zamanlar universiteyi bitirenler ya alim olurdu ya devlette yuksek makamlarda memur, ama hic bu donem kadar issiz universitelimiz yoktu. bu kadar cok universitemiz var ama bu kadar kalitesiz egitimimiz hic olmamisti.

istedigimizi sokamiyorduk evet, kola, hamburger, son model araba, son model ucak vs.

ama tarimda hayvancilikta kendimize yetiyorduk. simdi tarim oldu hayvancilik oldu. adamlar irandan suriyeden hastalikli hayvan getirip satiyorlar,

tarim desen icler acisi, bugday, misir ithal ediliyor.

-

hangi ozgurlukten bahsediyorsun ? kim muhalefet ediyor ergenekon ile baglantili olabilir diye iceri atiliyor

dogalgaz demissin, mesut yilmaz zamaninda Turki ulkeler yerine rusyadan fahis fiyata alinarak zaten bi kazik girdi, ustune birde devlet vergi ustune vergi aliyor.

melih gokcek bile dogalgaz dan millete sogusledi. orn, 3 milyon metrekup dogalgaz geliyor botastan melih gokcek 3,5 milyon metrekup dogalgaz satabilecek yetenege sahip bir insan,

petrol desen 100 tl lik benzinin 70 lirasi devlete vergi olarak gidiyor,

irak daha guvenli mi bilinmez ama irak daha ucuz oldugu kesin...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

simdi arinc niye cikmiyor kilicdaroglu nun karsisi na ?

rte istemiyor. arinc orduyu, ulkeyi ve gundemi degistirme konusunda ustun bir yetenek,

rte boyle bir adaminin kilicdaroglu tarafindan harcanmasini istemiyor.

ne bekliyordunuz bulent arinc cikip "tirstim o yuzden cikmiyorum" mu diyecekti

dengim degil diyecek, kralin gelsin diyecek bir sekilde kivirip kacacak iste

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yusuf yusuf

Toplam Hit: 10173 Toplam Mesaj: 74