Kilo Almak İçin Ne Yapmalıyım?
-
bu açılan 9203987843975983471872391273inci kilo alma konusu... antidepresan iç
-
az yiyorsun başka açıklaması yok,
tadı güzel ve mutluluk veren yiyeceklerden çok yiyeceksin, doysanda zorlayacaksın yine yiyeceksin
http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Nasil-Bunyedir-162148/2/
buradaki yazdıklarımın tersini yap
düzenleme:
bu arada bu işi sağlıklı yapmak istiyorsan bi diyetisyene kesin git
kafkafkaf tarafından 05/Ağu/12 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı
hocam ne antidepresanı valla şurda yarım aklımız var onuda hastalıklı etmeyin gözünüzü seveyim
-
kafkafkaf bunu yazdı
az yiyorsun başka açıklaması yok,
tadı güzel ve mutluluk veren yiyeceklerden çok yiyeceksin, doysanda zorlayacaksın yine yiyeceksin
http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Nasil-Bunyedir-162148/2/
buradaki yazdıklarımın tersini yap
hocam yemekle alakalı bir durum değil bunu çok iyi biliyorum manda gibi adamın yediği yemeklerden daha fazla yiyorum ama yok :))
-
ArduouS bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
hocam ne antidepresanı valla şurda yarım aklımız var onuda hastalıklı etmeyin gözünüzü seveyim
hocam bende kilo problemi var bir ara bayağı üzüldüğüm için antidepresan kullandım kilo aldırdı biraz. ama müslüm gürsesin kız kardeşi gibi qeziyodum ortalarda yüzüme bakanın uykusu qeliyodu :D
-
DrKeworks bunu yazdıArduouS bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
hocam bende kilo problemi var bir ara bayağı üzüldüğüm için antidepresan kullandım kilo aldırdı biraz. ama müslüm gürsesin kız kardeşi gibi qeziyodum ortalarda yüzüme bakanın uykusu qeliyodu :D
hayalet adam gibi olucaksam almıyım kilo falan :D
-
ArduouS bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıArduouS bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
hayalet adam gibi olucaksam almıyım kilo falan :D
öyle olursun hocam valla :D bir kolunu kesseler olsun bitane daha var dersin yane :D zaten antidepresanlar zamanla insan beynini öldürüp tembelleştiriyo kilo almakrta bundan dolayı zaten. kesinlikle kullanma antidepresan hocam şaka filan ilaçlardan uzak dur.. ben envai çeşitte kullandım iflah olmadım. ama sana bir yöntem sölicem şimdi sıkıdur. yaklaşık 12 tane yöntem denemiş ve kilo alamamış biri olarak söylüyorum sana bunu. ister yap ister yapma taşak geçmiyor ve ciddiyim ayrıca kesinlikle ve kesinlikle işe yarayan yöntemi söylüyorum şimdi sana.. diğer arkadaşlarda denesinler muhakkak bana dua edecekler. Bütçem yetmediğinden yapmıyorum ben şuan az düze çıkayım yapcam tekrar. neyse konuya qeleyim yapacağınız şey şu: hani marketlerde satılan dardanel ton konserve balıklar varya.. onlardan toplu halde alın. herrr sabah kalvaltısından sonra ısıtıp konservenin üstündeki göl olmuş yağı kafaya dikin (rahatsız etmez mide bulandırmaz merak etmeyin bildiğinzi yağlardan değil + kafaya dikip peşine su içebilirsiniz) daha sonra balığıda yiyip 1kutu konserveyi hergün yapmak kaydıyla tamamen tüketin. bunu bir ay boyunca yapın eğer en az 7 kilo almazsanız üyeliğimi banlatıp siktir olcam forumdan....
DrKeworks tarafından 05/Ağu/12 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
almak değil de vermek istiyoruz yaa :(( keşke kilo nakli olsaydı, verirdim sana 5-10 kilo hahaha
-
o mürit benım risperdal kullanıyorum kışları 10 kilo falan aldım .. bu kış yine kullanacam .hiçbir yan etkisinide görmedim .
-
ArduouS bunu yazdıMiqRoP bunu yazdıhocam kaç ay spor salonuna gittinde olmuyo diyosun?
6 ay gittim hiç bi işe yaramadı hocam
Nasıl yani 6ayda hiç mi kilo almadın?